Madeleine Grand

IF Elfsborg

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag blev det IF Elfsborg - Malmö FF och den matchen slutade 2-2. Det blev ett avbrott i matchen på cirka 20 minuter då en från Malmös klack kastat bengal mot brandman..  
Bättre att göra som Rohden.. två mål på sin födelsedag, kan bara säga grattis gånger två! 🙌🏼



Blixtrar & Dunder

Kategori: Min vardag i Sverige

Ytterligare en dag har bara sprungit förbi. Jobb, jobb, hem, käka, träna, hem duscha och sen sova, det är så min dag sett ut i korthet. Vi fick avbryta träningen då det började åska väldigt mycket. Blixtrar och muller, hur kan det vara möjligt nu? 
På tal om något helt annat fundera jag på att ta ur min peircing jag har i naveln men känner mig ganska naken utan den. Funderar på om det kanske bara är en vane sak eller om jag kommer att ångra mig. Den har faktiskt suttit där cirka 10-12år, kanske får behålla den över sommaren och skippa den sen.

Puss & Kram

Kaos

Kategori: Min vardag i Sverige

Just nu känns allt som lite lätt kaos i livet, kroppen är ständigt stressad. Magkatarren kommer och jag är inte så glad och pigg som jag vill/brukar/ska vara vilket är frustrerade också. Hoppas dock att kunna varva ner nu när det är vår och njuta av solen. 
Sitter nästan varje dag och kollar på en utomlands resa men vill så mycket så får beslutsångest varje gång och mer man kollar ännu mer ställen vill man besöka. 
Nu har fotbollen börjat också. Vi spelade vår andra seriematch igår, den förlorade vi katastrofalt med 1-2 men den första vann vi med glädjande 6-0. Väldigt kul att serien är igång igen, väldigt kul är att jag även börjat komma igång med onyx och testat lite olika pass osv. Cirkel är just nu min favorit men måste testa yoga också. Har bara testat bikram yoga innan men misstänker att det är samma sak.
Nu ska jag inte göra något mer än det jag känner för.
Puss och kram