Madeleine Grand

Just nu!

Kategori: Min vardag i Sverige

Aaaaaaaarg jävel, förbannad, trött, galen och en jävligt kort stubin!

Gud skapade mannen före kvinnan. Det är som när man skriver. Först gör man en kladd!

Kategori: Min vardag i Sverige

Puw, här har det varit svårt att sova i natt men börjar nästan bli människa nu, så bara att göra sig redo för jobbet idag! :)

Jul Jul Jul

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, julafton kom fort och försvann lika fort. men mysigt var det även fast det inte fanns någon snö så långt ögat kunde se! juldagen blev allt mer är lyckad, galet kul! Nu väntas bara två dagars jobb denna vecka och ett rejält nyårs firande! Annars kan jag inte komma på att det har hänt så mycket utöver det vanliga!
Kram Kram

REA!!!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja igår började Vagabonds rea så skynda er ut och shoppa någon liten extra julklapp hos oss! :)

Julbord

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja efter gårdagens nationella prov och boxnings pass sov jag mycket gott! Ligger fortfarande kvar i sängen och gottar mig! Snart måste jag dock gå upp och käka lite frukost och göra mig klar för shopping med systrarna Dungel och sist men inte minst så blir det julbord med bästa VB tjejerna! Kommer bli grymt mysigt! Sen är min ledighet över! Jobbar fram till dagen innan jul med en ledig tisdag, och då ska naglarna fixas.. Som jag längtar!!! :)
Nepp nu blir det en lugn låt sen måste jag gå upp! Puss puss

11.12.13

Kategori: Min vardag i Sverige

Stackarn!

Kategori: Min vardag i Sverige

På jobbet idag fick jag den stora äran att valfritt välja ett par skor till en främmande kille (25-års åldern) som han skulle ha på sin livs första dejt, jag håller mina tummar för honom... Hahahahaahaa!

Lillebror

Kategori: Min vardag i Sverige

Grattis lillebror på 19-årsdagen!

Inventering

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja dagens inventering gick mycket bättre än vad jag trodde, dock var det mycket jobbigt att gå upp vid sju imorse! Så med sömniga ögon och trött huvud kryper jag ner i sängen och hoppas på att komma upp i tid imorgon för att hinna simma innan båda jobben imorgon! Hinner nämligen inte med boxen imorgon då jag slutar 18! Efter det kommer det bästa, fira lillebror med tårta! Mumsigt! :)
Natti natti!

You know!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har jag haft matte lektion, slutspelet den 15:de börjar bli lite små pirrigt nu! :/ men bara att bita ihop det sista! Efter det var det jobb, förberedde inför morgondagens inventering, vilket innebär att jag börjar 8.00, så ska strax hoppa i sängen! Efter jobbet var jag och mamma ute vid skidbacken och grillade, mycket mysigt! Imorgon väntar som sagt en hel dag med inventering och mys!
God natt alla! (:

Önskelista

Kategori: Min vardag i Sverige

Om du går runt och funderar på vad du ska köpa till mig i julklapp så kommer lite förslag här...

  • Resa till värmen
  • Spa weekend
  • Massage
  • Vaxning
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • T. Sabo örhängen och ring
  • Dator
  • Presentkort

 

Hard work, work...

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var en lugn, skön ledig dag tills... först var jag på boxning, alltid lika roligt! Igår blev det dock mindre roligt när jag kommer hem, sitter och äter då kommer huvudvärken smygandes, inte så farligt men i duschen blev det värre! Väl lagt mig i sängen exploderade det rejält, världens migrän anfall... men somnade efter ett tag! Klockan 7.17 ringde klockan och då skulle jag ner till tandläkaren och hämta min bettskena som ska hjälpa att min käke inte hoppar ur led! Efter det hoppade jag ner i soffan med täcket och satte på en film, här ligger jag fortfarande.. Ska strax gå upp och fixa mig för matte och jobb i eftermiddag/ kväll! Annars kommer det bli en mycket lugn helg med jobb både lördag och söndag! Kan ju erkänna också att jag faktiskt har lite träningsvärk i benen från upphoppen och utfallen, men känns bra att känna att jag lever! :) puss & kram