Madeleine Grand

Lugnt och skönt.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter ett fotbollspass ligger jag nu i soffan med en värmegrej över axlarna och ska börja läsa sista boken i femtio nyanser... Ganska bra tisdag ändå och imorgon är det en ny arbetsdag! :) 

Hard work work

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken skillnad på energi det är när man jobbar och inte, man orkar inte göra så många fler knop extra när man kommer hem men det är det värt! Nu har jag fått mat i magen och ska söka jobb, jobb och massa jobb, sen blur det film och soffan! 

Böcker efterlyses!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag undrar om någon har jägarexamens böckerna och vill låna ut dom till mig så att jag kan börja läsa lite, skulle även bli glad om någon hande femtio nyanser av honom, den sista boken på engelska att låna ut till mig, någon som känner sig träffad? :) 

Snabba dagar

Kategori: Min vardag i Sverige

Just nu går dagarna fruktansvärt fort. Idag har jag röjt i skafferierna, badrumsskåpet och röjt bland mössorna och vantarna! Sen gick jag en promenad och mötte David, åtta kilometer hann det bli innan han kom. Slagit in en väldans massa julklappar, bara några få kvar nu, känns riktigt skönt. Ska jobba resten av veckan så planerna jag hade får skjutas fram men det för verkligen inget, jag kommer att ha tid! Har nu precis kommit hem från en kväll med att testa massa make up, hittade en super skön fundation, jag blev lika len som en bebis och även ett neutralt läppglans med lite glitter i, allt skulle vara väldigt testat och allergi vänlig ska kolla upp vad märket heter, nu börjar andra halvleken i fotbollen, heja Sverige!





Spontanitet

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, igår blev det inte alls som jag skrev utan det blev en väldigt spontan tripp till Gekås, så nu blir det ett väldigt kort mys framför tv med frukosten innan röjning i skafferi, badrums skåpen, byråarna och Vad önskar du dig i julklapp? :) garderoberna börjar! Kan bli så att julen får titta fram hos oss idag när jag ändå ska fixa! :) 

monday morning walk...

Kategori: Min vardag i Sverige

Hallå,

efter två timmars promenad har jag nu hunnit kika efter arbeten, städat undan och förberett maten. Nu blir det soffan tills David kommer hem. Ska se om jag kan hitta lite julklappar att köpa men också ska jag se om jag inte kan få ihop en liten önskelista så ni vet vad jag önskar mig i julklapp! :)
Ha en ljuvlig måndag.

Tjejerna i helgen

Kategori: Min vardag i Sverige

Det har varit en helg med massa underbara tjejer och idag mår man som man ska! ;)
   


Knallen Cup

Kategori: Min vardag i Sverige

Rångedala herr förlorade dörsta matchen, även andra och nu sitter dom här surar, vissa mer än andra och småttingarna får underhålla mig! 





Tobleronechokladglass

Kategori: Min vardag i Sverige

När jag var på kalas hos Elina för några veckor sedan fick vi en sjukt god glasstårta skulle jag vilja kalla det och idag har jag försökt mig på denna. Då det är planerat tjejmys, massa tjejmys med idol, fotboll, mat och gott så får dom bli mina försöks kaniner, nu ska den stå i frysen tills jag åker så är bara att hålla tummarna nu! 







Smör

Kategori: Min vardag i Sverige

Så här olika smörar vi våra mackor, jag verkligen totalt avskyr när det sipprar smör mellan tänderna medans någon annan verkar älska det, tur vi alla är olika, vad föredrar du?

Naglar

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår fick jag mina naglar tillbaka, supernöjd och gratis var det, me gusta! Sen avslutades dagen med fotbolls träning och nu sitter jag här framför Nyhetsmorgon och ätet frukost och ska strax bege mig till knalleland och stan för att fixa mina sista arbetsgivarintyg! 


the beginning

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter över en mils promenad med Elina sitter jag nu i soffan och gör lite jägar prov, inga lätta frågor vill jag lova men ska det göras så är det lika bra att börja! Snart är det dags för lunch innan jag ska fixa mina naglar!


First day

Kategori: Min vardag i Sverige

Vad bättre kan avsluta min första arbetslösa dag än ett pass spinning, dusch och nybäddad säng med Maria Montazami, 👌
Hela lägenheten är städad, all tvätt är tvättad och hälsat på AF har jag också gjort. Imorgon är det full rulle också men vad får ni se imorgon! 

Bara lukten gör mig svag

Kategori: Min vardag i Sverige

Lyssnar på massa lugn musik, söker jobb, kollar på tv, städar och äter, jag är allt bra på multitasking! ;)