Madeleine Grand

Easter

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken påsk helg det har varit med, fest, sol, påskägg, vin, värme, grill, vänner, mat, fotboll, blommor helt fantastiskt. Imorgon kallar verkligheten igen, vilket känns väldigt skönt, jag är fulltankad med massa energi. Ska också bli skönt att få tillbaka mat och sov rutinerna, även fast det bara är en liten långhelg så kommer jag ur mat och sov rutinerna... Nej nu måste jag ut på ballen och njuta av solen lite till. 


Buenas Noches

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var det helg och en mycket blöt fotbollsträning avklarad, då kan jag inte mer än känna mig mycket nöjd vilket jag så klart gör. Sängen kallar med någon bra film, så ska jag njuta av att höra regnet smattra på fönstret.
Får hoppas på bättre väder i helgen, många är ju faktiskt lång lediga och ska fira påsk. Jag vill ju kunna passa på att vara ute och få massa solenergi, promenera och ta fram bikinin... 
Ska drömma vidare efter filmen, godnatt på er. 

Blåkulla

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag kom själva påskkärringen på besök på jobbet. Självklart hade hon ägg med sig och delade ut, riktigt goda ägg vill jag lova men man fick slita lite för att hitta dom. 

Idag var det även en liten modevisning på vår/sommar 2015 kollektionen, jag längtar redan, fast får vi njuta av sommaren 2014! 




 


Fotboll

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag var det fotbollsträning utan dessa coolingar, vart höll alla hus idag egentligen? 

Spikmatta

Kategori: Min vardag i Sverige

Spikmatta när min bäste vän just nu. Jag bara funderar på om det är farligt att somna på den, jag gör det gärna inför natten, sen vaknar jag någon gång (ingen aning om när) och tar bort den och sover vidare. Hela händelsen brukar iprensip ske i sömnen. Nu ska jag lägga mig på den och sjunka in i en god natts sömn, godnatt! 😴