Madeleine Grand

Hjärta!

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen!

Kategori: Min vardag i Sverige

Åh, så skönt med en ledig och lugn dag, inga måsten bara vila och göra vad man vill när man vill! Kommer bli mest soffan känns det som och sen gå och möta D efter jobbet, måste ju få lite frisk luft! :)
Kramar!

Aaaaarh!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag är jävligt irriterad, förbannad, trött och arg utan att veta varför, hur går det ihop sig egentligen!? Ska försöka sova nu och hoppas på att det försvinner under natten! God Natt!

Drive By.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, då tog jag en rejäl sovmorgon idag då jag började klockan 12.00, underbart! Nu är jag i Borås har både handlat och hälsat på Feffe men nu är jag så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen så lika bra att börja med maten och hoppas på att D kommer hem snart för då blir det mat och pussar!
Ciao!

beso!

Kategori: Min vardag i Sverige

Mm, det är väl ingen som kan undgå att det är semledagen idag, men som tur är tycker jag verkligen inte om semlor så blev en vaniljbulle till fikat ist, det är farligt att jobba på kontoret! ;) Ska gå upp och möta lillebror som snart slutar sitt arbetspass för dagen! När jag kommer hem igen ska jag gå direkt och lägga mig och fortsätta läsa en dyrbar gåva.
buenas noches!

Onödigt!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ojojoj, vilken dag, den började Först klockan 06.26, sen 06.30 och på sista alarmet klockan 06.36 tog jag mig upp i sömnen kändes det som! Huvudet låg kvar i sängen. Promenaden till jobbet gör mycket, då brukar jag få energi och vakna till men det tog mycket längre tid idag men efter lunch vaknade jag till liv! Jobbade till klockan 18.00, gick då upp till Anna och Ida en sväng innan jag gick hem, tro det eller ej men lillebror hade både lagat mat och bakat, jag tappade hakan! Sedan fick han med sig på sin träning vilket var löpning, tur att jag tycker om honom! Så nu ligger jag helt utslagen i sängen och tycker mig gjort väl förtjänt av sömn nu!
Natti Natti!

I'm feeling sexy and free.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har inget roligt hänt, jobbade lite och tränade efter det och nu ligger jag bara i sängen och längtar efter att få sova! Så jag tackar för denna veckan och ser fram emot kommande!
God Natt!

Moster

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har jag haft moster och hennes man på en mysig fika och som vanligt blev det mycket skratt! :) måste verkligen åka dit snart! Snart väntar hockey! puss på er där ute!

Saturday

Kategori: Min vardag i Sverige

Hallå, hej, tja lördag morgon! Skönt med en lugn helg, uppe tidigt idag då arbete på Vagabond väntar! Efter det ska moster från Vänersborg komma förbi på en fika! :)

Mums!

Kategori: Min vardag i Sverige

Godis, chips, film och soffan, ljuvliga fredag! :)

Uhamn

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår när jag och mamma var upe på prommenaden efter jobbet gick solen ner så vackert i Ulricehamn.
Idag ringde klockan 06.30, wow, sovmorgon och sedan gick jag faktiskt till jobbet idag, tog endast 13 minuter, perfek! Imorgon blir det samma tid, skönt med fredag också! jobbar dock hela helgen men på något sätt är det ändå mysigt med fredagar och jag har planerat SOFFAN!
Det är ju torsdag idag och det betyder ju träning på onyx med fotbollen och idag är det spinning/cx worx, snacka om träningsvärk imorgon, dags att byta om!
puss & kram

En dyrbar gåva.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja då var en dag på kontoret avklarad och skyndade hem på en promenad och gjorde även lite ärenden på vägen! Tog massor av roliga kort men mitt nät är för segt så bilderna får vänta! Nu ligger jag i sängen och ska börja läsa en dyrbar gåva, hoppas den är bra!
God natt!

God Morgon!

Kategori: Min vardag i Sverige

VB Huvudkontor

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, jag kom upp imorse och med tre minuter till godo gick vi in genom dörrarna på Vagabonds huvudkontor i Varberg! Det var inget roligt väglag att köra i vill jag lova men gick bra! Där fick vi se vårens skor och försökte även kika in på höstens skor.. det ni! ;) mycket trevlig dag! Snart dags att sova då klockan ringer 05.55 imorgon också!
Puss & Kram

The clock!

Kategori: Min vardag i Sverige

Klockorna står nu på 05.55, 06.00 och 06.06, då kan jag väl bara inte försova mig? Ska med Vagabond tjejerna till Varberg imorgon på en lite roadshow! Kommer bli super mysigt! :) så ska snart krypa ner i sängen, kommer inte ihåg senast jag var uppe så tidigt men med lite jobb på kontoret framöver så är det lika bra att bli van! :)
Kramar!

Sova, sova, sova.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja idag kan jag verkligen säga sovmorgon! :) ligger fortfarande i sängen. Med tanke på de två kommande veckor var jag värd det! :) igår åkte vi och åkte skridskor, alltid lika kul! Till och med pappa var med, det ni! ;) nej nu ska vi se om jag orkar ta mig upp och käka lite frukost och sen går och möta D.
Ha en fin dag!

Ge mig!

Kategori: Min vardag i Sverige

Vackert

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon! Borås har vaknat på en mycket fin sida idag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671929/images/2012/pic_188668466.jpg" class="image">

Okay!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, två par nya jeans från Gina Tricot var det enda som köptes idag! :) det andra på ligan får vänta! ;) sen har vi röjt och städat hemma hos David så nu kommer man till och med in genom dörren utan att snubbla på något sitter nu i soffan och kollar hockey, ser-cze och mästerkocken lagar mat! Me Gusta!
Pusss

Kom ihåg!

Kategori: Min vardag i Sverige

Min lilla kom ihåg lapp idag!
Köpa:
Svarta jeans
Rakhyvlar
Dentan
Silver schampo
Glass
Tandborste

Vardagslyx

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, idag var jag som dag uppe tidigt promenad och ett roligt pass på onyx hann jag med innan jobbet! Efter jobbet plockade jag upp Malin åkte hem till henne och lagade god kvällsmat, sen fick jag mina ögonbryn fixade! Så skönt efter det åkte jag hem, duschade, målade naglarna, badat benen i olja, det behövs nu när det är så kallt ute, sen nu ligger jag med steg två av tre på en djupt rengörande ansiktsmask, får se om jag orkar fixa fötterna idag också innan jag kryper ner för natten! Mycket skönt avslut på dagen!
Puss!

början

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, dagen har bara börjat och jag var tidigt nere på stan och efter det gick jag en liten sväng, dock inget kul att gå själv idag så bev ingen lång runda. Nu ska jag hoppa ta en dusch, fixa mig och sedan åka och jobba!
Ha en trevlig onsdag gott folk.

min födelsedag, 7 februari.

Kategori: Min vardag i Sverige

Tack, tack och åter tack för alla sms, vackra sånger, trevligt sällskap och andra hälsningar på min födelsedag! Har haft en mycket mysig dag. Var som jag sa uppe med lillebror och åkte lite skridskor, här har ni stjärnan på isen..

Fix & Bak!

Kategori: Min vardag i Sverige

Här hemma hos mamma är det en rättvis fördelning, hon städar medans jag bakar och förbereder kvällens middag, paj! :) Önskar att ni kunde känna den ljuvliga dofen av mina nybakade mini chokaldmuffins, mumms!

image description

Ai Se Eu Te Pego.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter som jag bara älska att ligga kvar i sängen på morgonen i flera timma så passar det ju bra med att kolla klart på ncis avsnittet jag inte såg klart på igår nu när man är ledig och allt! Efter det tar jag bilen hem till mammsen och bara vänta på att lillebror ska sluta jobba vid ett så vi kan åka och åka skridskor sen! :) mys med lillebror! Puss

NCIS

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, ncis i sängen får avsluta denna kväll! God natt!

you give me wings so i can fly...

Kategori: Min vardag i Sverige

Om en halvtimma slutar jag jobbet och då tar jag bilen och åker till Borås!

film i soffan

Kategori: Min vardag i Sverige

Ligger i soffan och kollar Bodygard, käkade spagetti o köttfärssås innan och varför är det så gott på söndagar tro? :) Denna låten är ju helt ljuvlig!

Share my life,
Take me for what I am.
'Cause I'll never change
All my colors for you.

Take my love,

I'll never ask for too much,
Just all that you are
And everything that you do.

I don't really need to look

Very much further/farther,
I don't want to have to go
Where you don't follow.
I will hold it back again,
This passion inside.
Can't run from myself,
There's nowhere to hide.

Don't make me close one more door,

I don't want to hurt anymore.
Stay in my arms if you dare,
Or must I imagine you there.
Don't walk away from me.
(No, don't walk away from me. Don't you dare walk away from me.)
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you, you (you, you, you./If I don't have you, oh, oo.)

You see through,

Right to the heart of me.
You break down my walls
With the strength of your love.

I never knew

Love like I've known it with you.
Will a memory survive,
One I can hold on to?

Your love I'll remember forever.

Killar, killar, killar..

Kategori: Min vardag i Sverige

En tjej står inne på jobbet och testar ett par skor, hon vänder sig till sin pojkvän och säger "titta vilka snygga skor"... Han svarar inte. Hon säger "visst tycker du dom är snygga!?"... Han svarar fortfarande inte utan bara kollar på henne, sen säger hon "det är 70% på dom, vad tycker du?" Han svarar "70%!? Jo men dom är väl okej, köp du dom om du vill!"
Hahahaa! Jag säger bara så sjukt typiskt killar! :)

söndag

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter lite jobb igår och cup på det blev det först lite mys och sedan bowling, mycket trevligt! Nu idag tänker jag... jobb, jobb, jobb, jobb och burr vad kallt det är ute men oj så skönt det är under täcket! :)
Puss!

Tolken

Kategori: Min vardag i Sverige

VILL HA!

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu finns det så mycket jag bara vill ha, snälla någon ge mig!
På Nelly.com vill jag ha någon av dessa, svårt att bestämma mig för vilken färg bara...


På H&M har jag hittat mina nya träningskläder...
Ett par nya benskydd måste införskaffas också!




Säger bara Mr. Hunter!



Har länge velat ha en riktig damcykel...


Sparade det bästa till sist min efterlängtade Thomas sabo ring...



mammas födelsedag.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag, GRATTIS! :)
Jag vet att hon önskar sig att alla håller tummarna för henne idag så då gör vi såklart det! Sen är det massa andra som fyller år idag också som jag känner så säger grattis till er på er dag också!




uif-nittorp

Kategori: Min vardag i Sverige

image description

Hockey

Kategori: Min vardag i Sverige

Avslutade dagen med hockey, uif - nittorp och vinsten gick till uif med 3-1! Så nu kryper jag ner! :) godnatt

Ledighet!

Kategori: Min vardag i Sverige

Onsdag och ledighet, underbart ju! Upp klockan åtta och fixa lite, hem käka frukost och nu snart med mamma till Borås en snabbis, köpa mascara står på schemat under tiden hon gör annat! klockan 13, ska vi hämta lillebror och köra hem honom till älmestad och stannar även då och äter hos farmor! Efter det får jag förhoppningsvis lite besök, om inte blir jag arg! Kvällen kommer sedan att avslutas i ishallen med Malin, då uif möter nittorp! :)