Madeleine Grand

Ljuvliga säng..

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, typiskt mig, då har jag legat 45 minuter för länge i sängen men det är ju så skönt, skulle kunna ligga här under täcket hela dagen...! Snart kallar jobbet så måste verkligen sparka upp mig själv nu, eller strax...

Färgning!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte kändes att jag tränade igår.. har väldigt tunga ben nu! Frukost skulle vara gott nu också innan jag beger mig ner till färgaffären, ska färga kläder... om jag vågar mig på det! :) efter det blir det matte lektion och jobb, sen avslutar jag dagen i Borås! :) myys!

Vardag

Kategori: Min vardag i Sverige

Då är vi tillbaka i vardagen igen... Lika bra att hoppa upp ur sängen och åka till Lager innan jobbet! :) puss

100% party

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen har jag, duschat, packat, varit hos tandläkaren och jobbat! Nu har jag lagt mig i sängen för att ladda för mini weekend på havet! Ska på 100% party kryssning med mina fina flickor och jag har en mycket bra känsla i magen! Måste ju vara pigg imorgon så god natt gott folk vi hörs på lördag igen! Puss

Sjöboden

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag blev det lite julpynt på jobbet.. 
Provsmakade även skumtomtarna i skålen och dom fick mer än godkänt! :)
 

 
 

Monday

Kategori: Min vardag i Sverige

Då närmar vi oss torsdag med storm steg, rätt vecka och tre dagar kvar! Idag blev det tvätt, klippning och en tur till Borås. Sen blev det ett pass fotbollsträning också, nu har jag gjort två lunch lådor och redo för dagens två pass denna veckan! Tack o hej!

Överlycklig

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var mina sju jobb helger över och nu väntar två veckors ledighet på helgerna, vad ska jag hitta på då tro? :) på torsdag går kryssningen till Finland för ett jäklans festande, me like! Imorgon blir det frisören! :) Fast det bästa idag var när jag fick reda på att jag klarade mitt matte prov jag gjorde i fredags, överlycklig! puss puss

God Natt

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en lång dag med cup, jobb och mys med Jennifer. Imorgon väntas det jobb
igen! Längtar tills på måndag då jag ska klippa och färga håret! Natti Natti
   
 


 

 

Put your hands up in the air as you don't care!

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var jag ledig som ni vet men har först ett matte prov i ca 1h o 10min en kvart senare började 1,5h matte lektion som överraskande började med ett brandlarm (ingen övning). Det visade sig till slut att någon elev hade glömt stänga av larmet när dom slipade tror jag men tre brandbilar kom och det hände lite saker som jag tycker om! Efter all matte begav jag mig till Borås, tog en dusch.. Ja just det, dom håller på och renoverar vårt badrum så har ingen dusch, det är lite jobbigt vill jag lova! Efter duschen lagade jag middag, David kom hem åt och begav sig igen! Lagom till idol tydligen kom Jennifer och då hade jag hunnit med att skypa med underbara Sandra och påbörjat en film så när Jennifer kom, kollade hon på idol och jag film, socialt va!? Något glas vin blev det också sen sov jag gott! Nu ska vi se om Kusin-Andréa snart ringer och undrar om jag ska med och kolla Hällstad spela cup och det kan jag ju göra eftersom jag redan är vaken men jag får inte glömma att jag ska jobba klockan 12-17! Ha en underbar lördag!
Puss & Kram

Prov

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja imorgon ska jag göra andra matteprovet och jag är lite nervös så lika bäst att försöka sova nu! Håll tummarna! :)

Åsunden

Kategori: Min vardag i Sverige

Det fanns ingen sjö att titta ut över imorse, hoppas den är tillbaka imorgon!

Onsdag

Kategori: Min vardag i Sverige

Japp efter ett pass på jobbet och en lång promenad med kusinen blev det några timmars matematik men nu går ögonen i kors och sängen ropar. Imorgon blir det att gå upp och simma och sedan en hel dag på jobbet igen! :) sedan är jag ledig på fredag men då är det först matte prov och efter det matte lektionen sen ingen mer matte före tisdag! Godnatt, Godnatt!

Nya Älsklingar!

Kategori: Min vardag i Sverige

Det är livsfarligt att jobba i skobutik, dessa två är ny inköpta från Vagabond såklart och jag bara älskar dom!
Jobbade heldag, ensam ute på Vagabond och det gick hur bra som helst. Hoppas att morgondagen flyter på lika bra, fast imorgon kommer Sandra och hjälper mig också. Så dags att sova nu så jag är pigg och glad!
Kram Kram

Träning vs Film

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, vad har egentligen att säga om dagen.. Från det att jag vakna vid 9-tiden fram till ca 17:00 låg jag och kollade på film, växlade dock med att ligga i soffan och sängen. Det var en riktigt skön och mysig dag tills klockan slog 20:30 då första fotbollsträningen efter ett litet uppehåll drog igång. nu ligger jag äntligen i sängen och väntar in träningsvärken.. det känns ju att man inte är tjugo längre! Får se hur en heldag på jobbet går imorgon, jag som hade planerat så mycket, kan hända att jag skjuter en dag på det! :)
God Natt Alla!

Time to win.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då sitter man i Dalsjöhallen och kollar på lite innebandy med lilla Ida! Än så länge leder rätt lag med 4-0! Måste dock erkänna att jag är lite trött efter en helgs jobb, tur att Sofi-propp var där och underlättade allt! Nu börjar andra perioden hörs kanske senare! :)

Tommy & Monica

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, idag var precis som igår, vaknade tidigt fast kan ju inte klaga.. Ligger ju fortfarande kvar och drar mig! Om en timma måste jag dock vara redo för då ska jag och mamma befinna oss på TS dit morbror Tommy med fru Monica kommer så blir det en lyxig frukost innan jobbet, mysigt värre! :) Efter jobbet ska vi ut till Elina på tjej och mys kväll så mysfaktorn är extremt hög denna lördag vilket jag gillar massor! Bäst att hoppa upp ur sängen nu! :) puss & kram

11-11-11

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja visst är det konstigt.. För när man säger att man ska sova ut och får sova länge så vaknar jag vid halv åtta - kvart i åtta, kuul! Varför är det så?
Idag är ingen vanlig dag för idag är det fredagen den 11 november 2011! Så kanske lika bra att gå upp och få lite gjort innan matten och jobbet! Puss

Duktiga Jag!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, idag har jag varit duktig, var uppe och simmade imorse nästan en timma! Hem fixade mig och käkade frukost, åkte med mamma till Borås, hämtade papper på Lindex och lämnade tillbaka en tröja, hem och jobbade, fixade massor idag också, sen gick jag över till vagabond sista timman och nu har jag lagat kvällsmat och gjort lunchlåda! På med raggsockar, mössa, vinterjacka, och långkallsonger så blir det en liten promenad med fullmånen! :)
Hasta La Vista Baby!

Recept!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag efterlyser recept på soppor!
Inga fisk eller skaldjurssoppor men allt annat är mer än välkommet.
Har ni några andra goda, enkla recept till vardagen så skulle jag vara tacksam för det också.
Har svårt för att komma på något gott just nu!
Tack för hjälpen!
Puss & Kram

Fix&Trix

Kategori: Min vardag i Sverige

På Sjöboden idag håller vi på och fixar massor, gör om i butiken, fått in massa prover och rea. Så har inte varit syssel lös och lika så blir det imorgon, fast lite mer fin fix bara. Hoppas på att gå och lägga mig snart och orka upp klockan 7.45 för att ta ett simpass och sedan åka med mamma till Borås och shoppa lite till butiken men som sagt beror på om jag kommer i tid till sängen ikväll!
Tror, om jag har räknat rätt nu så är det jobb till och med nästa torsdag, det gillar jag, då behöver jag inte känna mig syssellös. Ska ha matte prov nästa vecka och nu när jag och Anna gick igenom lite så fattade jag inte mycket så ber alla att hålla några extra tummar åt mig nästa vecka!

Mia & Jönköping

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en liten sovmorgon och ett besök hos optikern så begav jag mig till bästa Mia-Lotta och Jönköping! Där blev det en dag med mys, lunch, bakning och massa prat. Jönköping är ju bara helt underbart, är helt förälskad i den staden! Imorgon är det jobb och en "to do" lista att fixa.. listan ser ut så här..
  • Simma
  • Ringa länsförsäkringar och fixa försäkringar
  • Beställa klipp och färg tid
  • Lämna papper till tandläkaren
  • In till lager 157 och köpa leggins
  • Jobba 13-19 på Vagabond
Måste erkänna att jag börjat skriva en lite önskelista till Jul för lite snäll har jag ju varit i år så några julklappar hoppas jag få, listan kommer så klart komma upp här men inte riktigt än, kan ju liksom ha glömt något! Sedan har jag redan fixat två julklappar, tidigt men skönt! :)
Nu blir det sängen så jag orkar upp vid 7.45 för ett pass i bassängen!
God Natt, God Natt.

Katastrof!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag känner förkyldningsblåsorna i gommen, näsan är igen täppt pga katten, har något vasst och jävligt som sitter fast i höger ögat, nästan eldat upp mammas lägenhet, tre cm ifrån att backa in i en bil, ganska bra kväll om jag får säga det själv.. Ska göra ett nytt försök med att sova nu iaf, hoppas på en bättre dag imorgon! Självklart kommer världen nys attack nu också, hej å hå! God Natt!