Madeleine Grand

KIMAX

Kategori: New Zealand..

Idag skiner solen och det är ganska varmt ute, än så länge iaf.. Jag ska ner på kimax och sedan åka upp till Annika eller går en sväng med Lisa, beror på vilket väder det blir.. Sedan är det som vanligt, gymnastik på fredagar och ikväll får vi se vad som händer.. Vet iaf att All Blacks spelar imorgon och att vi ska ut och kika på matchen på storbilds tv! Om en vecka åker jag ner till Wellington, det ska bli sjukt kul!
FREDAGAR är bra UNDERBARA!

Over And Out!


Wellington...

DREAM.

Kategori: New Zealand..

I natt har jag sovit som en prinsessa, helt underbart, drömde en väldigt lugnt och harmonisk dröm och vaknade inte ens kl 2.30am för att gå upp på toaletten..
Annars är det mitt största problem här att jag vaknar vid 2.30am och behöver gå på toaletten.. Jobbigt va! Idag ska jag till Chursla och jobba mellan 9am-1pm och sedan hem laga lite lunch, gå en liten runda, hämta Mira i skolan, hem käka ett snabbt mellanmål vidare till jazzzen och sedan ikväll ska Helene ha en tjejkväll här med att sälja smycken, mössor, muddar, kjolar, hudvårds produkter och det kommer förhoppningsvis mycket folk, men full rulle blir det idag men det gör inget för imorgon är det ju FREDAG!!!
Over And Out!

http://miradesigncraftart.blogspot.com/

Denna onsdag.

Kategori: New Zealand..

Dagen fråga är väl hur gick det, kom jag iväg till spinningen kl 6.00 i morses..?
KLART att jag gjorde, men jag var inte pigg vill jag lova, men jag blev... Där fick jag en guldstjärna!
Sedan var det bara hem, packa barnens lunchlådor snabbt och sedan ringde jag mamma..
Det var verkligen skönt att prata med mamma idag, väl behövligt om inte annat, bara skönt att få prata av sig.
Sedan skickade jag iväg Mira till skolan och gick på ett styrke pass och hon hade maxat dagens schema och efter det var jag helt död så vad var inte bättre än en dusch och sedan lite pannkakor. Efter luchen städade jag så duktigt så och gjorde mysslie sedan kom Eliot hem, han slutade skolan vid ett tiden idag! Nu kommer snart Mirisen hem och vi ska nog allt hitta på något bus innan det är dags att börja med middagen! Kan bli bio ikväll, vi får se..
Ha en bra onsdag alla!
PUSS

I LOVE THE WAY YOU LIE

Kategori: New Zealand..

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..

Spinning..

Kategori: New Zealand..

Idag måste jag besöka sängen tidigt, ska ju vara på spinning kl 06.00am imorgon, hur ska detta gå??
Det är ju helt underbart efteråt men innan, att ta sig upp ur sängen, det är inte det lättaste för morgon trötta Madeleine.

http://i39.photobucket.com/albums/e199/jst1mosip/spinning_class3.jpg

JORDGUBBAR

Kategori: New Zealand..


Jag vill ha färska jordgubbar och glass!

 

 

FALKENBERG!

Kategori: New Zealand..

Igår hade min underbara kusin och mamma lagt upp kort från Falkenberg bara för mig så jag kunde titta och njuta och nu ska ni få titta och njuta, i LOVE Falkenberg!








Mina söta kusiner Andrea & Emma! Tack för korten!

Svensk uppdatering!

Kategori: New Zealand..

GoDdAgEnSaLlAhEmMaIsVeRiGe!

Idag fick jag veta att vi hade det varmare här på vintern i lördags än vad Sverige hade på sommaren, ville bara att ni skulle veta det.. jag känner verkligen att det går mot ljusare tider och jag mår så himla mycket bättre av det!
Tror att denna månaden utan godis, alkohol, tobak och andra onyttigheter har gjort susen, bara en vecka kvar dock.. men kommer fortsätta lite smått sen också, måste ju tänka på beach 2010/2011 som snart kommer... :)
Idag pratade jag en snabbis med, Farmor, Pappa och lillebror, det var så längesedan sist så var skönt att få en snabb uppdatering av dom, sedan drog jag med mig Lisa på spinning och nu håller jag på att bokar lite resor och hotellrum..
Sedan ska jag gå och få ett NZ 18+ kort, hahaaa.. och köpa bananer och läma et brev, för att vara exakt!
Sov så gott!
PUSS

PANIK!

Kategori: New Zealand..

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt.. Var och kollade rugby i lördags, awh, i love it! Så sjukt kul och vädret var perfekt, stekande sol och en mycket underhållande match! Idag har jag varit ute på långpromenad med Annika och Astrid i Devonport och visat runt dom allt som finns att se här..
Sedan började jag planera allt som jag vill hinna med innan jag åker hem igen, Sydney, Queenstown, Nelson, Coromandel, Cape Reinga.. ja, som ni förstår så vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt.. Men jag tror iaf att jag fått ihop allt nu och ja, det blir minst en flygtur varje månad.. vilken tur att jag älskar att flyga! :)
Väntar bara lite besked hemifrån om jag får besök eller inte från en kompis..
Ojoj, nu är middagen klar, får höras imorgon ist!
PUSS & HEJ!

Regn!

Kategori: New Zealand..

Om det fortsatter regna såhär mycket kommer New Zealand snart inte finnas mer, det totalt vräker ner, har nog aldrig sett så här mycket regn på en och samma gång, vi skulle typ kunna ta båten till gymnastiken nu ist för bilen, och jag skojar INTE, får bli gummistövlar och bikini, hahaa!
Over. And. Out!

SJU!

Kategori: New Zealand..

Om bara sju mnader står jag på svensk mark igen, herregudars och innan dess ska mamma, pappa och lillebror hinna komma och massa, massa, massa resor ska hinnas med, börjar få lite panik nu.. hur ska jag hinna med allt?

Irriterad!

Kategori: New Zealand..


http://ipeoplewatch.files.wordpress.com/2010/04/knight_and_day_08.jpg

Igår kväll åkte jag och Lisa och kollade på Knight and Day, en sjukt rolig film som du måste se när du vill skratta! Mycket rekomenderad av mig!
Sedan kom jag hem och var på mycket bra humör pga filmen och härligt sällskap av Lisa. Började prata med Helene och frågade hur det hade gått för henne (hon hade varit iväg på markna) sen fnäser Dag något och jag vänder mig om och frågar vad han sa och han bara kolla på mig och sa, jag hör inte tven!! Okej, ursäkta herr surmupp! Aaaaaahhhh, hade lust att skrika på honom att han inte äger allt och alla och kan bestämma precis allt själv och bara alltid tänka på sig själv som han ALLTID gör men istället gick jag ner till mitt rum och la mig och blev ännu mer irriterad eftersom han spelade piano förrgår kväll (och pianot står rakt över min säng) så jag inte kunde somna och det bara skriker i öronen på mig när han sjunger, FY! Igår kväll var jag så irriterad att jag heller inte kunde somna, plus att han måste haft tven på högsta volym för jag hörde klart och tydligt tven ner till mig, hörapparat kanske??
Aaaaaahhh, tur att jag ska ner och boxas snart och att det är FREDAG!

PUSS

Härliga låtar..

Kategori: New Zealand..













Spinning

Kategori: New Zealand..

O herre gud, jag är ju helt tokig, var på spinning kl 6.00am, kan ni förstå detta och sen har jag lovat att jag ska på power kl 9.30am, tak god gud det är torsdag imorgon och inget gym alls!
Har gjort världens godaste frukost idag också, fruktsallad med vanilj yoghurt! YAMMIE!
Igår sa jag att jag så hemskt gärna skulle vilja ha en riktig massage på ett spa och idag är det halva priset erbjudande på ett spa, är det knas eller vad? :)
Nu ska jag göra mig redo för en timma power.

Over. And. Out.

Tisdag.

Kategori: New Zealand..

Tisdag morgon och solen gömmer sig bakom molnen! Detta gillar Madde inte!
Så det får bli gymmet och lunch med Lisa idag! Bara ta det lilla lugna.
Pratade lite med Jennifer och Mia idag, dom är ju bara så söta mina små troll!

Här får ni lite ögongodis!
Dan Carter

http://s.bebo.com/app-image/7926066320/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/04/17/carter.jpg
Sov gott Sverige!

Ajaaaaj!

Kategori: New Zealand..



Nej, jag har inte varit i slagsmål, jag har bara varit klantig!
Jag skulle böja mig ner och plocka upp min strumpa som låg av någon konstig anledning på golvet.. under en hylla och bredvidstolen. Så jag tänkte som vanligt inte och böjde mig ner med huvudet rätt i hyllkanten, pang, AJ, F*N,  Aaaaaaj! Ja, ont gjorde det men så kan det tydligen gå ibland när man ska plocka upp en dum strumpa som ligger på golvet! Jag bjuder på den! :)


Helgen!

Kategori: New Zealand..

Fredag;
I fredags var vi hela dagen i badhuset och lekte sen hem och käkade taccos. Efter det blev det sängen, en tidig kväll till sängs!
Lördag;
Klockan 8.30am var jag på gymmet och körde power en timma. Sedan skulle jag gå en liten omväg hem och fastnade vid några små knattar som spelade rugby, så söta och så små.. Sedan gick jag hem och tog en lång dusch och efter det kom Karl o Zandra o hämtade upp mig så åkte vi till Phia beach, den farligaste stranden med starkaste strömmarna och högsta vågorna. Men det var jättefint.. men regnet kom, :/ På kvällen åkte vi till Danny Doolans och det var för mycket folk för det skulle vara kul där gick inte ens att röra sig!
Söndag;
Söndag morgon, då kan man soova ut! Sedan åkte jag o Lisa till New Market för att jag skulle boka tid hos tatuerare men hon var inte där men nu har jag mailat henne och väntar bara på att boka en tid snarast! Efter det åkte vi och lämnade en kompis till Lisa på flygplasten, var en konstig känsla att åka dit! Vet inte varför men men..
Nu ska jag ner och köra ett spinning pass för första gången ever!!
Får se om jag överlever!
PUSS

Ready?

Kategori: New Zealand..

Who ready?
I'm ready!
You ready?
Lets get it!

Det rullar på bra..

Kategori: New Zealand..

Sorry, har fullt upp så får bli uppdatering när jag hinner, men lite kort och gott så har vi varit på megazone idag och spelat, jäkligt kul det där alltså, gillar att leka av mig ibland och imorgon blir det badhus för då ska det regna.. sen i helgen ska jag hinna med och boka tatueringstid och säga hej då till Kristin och kanske gå ut på lördag, inte för att jag ska dricka eller så, för det förbjudet ska jag inte bryta än på två veckor men jag kan ha kul ändå!
Middag och andra saker väntas nu!
PUSS

Vi var på Zoo idag..

Kategori: New Zealand..

 

 

Det var strålande väder och humöret på topp!
Nu ska det lagas middag snart, är helt slut nu.
Puss å hej!

Bilder..

Kategori: New Zealand..

Här är lite bilder från helgen, jag har njutit må ni tro!

Auckland, från färjan
Här satt jag o Lisa hela lördagen och mysite i deras soffa och bara njöt av utsikten, det var jätte varmt och skönt, var även här vi såg valarna också!
I måndags gick jag med barnen till stranden och njöt...
Hej hej!

Zoo..

Kategori: New Zealand..

Vi ska på zoo, zoo, zoo
vi ska på zoo, zoo, zoo..
Ja, det har varit så sjukt fint väder sen i fredags så är ute och njuter för fullt, det kommer komma massa fina bilder och berättelser på fredag då det kommer ösregna..
Men idag ska vi på zoo, ska väcka barenen och göra dom klara, jag är nog mer nyfiken än dom.
Sov gott Sverige!
PUSS

SOLEN STRÅLAR!

Kategori: New Zealand..

Mm, var uppe redan klockan 7.30 idag och klarblå himmel med strålande sol, har varit ett pass nere på gymmet redan och ska hoppa in i duschen så fort Dag kommer upp ur badet! Sen blir det lång promenadstranden i det ljuvliga vädret. Ikväll ska jag kolla på twilight med Annika & Lisa, såg andra delen i torsdags och första igår, bra va? Hahaa.. Hoppas på det bästa nu! :)
Sedan får vi se vad som händer imorgon, kan bli en liten utflykt till ett jättemysigt ställe, men vi får se.. Ha en toppen helg alla!

Väder och Vind!

Kategori: New Zealand..

Vem kan klaga på detta vädret mitt i vintern, förutom att det kommer bli svin kalltnatten men då sover jag ju ändå... Kan inte riktigt förstå att det är vinter mer som svensk vår skulle jag kalla det och nu har ju allt vänt och vi går mot sommar, HELT UNDERBART! Är inte alls avundsjuk på er där hemma som kommer ha tropisk värme i helgen, NOT AT ALL, bara lite... Men den som väntar på något gott..

Today Tomorrow Sunday Monday
day high: 14°C
day low: C
Fine. Brisk southerly winds.
day high: 12°C
day low: C
Fine weather. Southeasterlies.
day high: 12°C
day low: C
Fine. Southeasterlies.
day high: 13°C
day low: C
Fine. Southeasterlies.

Min första kärlek..

Kategori: New Zealand..

Igår hade Mira en kompis över och sedan kom dom springandes ut till köket när jag stod och lagade mat och sa bara, Maddie du måste berätta för oss om din första kärlek..
Oj, hm.. vart ska jag börja tänkte jag först, vad vill dom veta, dom är ju faktiskt tio år och fattar väldigt mycket. Men jag började berätta lite smått men jag hann inte säga så mycket förän dom frågade vad han hette, vad han hade för ögonfärg och hårfärg, lång eller kort.. Sedan sprang dom iväg igen. Efter ett tag kom dom tillbaka med en jättestor teckning med masssa hjärtan och en bild som förmodligen skulle lika min första kärlek och mig.. Sedan tittade hon på mig och sa;
Maddie, Man glömmer aldrig sin första kärlek och jag kommer aldrig glömma Jude.
Så himla lillgammal och ursöt!

KÄRLEK



Tråkigt!?

Kategori: New Zealand..

Vad sjutton ska man hitta när man har en sjukling som bara sover, sover och sover och den andra är i väg hos en kompis och leker. Det jag skulle göra igår gjorde jag men idag har jag verkligen ingenting att göra, har målat naglarna iaf, jätte fina blev dom.. planerat middagen har jag också gjort, för länge sedan! ;)
Jag har verkligen ingen fantasi på vad man kan hitta på när man är ensam hemma med en liten sjukling och det blåser och regnar ute!!?? Har du något förslag?

Kan ni förstå att jag varit här över fyra månader nu, det kommer gå så sjukt fort så kommer jag snart vara hemma, ojoj, bara september kommer så är jag glad, men dess ska jag hinna med att åka till Wellington, Coromandel, Tauranga och lite överallt! :)

http://www.mkiwi.com/images/New+Zealand+map.jpg
När Mamma, Pappa & Lillebror kommer, kommer det bli två veckor på resande fot, föst ner till Christchurtch på syd ön och sedan upp till Cape Reinga, New Zealands norraste punkt, kommer då bland annat att stanna på 90mile beach och lite på ett ställe där dom selade in Narnia och massa andra ställen. Sedan kommer vi avsluta den sista veckan i AKL med bara mys-pys och sol, tror ni dom går med på detta? Hoppas det iaf.
Nu har fick jag lite tidsfördriv iaf. Får se vad jag hittar på nu, ska kanska göra en reseplan över 4-27 december när min familj är här så vi hinner med och se de viktigaste iaf! :)

PUSS

Tattoo..

Kategori: New Zealand..

God morgon, idag ar det lika skit väder som det var igår och nu var det Eliots tur att ha feber, KUL! Men Helene hade förvarnat mig att de flesta är sjuka över vinter lover så, jag hade väntat mig detta!
Så idag ska jag, måla mina naglar, planera tatuering och kanske till och med boka tid, sen ska vi se om jag kan övertala Malin och någon mer att komma ner i Oktober typ.
GRATTIS MALIN till MC-Kortet, kör försiktigt!

PUSS

LOV!

Kategori: New Zealand..

Idag och i två veckor framåt har barnen lov, så nu är det verkligen full rull på dagarna så får se vad vi hinner med, har massa roliga saker planerade. Idag vräker regnet ner så då bestämde jag att vi ska ha en mys dag, kolla på film och så tänkte jag även göra mysslie och baka bröd, bra va!?
Ha det toppen!
PUSS

Värme

Kategori: New Zealand..

Hey Solen och Värmen!
Idag händer det inte mycket här men kan ändå inte förstå att det redan är torsdag, Mira är dock sjuk och det innebär att jag är hemma med henne men har dock suttit ute och läst i solen och det var så varmt att jag var tvungen att gå in och "svalka" mig, kan verkligen inte förstå att det är vinter idag, solen lyser så fint på en klarblå himel!
Ikväll/eftermiddag kommer Zandra hit och ska vara här tills på söndag, hon är en av familjens gamla aupairer som nu mer bor i Wellington efter hon träffat sin kiwi kille här när hon var aupair. Har träffat denna här sköningen en gång innan och jag vet att hon kommer ge mig mycket skratt och energi, precis vad jag behöver nu!

Jag har fortfarande lite svårt att förstå och inse, eller jag vill nog inte fatta vad som hänt hemma i Sverige. Läste igenom allt fint som alla Mikaels vänner och bekanta skrivit och det var ett inlägg som fastnade på min näthinna lite mer än andra;
"Du har hjälpt oss Mikael, att ta vara på varje dag man har. Att verkligen ta hand om sin famlij och sina vänner och ge dom all kärlek man har medans man kan! Alla tankar går till dig just nu! Vila i frid Mikael Carlsson!"

KÄRLEK