Madeleine Grand

Läser Bok

Kategori: Min vardag i Sverige

Nyanser av dagen

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag när min mobil ringde låg den lite längre bort så att jag fick sträcka mig efter den och på tillbaka vägen armbågade jag David rätt i huvudet. På jobbet fick jag tillbaka allt, först gick jag rätt in i en stolpe som stack ut (jag läste på ett papper samtidigt som jag gick) sen var taket inte så högt som jag trodde när jag stod på en stege, ja ni hör ju... men men, idag kunde vi gå vid fyra från jobbet vilket var riktigt skönt. När jag kom hem stod maten på bordet, potatisgratäng a lá David, mumsigt. Efter det har jag bara slöat i soffan, röjt upp lite smått. David har lagt sig för natten och jag ska nu dyka ner i soffan med min bok, Femtio nyanser av honom!
 
Puss & Kram

Kvällsmat

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag blev det varma mackor till kvällsmat och blev lite romantisk i min matlagning idag då jag var ensam hemma. Har man inget bättre för sig så! Jag är dock väldigt nöjd över att få ligga i soffan och kolla film nu. Fortfarande massor på jobbet, långa dagar så underbart att få varva ner lite. Snart kommer min man hem, som jag längtar... :)

Besiktning

Kategori: Min vardag i Sverige

Direkt efter jobbet flög jag till besiktningen i uhamn och där fick jag världens skönaste gubbe, haha! Inga anmärkningar och min pärla är i sina bästa år. Nu sitter jag hos mamma och väntar på henne innan vi ska åka till Rångedala, hon ska stå i kiosken och jag ska spela, tur man har snälla föräldrar!

Hej Svejs!

Lovely Morning.

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, idag är en extra tidig morgon, mötte tidningsbudet precis och är påväg till jobbet nu! Är det mycket så är det! Hoppas ni sover gott ni andra! Puss & Kram

Do More

Kategori: Min vardag i Sverige

Herr Kantarell.

Kategori: Min vardag i Sverige

Underbara söndag är nu på väg mot sitt slut.. Var ute i nästan två timmar och plockade svamp i Nitta på förmiddagen sen hem och laga lite mat innan det var dags för match och nu ligger jag i soffan och ska ligga här tills jag ska förflytta mig till sängen, för att ladda batterierna inför nästa vecka!

LISEBERG

Kategori: Min vardag i Sverige

Weeeei, efter en hel lång galet rolig dag på Luseberg igår är jag helt slut idag. Vi åkte, åkte och åkte massor. Vädret var toppen, det var ganska mycket kö ett tag men som tur är hade vi tre express biljetter så vi hann med även dom som hade de längsta köerna! Vi hann dock inte spela något alls men lika bra var kanske det... ;)

Lovely Friday.

Kategori: Min vardag i Sverige

Fredagar måste vara den bästa dagen på hela veckan, då avslutar man jobbet tidigt och man har två dagars sovmorgon! Idag har jag hunnit tvätta, varit en snabbis på mammas jobb, handlat och en litet träningspass på kransmossen, sjukt rolig hinderbana dom har där, måste testas igen! Imorgon blir det Liseberg hela långa dagen efter att vi har kikat på ett hus! :D bästa att ladda batterierna för morgon dagen rejält nu!

Over and Out

Mor & Dotter

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag efter jobbet kom mammi hit och vi gick på en promenad fast med lite små shopping, skulle byta lite osv sen avslutade vi det hela med thai hemma i soffan, mys! Nu rullar fotbollen på tven i vardagsrummet och jag har precis lagt mig... Tröttis idag och en lång dag imorgon så får bli att läsa lite innan jag somnar!

Natti

Tandläkaren

Kategori: Min vardag i Sverige

Att vara hos farbror tandläkaren har jag aldrig haft något emot innan men nu, fy! jag HATAR ljudet när dom borrar i munnen, låter ju som om att dom borrar rätt igenom allt.. Jag var duktig idag och lagade ett hål utan bedövning, duktig tjej! 👏

Om ni vill veta säljer jag nu NewBody om någon behöver något så då är det bara att säga till så löser vi det!

Nu ska jag sova ett dagens träningspass!
Pusss

Jag vill bo i ett hus..

Kategori: Min vardag i Sverige

Ååh, varför kan det inte vara dyka upp ett hus som vi vill ha. Vill flytta, inreda, bo större, göra som man vill. Hmm, dagen kommer väl så småningom om. Idag fick jag träffa Sandra, Jasmin och Feffe som fick mig på mycket bättre humör och roliga saker så nu kommer jag sova gott i natt. <3

The end

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var denna helgen över vilket känns väldigt skönt, hade en heldag i Rångedala igår med lilla VM och självklart vann mitt fantastiska lag, Vietnamn! Nu har jag precis kommit hem efter en match som slutade 2-2, så med älskade Spice'n Rice i magen ska jag krypa ner och ladda för en bättre vecka nästa vecka! :)
CIAO!

Helg.

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen helg, då var första veckan efter semester avklarad. Godis påsen är inhandlad och nu ska jag bara se till att hoppa in i duschen för att sen åka och kolla på lite fotboll! :) imorgon blir det full fart ute på furuvi! :)

YOU got to get up and try.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag blev en ännu längre dag på jobbet var hemma strax efter halv åtta, då hade jag snabb handlat också. Så kan inte påstå att jag gjort så mycket mer än jobbat idag, nu sitter vi spända i soffan och kollar på Elfsborg och hör hur dom hejar på live, då vi har balkongdörren öppen. Ska packa fotbollsväskan och sen blir andra halvlek i sängen innan jag somnar.

Då var vi igång igen..

Kategori: Min vardag i Sverige

Det var semestern över och verkligheten tillbaka. Blev en lång dag på jobbet igår och avslutade dagen med lite koll på fotboll sen sten somnade jag och sov så gott så. Idag har fotbollsträningen börjat igen och jag har redan ont i benen så får hoppas att jag kan rulla mig ut ur sängen imorgon.. :) bästa att sova nu, kommer bli en tuff och lång dag på jobbet imorgon!
See Yaa! :D

Igår

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var en fin morgon! :)

lovely sunday

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag älskar söndagar som denna, vaknade vid nio dock har jag väldigt ont i bihålorna men gick i alla fall då ut till soffan och la mig och kollade på film sen har vi legat i soffan, gjort lite smått och gott som vi känt för, nu är de snart dags för mig att åka till Rångedala och kolla lite boll för att sedan sova och ladda för arbete imorgon... Jag tror det är många som börjar jobba imorgon, inte sant?
.

Let's walk away..

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag startade jag dagen med en promenad, kan faktiskt inte annat mer än säga att jag gillar det även fast det är jobbigt att ta sig ut. Sen blev det färska frallor till belöningen och sedan var det bara till att åka iväg på några ärenden och sen körde jag några grabbar till Rångedala för att sedan åka till uhamn och lite prången mys med mamma. Var tvungen att åka och kika in Idas nya lägenhet en snabbis innan jag åkte hem. Sen blev det ytterligare en promenad, denna med Emma och det blev även mat och lite film efteråt. Nu har jag precis hämtat ett glatt och onyktert gäng killar i Rångedala och kört in dom till stan, får hoppas dom får roligt och nu tackar jag för denna dagen.
På återseende!

Hemma.

Kategori: Min vardag i Sverige

I natt vid halv fyra var vi hemma, jag sov nästan hela flyget hem så det var riktigt skönt, David hade dock lite svårare för att sova. När vi kom hem somnade vi som små grisar båda två, skönt att få sova i sin egna säng. Klockan tio ringde klockan så få var det bara att ta sig upp och åka och handla, det var jag, David och alla pensionärer på Ica vid tio tiden. Sen kom träffade vi lillebror och åkte till farmor för lunch för att sedan åka till björken för lite lek. Nu är väskorna uppackade och jag är redo för en promenad medans David är på träning, tänk vad mycket man hinner med när man är uppe tidigt!

Puss & Kram

Sista timman

Kategori: Min vardag i Sverige

Då sitter vi i hotellets restaurang och ska käka innan bussen kommer och hämtar oss, bara en timma kvar. Snart sed vi SVERIGE.