Madeleine Grand

Gott & Blandat.

Kategori: New Zealand..

Hallå alla där hemma! Hoppas ni mår bra, jag mår kanon idag, forutom att jag borja känna lite halsont, men det går snart över!
Denna dagen har bara sprungit ivag och andå har jag inte hunnit med allt jag skulle gora. Var faktiskt och testa Yoga for forsta gangen idag och tro mig, jag ar helt galet stel! Så det var precis vad jag behovde, tror jag får fortsätta med det framöver så jag blir lite mjukare i kroppen. Ska nog även pröva på Zumba som börjar snart.. Man måste ju våga pröva på lite nya saker här i livet..
I lördags var jag uppe i Takapuna och skulle shopa lite, men hittade inget alls, det är jättetråkigt att shoppa här finns inga roliga affärer alls. På fredag ska barnen börja gymnastik en bit här ifrån och där har Helene berättat för mig att det finns ett jättebra outlet, så håll tummarna för mig! Hoppas på att det kommer droppa in lite Sverige besökare om ett tag också, ni är så välkomna så! :)
Nu är det bäst att jag skyndar mig iväg, men återkommer snart igen!
Ciao!

IMAGE: DEVONPORT EQUIPMENT

BYTER,

Kategori: New Zealand..

Pyssel

Kategori: New Zealand..

Tror jag missat och visa er mina alskade morgon tofflor, dom är verkligen helt underbara, LOVE, LOVE, dom ar så dar gosiga både inne i och utan på så jag ligger garna och klappar på dom, hahahaa.

Idag har jag varit så dar sjukt duktig och varit nere på gymmet redan, nu blir det duschen och lite frukos sen kommer mira hem om en stund och då får vi se vad vi ska hitta på for kul idag..
Igår blev det massa pyssel, gjorde ett par örhängen, armband, målade och massa smått och gott det var mys!
Pussss

Måndag morgon,

Kategori: New Zealand..

Ännu en helg har gått och en ny vecka har pracis startat! Solen skiner och barnen är hemma denna veckan också så får se vad vi ska hitta på tror det kommer bli mycket pyssel med papper, pärlor och sådant..
Helgen var ganska lugn blev lite fest i stan i lördags och med det så blev det automatiskt en lugn dag igår, fast hann ändå med att göra massa saker! :)
Ha en underbar vecka!

Bakar,

Kategori: New Zealand..

Nu står jag och bakar müsslie, det luktar jätte gott.. Yammie!

Paketet!

Kategori: New Zealand..

Mitt efterlängtade paket har äntligen kommit fram, JIPPIE


Det var inget lilet paket jag fick vill jag lova,
jag tror jag såg ut som ett litet barn på julafton när jag öppnade paketet..













Det var mycket roligt innehåll vill jag lova..
  • Tre klänningar
  • T-shirt
  • Linnen
  • Klocka
  • DUMLE
  • OSTBÅGAR
  • CHOKLAD
  • Strumpbyxor
  • Skor
..och det var lite roligt för att på min ena t-shirt var det även med lite tuffsen hår, nawh, gulligt va? Jag tror han saknar mig lite fakiskt.


TACK MAMMA, TACK MAMMA, TACK MAMMA, TACK MAMMA TACK MAMMA!


Underbara sool,

Kategori: New Zealand..

Awh, idag är det lika fint väder som igår och idag har jag bestämt att vi ska vara ute och leka i solen, heeeeela långa dagen! Passa på att njuta av varje minut!
Längtar redan till middagen, då blir det taccos a la madde, underbart gott med massa vitlökssås. I helgen ska jag passa på att njuta av gooodiset och solen, kommer bli en kanon heelg!
Ciao!

Jag gillar vädret, skarpt!

Kategori: New Zealand..

Auckland
Thursday 08 April 2010
Forecast
Today Tomorrow Saturday Sunday
day high: 19°C
day low: 10°C
Fine. Light winds.
day high: 20°C
day low: 10°C
Fine. Light winds.
day high: 20°C
day low: 11°C
Fine. Light winds.
day high: 21°C
day low: 13°C
Fine. Light winds.

Bästa dagen.

Kategori: New Zealand..

Okay, detta kan vara den basta dagen har, vaknad imorse ganska pigg, drog bort gardinerna for fonstret och oj, vilken syn, klarbla himmel och sol klockan 6.30, nere pa gymmet traffade jag en svensk gubbe som var hur rolig som helst och pratade massor, sa kan inte påstå att jag gjorde så mycket på gymet idag, hahaha. men jag fick mig ett par harliga skratt!
När jag kom hem skulle jag äta lite fukost och så klart tog jag min favorit yoghurt och Helens goda mussli, yammie.. sen satte jag mig vid datorn och såg att Martina och Ulf har fatt en son och log ännu mer av lycka nu..

Nu kommer det som slår ALLT, jag fick for att hamta tandborsten och borjade bosrta tanderna, skulle ga ut pa trappan och varma mig i solen da ser jag BUDBILEN, och helt omevetet borjade jag le så all tandkräm började rinna och där kommer en snygg kille med ett jättestort paket och frågar efter Madeleine Grand, jag slänger upp händerna för munnen och svarar bara Yes! och då började han skratta och gav mig sedan packetet och sa 'du har gjort min dag, tack så mycket' Undra om det var för att jag stog där i träningskläder och luktade svett och massa tandkräm runt munnen och bara stirrade och skrattade! Men men jag bjuder på den!
Pusssss

Boxning!

Kategori: New Zealand..

Filmen var jättebra och super spännande, weii..
Idag hoppas jag att jag kanske hinenr gå ner till kvälls boxen, är super sugen på det, att boxas är så kul, och jag har ju ett vad jag ska vinna så måste ju fasiken stå på mig nu, jag tänker inte förlora!
Imorgon ska jag ta med mig Mira till Takapuna igen fast denna gången så är det någon som ska uppträda som hon vill se, så kommer vi nog ta en shopping runda också, en riktigt tjej-mys dag.

cinema.

Kategori: New Zealand..

God morgon, träningen och frukosten är avklarad och nu väntar bio i Takapuna,
det blir nog 'How to Train Your Dragon' hoppas den är bra!

Ensam hemma..

Kategori: New Zealand..


Idag har vait en bra dag, forsta dagen ensam hemma med baren en hel dag. Fast, imorse nar vi skulle bestamma oss for vad som skulle handa under dagen sa var dom INTE overrens vill jag lova, men det blev en "playday" Eliot har haft kompis hemma hela dagen och Mira har pysslat och gjort massa fina pappers saker, jag ar imponerad. Efter lunchen tog jag med dom upp pa mt victoria och hade mys pys i solen det har varit jattevarmt idag, helt underbart!


På vägen hem fick vi syn på detta konstiga limegröna djur, tack för att det inte finns ormar här iaf, uscha!
Nu ska jag laga köttbullar, potatis och brunsås, MUMSIGT!

Lov, lov!

Kategori: New Zealand..

Denna vecka och även nästa har barnen lov, så nu jäklar går jag upp 6.30 för att hinna med ett tränings pass före Helene & Dag åker till jobbet, jag är imponerad av mig själv att jag ens kommer upp, hahaa, idag får vi se vad vi hittar på för bus.. nu blir det en efterlängtad frukost!
Pusss

Slut!

Kategori: New Zealand..

Awh, idag är sista dagen på lång ledigheterna och jag ska bara gotta mig, gå till gymmet och kanske, kanske åka på en shopping tur, får se vad jag känner för när jag tränat klart..
Den här helgen har varit jättelång och helt underbar, önskar alla helger vore som denna, låååång...
Min mamma har skickat ett paket också och jag längtar som en tok efter det, men har bara fått information om att den lämnade malmö den 31 mars, sen vet jag inte vart den är och eftersom det varit lång helg så kan det vara så illa att den fortfarande är där, men hoppas, hoppas verkligen att den kommer i veckan nu!.
Ciao!

Klockan

Kategori: New Zealand..

Just det nu ar Sverige bara TIO timmar efter, för vi har vinter tid nu!

Äventyr..

Kategori: New Zealand..


Igår hade vi frukost här, det var jättemysigt!
Och idag har vi varit iväg på en liten tripp..

Dock inte lika fint väder idag men det kom bara några
droppar regn på oss!

Påsk/Party!!

Kategori: New Zealand..

När det är påsk måste man ju bara ut på party och det är precis vad som kommer ske!
Igår var det långfredag coh alllt var verkligen stängt här nästan iaf, inte bio, så jag Mira och Helene var på bio, jättemysigt. I morses väckte Helene mig och sa att jag hade en halvtimme på mig att vakna så hade hon en överraskning till oss sen.. vi gick till stranden och åt en underbar frukost och det var bara såå fint, mysigt och gott. Men som sagt ikväll blir det party!
Over and Out!