Madeleine Grand

Gott Nytt År!

Kategori: Min vardag i Sverige

Naglarna är nu redo för nyår, vi för börja med att ladda framför tv med hockey, swe-fin... Heja Sverige! Sen blir det till att föra sig i ordning och bege sig till Ulricehamn för att fira in det nya året!
Gott nytt år alla!

How to do nothing

Kategori: Min vardag i Sverige

När man har varit ledig i nio dagar och bara varit hemma och tagit det väldigt lugnt är inte ens det kul längre, jag är är väldigt utvilad och rastlös just nu. Vänt på dygnet har jag hunnit med också så nästa vecka komme inte bli rolig när man ska upp vid 5.30 igen. David är sjuk och bara sover och ligger i sängen och kollar på film, så där får jag ingen underhålling heller. Regnet smattrar på fönsterbrädan och jag hittar ingen mer motiviation till att gå ut idag. Kanske baka, testa kläder för imorgon, det är ju trots allt årets näst sista dag idag så något kanske man ska passa på att göra!

Dec. 29, 2012

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen har jag varit nere på hemmakväll och fått min efterlängtade påse. Nu ligger jag så gott i soffan, kollar film och hockey. Jag har det ganska bra tycker jag!

JULKORT

Kategori: Min vardag i Sverige

Fick världens sötaste Theo på posten igår och nu sitter han så prydligt på kylskåpet! :)

LADDAR UPP.

Kategori: Min vardag i Sverige

Nästan så att jag får lite vårkänslor av vädret idag, inte för artist är så varmt med solen skiner ju! Jag måste fått energi från solen iaf, jag har tvättat, tvättat, tvättat och vikt tvätt så jag tror jag dör snart, bara de nytvättade sängkläderna som ska i sängen så är all tvätt klar men det ligger någon i sängen och är lite sjuk så det är inte så lätt att lägga i det rena! Jag har även hunnit städat, en snabbis iaf och gått en liten promenad. Ikväll har jag precis bestämt mig för att det blir fest i Götalaborg hos Maria, spännande. Efter nyår kommer det dröja länge innan det blir fest igen, det har blivit en del alkohol nu under jul ledigheterna!

FULLMÅNE

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag och fullmånen igår kväll kom inte överens, jag ville sova men det ville absolut inte fullmånen! Det spelade ingen roll hur jag låg, vände eller vred på mig så kunde jag inte somna. Det snurrade runt tio tusen olika saker i huvudet på mig också. Det väldigt längesedan jag hade svårt för att somna som igår. Det kanske blir så när man är ledig och inte gör så mycket på dagarna men det är rätt skönt det också! Får se om vi orkar göra något idag eller inte!

DÅ VAR DET KLART!

Kategori: Min vardag i Sverige

Oj då, idag råkade vi visst boka en resa till Turkiet. Känns skönt att veta att man kommer få lite sol nästa år iaf. Måste även erkänna att jag längar redan... Det bär av till Marmaris den 25 juli och ja vi vet att det förmodligen kommer vara ganska varmt hemma då men ännu varmare där men jag kommer bara ligga i havet och göra så lite som möjligt.
Idag har vi varit nere i knalleland och kollat på rean men hittade inte mycket alls, eller jag köpte ett par nya benskydd för 50kr, ett riktigt kap. Annars blev det ingen mer shopping, det får ju liksom räcka med en resa.
 
 

No Stress!

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon gott folk! Måste bara berätta för alla som jobbar idag att jag precis har vaknat och förflyttat mig till soffan och ska snart mysa i mig lite frukost! Det är riktigt skönt att inte behöva ställa någon klocka eller stressa, bara ta dagen som den kommer! Så nu är min mage för ovanlighetens skull hungrig och då tycker jag att vi äter frukost, ingen kilig idé!

Hus & Resa

Kategori: Min vardag i Sverige

Har suttit i flera timmar och kollat på hus och resor nu, jag vill ha ett hus nu. Tänk i sommar sen att fortfarande bo kvar i lägenheten och inte kunna gå ut barfota i gräset och läsa, det skulle göra mig tokig en sommar till. Jag har kommit fram till att det är väldigt mysigt i lägenhet ett tag men sen är det inte så roligt längre, framförsallt inte på sommaren. Jag är inte en lägenhets tjej, har man en gång vuxit upp i hus så ska man bo i hus. Kan någon bara vara så snäll och ge mig några miljoner så ska jag köpa ett direkt. Det måste finnas en kamin i huset, ett stort garage och både en stor tvättstuga så man kan hänga alla träningskläder där och sen ett litet "lekrum" till David, där han kan ha sitt dumma FIFA och andra prylar. Köket och badrummen måste vara nytt i vitt med lite svart.
 
Vi har fått smak på att åka till Turiket, Marmaris i sommar, Davids föräldrar ska dit och dom hara bara varit där nio gånger innan så skulle ju vara perfekt att åka med dom ner då har man ju med sig de bästa guiderna,dom vet vad man måste se och inte se. Tänk så skönt, sol värme, bad, solbränna, bikini, drinkar och masa mys. Måste ju typ bara boka det, NU!
 
 

En Annan Dag Jul...

Kategori: Min vardag i Sverige


  
Igår var det juldagen och idag är det annandag jul, vilket är samma sak som fest igår och bakis idag. Som  tur är har jag mått oförskämt bra idag faktiskt men det var en grymt bra fest igår med massa härliga tjejer och den bästa killen! Blev dock inte så sent igår vilket kan vara nyckeln till att jag mått så bra idag. Nu är det bara en vecka kvar av alla jul ledigheter men måste säga att det ska bli skönt att inte jobba imorgon eller på fredag. Kanske till och med blir lite shopping på rean imorgon.!

Väntar in goda vänner!

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu sitter vi hemma i soffan och väntar in kvällens sällskap... Skål gott folk!

Planer för idag.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då är planen klar för denna dag!
Nu blir det frukost med julskinka, sedan blir det en promenad till Ica, köpa strumpbyxor och lite gott, en extra sväng hem så jag får lite frisk lift idag. Väl hemma så blir det till att försöka fixa mina naglar och raka benen, äntligen ska vinter pälsen bort! Sen bör det vara dags för lunch, pasta med kyckling och chillisås. Sedan är det nig bara snällt till att börja göra sig i ordning inför kvällens bravader! Kan komma att klämma in en film under dagen kan jag gissa på också, ;)

LYCKA

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon underbara juldag! Känslan av att vakna när en arm kommer över mig och drar mig mot sig och sedan får man en puss på ryggen, det finns inget bättre sätt att vakna på. Jag blir lika pirrig i magen och lycklig varje morgon. Nu får det bli en riktigt god och mumsig frukost!

BingoLotto

Kategori: Min vardag i Sverige

Uppersittakvällen gick ihop sig med tre hela vinster, kul! Snart är det dags att sova så man är pigg och glad imorgon!
Morgondagen börjar här hemma med lite mys sedan vidare till farmor och efter det åker vi in till mamma. Det skulle ju inte göra något om det även snöade lite imorgon!
Kör lugnt ute på vägarna och God Jul!

Dagen före.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag är dagen före doppardagen, alla små barn är förväntansfulla inför morgondagen och jag lika så! Ska bli spännande att se hur julkalendern slutar och så klart vad man får i julklapp, lite snäll  måste jag väl varit. Ska bli kul att se hur glada de andra blir för sina julklappar också!

Ja Eller Nej

Kategori: Min vardag i Sverige

Visst finns det då alltid en anledning till att dricka, igår var det för att Sandra hade kommit hem från Bali som firades. Vi var på Viva och det var rätt lång kö innan vi var inne så ligger här nu och funderar på juldagen, är det ens värt att gå ut då!? Det kommer vara något galet långa köer för att komma in och sedan när man väl är inne så kommer det vara trångt, varmt och hysteriskt mycket fulla människor och vill man ut så kommer det vara kö ut... kö till baren, kö överallt, så är det verkligen så väldigt bra egentligen? Jag är mycket kluven, det är ju bara helt hysteriskt!

En Ring.

Kategori: Min vardag i Sverige

Hemma igen efter fyra timmar ute i kylan! Fick med mig kusinen ner till stan idag och där strosade vi runt och köpte hennes sista julklappar sedan gick vi vidare mot knalleland och jag är väldigt glad över att vi gick, det var kaos överallt med bilar! Fick med mig en mycket fin ring från klockmaster och blev förälskad i massor så nu vet jag bad jag ska önska mig i födelsedagspresent! :) när jag var på väg hem sen så ringde David och sa att han ville ha sällskap till knalleland så följde bara Andréa en bit hem sen tillbaka till alla människor och knö lite, nu är låren och fötterna som is och en varm dusch väntar...

Uppe Med Tuppen.

Kategori: Min vardag i Sverige

När man somnar tidigt, vaknar man även tidigt! Jag har kollat julkalendern, vilket är grymt spännande nu, bara några få dagar kvar... Undra vad som kommer hända. Nu rullar nyheterna på TV medan jag väntar på att en film ska bli klar, då blir det frukost och film! Sedan blir det en sväng ner på stan för att kolla på stan, jag skulle behöva skor tror jag! ;)
Puss puss

Halleluja!

Kategori: Min vardag i Sverige

Halleluja! Här ligger man i soffan och bara njuter av att man är ledig! Det blev stor försäljning av bingo lotterna utanför InterSport i city, haha, jag var verkligen helt ute och cyklade igår när jag skrev! Nu ska jag åka och hämta spice'n rice och njuta! Sen ska det vara grabbkväll här så jag ska försöka rymma huset eller lägga mig i sängen och kolla film efter film, efter film...

LM

Kategori: Min vardag i Sverige

Mot jobbet för sista arbetsdagen för detta året, weeii! Heja LM!

FINALLY.

Kategori: Min vardag i Sverige

ÄNTLIGEN är lägenheten städad och ALLT klart för ledighet och massa roligheter! Efter jobbet kom mamma och plockade upp mig, vi åkte en snabbis till knalleland och myste, jag fick en lite tidig julklapp, en fin klänning till juldagen! Så ännu ett problem löst! ;) blev en liten mys kvällsmat också! Efter det åkte vi och stor handlade så även det är gjort för resten av året hoppa jag! :) inte så kul just när man handlar men så skönt efteråt! Nu ska jag strax ta mig från soffan och vidare in till sängen och lägga mig för att imorgon göra sista dagen för i år på jobbet! Kan inte klaga alls just nu!
Imorgon måste ni komma till stadium i knalleland och köpa bingolotter till uppersittakvällen av mig och Missan, bara ett måste för alla!
Tack och God Natt!

TÅRTA

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag fick vi julklapp och världens godaste tårta på fikat! 👌 nu är det bara två och en halvtimma kvar och en halv dag imorgon sen är det ledigt resten av året!

Off to bed.

Kategori: Min vardag i Sverige

Snart så...

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har till och med David köpt alla julklappar så efter imorgon när lägenheten är städad och vi har handlat är ALLT klart för julafton, Så då är det bara en halv dag kvar på jobbet för detta året och det känns ju inte helt fel!

Det blev i gen träning idag då jag fortfarande har galet ont i bihålorna och huvudvärken är på väg tillbaka, hade känningar av migrän igår och vågar inte ens tänka tanken på det ikväll så ska hoppa in i duschen nu och sedan lägga mig! Hoppas allt försvinner till helgen så man kan vara pigg, glad och fräsch!

Imorgon kommer bli en lång dag men sen är det bara lugnt och massa extra mys med familjen, som jag längtar!
Over and Out.

En helt vanlig dag.

Kategori: Min vardag i Sverige

Vissa dagar känns lite bättre än andra, andra inte...

ETT ÅR.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ett år har gått och ett nytt väntar... Kom på innan att nu har jag jobbat sista måndagen på detta året vilket känns väldigt konstigt när man tänker så, tänk hur fort ett år går! Undra hur nästa år kommer att se ut och vad för roliga saker kommer att ske tro!? Försöker även komma på vad jag gjorde för ett år sedan men minnet sviker! :/ får fundera ett tag till oh se om jag kommer på något. Hmm...

Vatten, Clementiner och Film.

Kategori: Min vardag i Sverige

God Jul Madeleines bil.
Önskar Ägaren!

Idag fick bilen en liten tidig julklapp som var en tvätt! Det behövdes verkligen! Så nu är allt sand, grus och smuts borta, tack David! :)
Med förkylningen har det inte blivit bättre, jag har väldigt ont i bihålorna och näsan bara rinner. Helt matt i kroppen och blir trött bara jag gör minsta lilla, nu har jag gnällt klart och sätter på en film och myser med min bästaste! Skulle gärna vilja ha lite nutella, glass och choklad men får nöja mig med vatten och clementiner!

Puss och God Natt.

Då var det dags igen!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har varit en lång och tung dag, bihålorna värker fortfarande och kroppen är liksom helt matt men har ändå köpt absolut sista julklappen, till lillebror idag och tittat på medans David tvättade sin bil och nu strosar jag runt och får i mig lite frisk luft innan jag tänkte kolla på sista innebandyn för i år! Sen lär jag somna så fort vi kommer hem! Bara en vecka kvar sen är vi lediga länge! Eller iaf längre än vanligt! Ska bli så mysigt och skönt!

Dumma förkylning!

Kategori: Min vardag i Sverige

Här har jag varit vaken länge, ont i halsen, snor som bara rinner, jag har frusit och varit för varm, ont i bihålorna och lite huvudvärk, rolig söndag! Tur att julkalendern med oboy och rostade mackor kunde göra humöret lite bättre! Vill verkligen inte bli sjuk nu, eller man vill väl aldrig bli sjuk men just nu när man ska få vara ledig mysa och umgås lite extra med alla nära och kära! Tur alla julklappar är köpta iaf!

Snölykta!

Kategori: Min vardag i Sverige

När jag kom hem så hade även David gjort en snölykta på vår balkong, mysigt!

Ännu mer JUL.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag och kusinen gjorde en fin snölykta på balkongen! Sen hade dom även gjort fudge, gott!

Julemys!

Kategori: Min vardag i Sverige

Här äter tjejerna julbord och myser!

Fredags känslor!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag hade Elin mycket fredags feelings som behövde komma ut! Hoppas ni alla får en underbar helg!

Vill Ha, Måste Ha!

Kategori: Min vardag i Sverige

Så fin tröja från Morris lady! Ska ha den så fort den kommer! Finns i fler fina färger!

BEROENDE

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag kan inte sluta äta brieost, kex och vindruvor. Så galet gott. Likadant med clementiner man kan knappast äta en, finns det något beroende framkallande som dom borde börja varna för kanske!

Känslan är FREDAG.

Kategori: Min vardag i Sverige

Soffläge och det känns som fredag vad hände där? Är ju bara onsdag inte så långt kvar till helg men ändå liksom. Blev även fotbollsträning efter jobbet idag och imorgon väntar en lång och härlig promenad efter jobbet! Då skönt när man kan göra det direkt efter jobbet och liksom ha det gjort sen! Hos mamma igår fick jag massa lunchlådor så behöver inte tänka på det på hela veckan, vilket är väldigt skönt! Snart kommer min goding hem, fast jag lär väl somna innan för är helt slut. Känns verkligen att man börjar bli gammal nu.
Over And Out

12.12.12.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag är ingen vanlig dag för idag är 12-12-12! Ska bli extra spännande och se vad som händer för speciellt idag! Sista gången på massa massa år!

Hemma Hos Mamma.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då ligger jag nerbäddad i mammas säng efter en dag med jobb, en snabb dejt med Anna mat hos mamma och sen träning på det! Nu har jag duschat och ska lägga mig på spikmattan innan jag tänker slå igen ögonlocken!
God Natt från mig och min mor.

Ps. Hon är djupt fokuserad på sin mobil.

Snälla Tomten.

Kategori: Min vardag i Sverige

 
 
Snälla, snälla tomten, det är två saker som jag önskar mig lite extra i julklapp.
 
ETT. En resa till ett varmt land.
TVÅ. En Thomas Sabo ring

Ingenting alls!

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår kan jag lova att jag inte gjorde mycket alls, gick upp ur sängen vid två tiden gick till ICA och köpte grädde, stannade till hos kusinen och fixade julklappar sen hem och lagade spagetti med köttfärssås och sedan kröp jag ner i sängen igen vid fyra tiden och fortsatte kolla på film som jag gjort hela dagen! Men vilka problem jag hade med att somna på kvällen sen, helt galet, ska aldrig mer ligga i sängen en hel dag och inte göra något!

TJUGO ÅR

Kategori: Min vardag i Sverige

I lördags fyllde ingen annan än världens BÄSTASTE lillebror TJUGO år så efter cupen åkte vi till Älmestad för lite födelsedags firande! Tänk att även min lillebror växer och blir stor, <3 grattis igen skitunge!

CUP FÖR RIK

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja på lördags morgonen var det dags för Rångedala IK damlag att göra sin första cup på ca 25 år och alla var väl inte lika pigga som mig... ;) vi kämpade på bra men förlorade två, en oavgjord och en vinst så åkte ur i gruppspelet men lika glada var vi ändå!

Paaaarty!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag har inte kunnat lägga ut korten och informerat er om helgen så nu kommer massor! I fredags var som sagt ett galet roligt julbord på bryggan låter bilderna få tala mer!

Julbord

Kategori: Min vardag i Sverige

Det vankas julbord på Bryggan ikväll med LM! Skål gott folk!

Inte varje morgon!

Kategori: Min vardag i Sverige

Inte varje morgon man har denna utsikten..

MINUS

Kategori: Min vardag i Sverige

Om man tycker att det har varit kallt de andra dagarna är det Inget jämfört med vad det är idag, minus 19,5grader hade jag idag, Burr, men det är ju fredag! :)

Varje morgon...

Kategori: Min vardag i Sverige

Alltid lika hungrig på morgonen, så hungrig att jag skulle kunna äta en hel elefant!

Let it snow!

Kategori: Min vardag i Sverige

Måndagen klar, tisdagen på ingång! Idag var jag förvånansvärt pigg förstår inte hur det kan variera så från dag till dag när man ändå somnar ungefär vid samma tid!
När jag kom hem så gjorde jag det jag är bäst på, jag åt, åt, åt och åt! Efter det skulle det bli en promenad till Ica som blev en promenad till knalleland och kika efter julklappar och sen via Ica hem! Under hela promenaden snöade det massor och det är så galet vackert ute nu så jag tror jag smälter! Så vitt, som ett täcke över allt, så vackert!
Ni har väl inte missat årets julkalender? Greveholm är ju tillbaka!

Fenomenalt.

Kategori: Min vardag i Sverige

I fredags efter jobbet blev det lite stressigt då jag både skulle till tandläkaren och frisören men jag hann även fast det snöade och jag körde försiktigt! Passade på och shoppade lite bra produkter till håret när jag var hos frissan. Ett volym spray och en inpackning. På kvällen bjöd kusinen på kvällsmat och mys. Igår var det julbord på Åhaga med Scorett och det var massa Ulricehamnare som var där med sina företag också så var kul att få träffa dom! Nu har jag sett andra avsnittet av julkalendern och ska klä på mig och sedan gå ner till knalleland och se om jag kanske kan hitta en laddare till min kamera och njuta i solen!