Madeleine Grand

Cirkeln ska slutas.

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej hej hej! Här är det verkligen fullt upp med jobb, jobb, jobb, träning och sömn på veckorna nu! Hinner inte med så mycket annat just nu, dagarna och veckorna bara springer ifrån mig, snart är det sommar och sol! :D

Soluppgång

Kategori: Min vardag i Sverige

Vegby är vackert i alla årstider!

Oooh yeeeea!

Kategori: Min vardag i Sverige

Söndagen fick avslutas i ishallen med hockey mellan BHC och NIK, det blev vinst med 4-2 till BHC! Sen gick vi hem kollade på film, käkade och somnade! Fick nog inte tillräckligt med sömn dock, för är helt slut nu! Kan ju bero på att jag och Emma varit ute och gått också... Tar inte långtid innan jag kommer gå till sängen för natten vill jag lova! Kommer bli en lång dag imorgon!

Gårdagen i korthet

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår blev det en lång och mysig dag! Det hela började med cup i Dalsjöfors med lillebror! Sedan vidare in till uhamn och mamma, mys och mat där! Efter det plockade jag upp Bindan och Jullsan och tog med dessa yrväder till Becka där det blev fest! Jag höll mig dock lugn och skrattade åt alla fulla men så underbara människor! Hoppas ni mår bra idag! :)

Good and Bad!

Kategori: Min vardag i Sverige

Vissa dagar är bra, andra inte....

AWESOME

Kategori: Min vardag i Sverige

Call me maybe

Kategori: Min vardag i Sverige

Förra veckan kändes som en dag, den bara sprang iväg men denna dagen känns som evigheter! Aka krypa ner i sängen och kolla på film, är verkligen helt slut och jobbat har jag, handlat har jag, lagat god mat det har jag gjort det också så, så jag kan bara se nu att jag gjort mig förtjänt av att dyka ner i sängen med cockpit och hoppas att den är bra! :)

Diamonds in the sky

Kategori: Min vardag i Sverige

Ännu en måndag avklarad! Hemskt vad veckorna går fort! Tack Emma för att du drog med mig mig ut på promenaden idag, riktigt skönt efteråt även fast det var jobbigt att klä på sig och komma ut! Ligger och kollar på hus nu, vi var och kollade på två i helgen men inget som föll i smaken. Nu har jag hittat två andra som vi ska titta på, hoppas på att något av dom känns bättre!

Puss & Kram

Äckelpotta

Kategori: Min vardag i Sverige

Äckelpotta, äckelpott, ääääääh, prtööööö...

Hihii.

Kategori: Min vardag i Sverige

Weeekeeend.

Kategori: Min vardag i Sverige

Får man lägga sig vid åtta en fredag? Är helt slut och imorgon väntar en spännande dag... :) hörs pigga och glada då! Trevlig helg!

2013

Kategori: Min vardag i Sverige

Det nya året har börjat väldigt bra..

ENJOY

Kategori: Min vardag i Sverige

Jobb, jobb, jobb, jobb, ja idag var det mycket på jobbet och direkt efter åkte jag på fotbolls träning vilket var helt underbart då man inte behöver tänka på något alls. Väl hemma blev det varma mackor och film. Nu har jag redan bäddat ner mig i sängen, helt galet vad man hinner med mycket vissa dagar! Imorgon väntar åter en tuff dag så lika bra att ta hand om John blund på direkten!
Natti natti!

RELAX.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har det varit betydligt lugnare, inga måsten alls. Bara fixat lite var nere på stan och hämtade ett paket, lagade mat och kollade på film, nu har jag faktiskt lagt mig i sängen och tänkte först sova men det kan jag inte rikigt med än så får bli lit kik på nätet efter massa roliga hus och andra dumheter.
Imorgon är det full rulle igen med jobb, träning osv... Så då får man passa på att ha lugna dagar när mannen är borta!
Se upp för alla vargar i Borås!
Natti Natti.

BRA MÅNDAG

Kategori: Min vardag i Sverige

Måndag och första dagen på jobbet för detta året avklarat. Tvättat och kollat på lägenhet, inte till mig dock men ändå kul och mysigt! Blev en 7 kilometers lång promenad med Emma och det känns som om denna måndagen börjat riktigt bra, massa energi kvar men bäddar ner dom till resten av veckan nu.

Puss och hej!

Minuten Cup

Kategori: Min vardag i Sverige

Hela dagen har vi suttit i sim och sporthallen och kollat minuten cup. Från klockan 9 till cirka 17 så träsmak i rumpen det vet vi vad det är nu! Det blev Gällstad som vann finalen mot Uifk med 3-2.
Nu säger jag god natt och laddar för jobb imorgon!

AlArm

Kategori: Min vardag i Sverige

Taggar minuten imorgon!
God natt!

FETTON

Kategori: Min vardag i Sverige

Måste bara presentera mina grymt snygga vänner.... Nummer kan fixas om någon vill det! ;)

L K 3

Kategori: Min vardag i Sverige

Fortfarande febrig och grinig! Inte kul alls detta! Tur att lejon kungen 3 får en på lite bättre humör och att min David snart kommer hem.

På rätt väg!

Kategori: Min vardag i Sverige

Morgonrocken är fortfarande på, frillen är inte att leka med och fortfarande tummen ner MEN det går åt rätt håll och jag känner att det håller på att vända! Heja heja, hejja mig!

Året var 2012.

Kategori: Min vardag i Sverige

Eftersom jag har massa tid nu så tänkte jag göra ett försök att se tillbaka på 2012. Det brukar ju trots allt hända ganska mycket på ett år, det gäller ju bara att komma ihåg allt, dumt bara att minnet inte är min bästa vän men ska göra ett gott försök.
Kan inte komma på något intressant som hände innan påsk, då jag faktiskt blev sambo och boråsare, vet inte riktigt nu i efterhand vad jag tycker om det sistnämda men helt fy skam är det ju inte, för hade jag inte flyttat hit hade jag ju inte börjat spela fotboll i bästaste Rångedala och då hade jag ju gått miste om hela detta hjärte/gris-gänget.
Jag jobbade på Scrett här i Borås i city och trivdes riktigt bra, den enda nackdelen var att det inte var heltid eller att det inte fanns ett fast schema och med min katarrmage och planerings förmåga går inte det ihop och väldigt glad kan jag också nu i efterhand säga att jag är då jag tog tag i det hela och fick ett mycket bättre och roligare jobb, iaf enligt mig. Så klart pratar jag om LM-logistik. nu tog jag ett jättehopp för det hände faktiskt lite saker mitt i allt också. Jag hade faktiskt två veckor (kan ha varit tre veckor också) semester. Vädret var inte det bästa så jag tog med mig mannen mig och åkte till Cypern. Vilket var väldigt fantastiskt.
 

Det var efter Cypern som kusin-Emma fyllde hela 25 år och hon blev minst sagt överraskad. Hon hade ingen aning om att dom som hon hade bjudit och tackat nej pga olika "förhinder" plötsligt stod i dörren och sjöng för henne, den minen och kvällen var riktigt bra. Efter den helgen började jag på LM och måste erkänna att jag saknar dom nu när jag inte träffat dom på två veckor.

Då man byter jobb behöver man även byta bil. Eftersom att jag skulle börja pendla fram och tillbaka till Vegby fick jag order hemifrån om att skaffa en säkrare och bättre bil, vilket jag snällt gjorde.
 
Sedan har allt bara rullat på galet fort precis som det ska tycker jag. Fester, träffat nya människor, lugna och sköna dagar i soffan, promenader och allt detta med världens bästaste D. Snart kommer även detta året bara ha sprungit iväg och jag tror jag måste sätta upp lite saker som man måste hinna med annars rinner åren bara ifrån en och när det är försent så kommer man inse vad man missat och glöm, det vill inte jag, så ska ska skriva upp tre saker jag ska göra/uppnå innan 2013 tar slut.
Tack för mig så länge så ska jag fila lite på mina tre punkter och återkommer snart med dom.
Over And Out
 
 

What could it be and what can I do!?

Kategori: Min vardag i Sverige

Nej nej nej, kan magsjukan vara på ingång, har inte kunnat äta sedan jag vaknade och mår illa bara jag dricker lite vatten nu. Blir kallsvettig och hyperventilerar då jag verkligen inte vill kräkas och precis när jag tror att jag måste så går det över. Det är typ som en tortyr metod. Vad ska jag äta för att vara snäll mot magen eller ska jag vara elak så att alla baciller kommer ut? Det vill jag ju egentligen inte. Får testa om lite frisk luft till ICA kanske hjälper, få ta ett test varv runt huset först. Sen ska jag köpa knorrs köttsoppa, rostat bröd och de som jag skulle kalla för "magsjuk kex", dom ligger i ett rött paket, goda, smälter typ i munnen och är väldigt snälla mot magen.
 
Får bli till att heja fram svenska juniorkronorna till vinst idag och vi får verkligen hoppas på att dom har lite mer energi och och fart under fötterna än jag.

Fråga 12

Kategori: Min vardag i Sverige

Fick mig ett gott skratt så här på kvällen. Tror David skulle behöva en uppdatering i sexualkunskap! ;)

Sjukling

Kategori: Min vardag i Sverige

Det som inte skulle hända har hänt, febern är här och hälsar på. Vaknade imorse med 37.8. men febern blir inte här så länge om jag får bestämma! Jag ligger i sängen, dricker vatten, vatten, massa vatten och blir även lite glass. Min mamma har alltid sagt att glass är bra när man är sjuk.

SeDärJa..

Kategori: Min vardag i Sverige

Och där kom febern.... Hoppas jag sover bort den nu, snälla, snälla!

Nyårsdagen

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en grym kväll igår sov vi länge idag och spenderade nästan hela dagen i Nitta och tittade på skidor. Nu säger vi god natt för idag och laddar för årets första arbetardag imorgon!