Madeleine Grand

underbara sol

Kategori: Min vardag i Sverige

Att vakna klockan 8.30 idag med hals ont och super duper snorig var inte planerat men när jag tittade ut blev jag genast mycket gladare, strålade solsken! Låg dock kvar en timma i sängen och drog mig för att  sedan gå femman, nu ska Sofia komma närsom så bäst att jag hoppar in en snabbis i duschen och sedan blir det sola, sola, sola...

Om jag låtsas att jag bryr mig

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag ringde klockan 9.09 men gick upp vid 10-tiden åt lite lätt åkte och hämtade Sandra oh Ida så gik vi femman! Sen hem duscha och fixa sen cyklade jag bort tillt Ida på lite lunch oh då kom Jennifer också, efter att vi käkat fick vi för oss att åka till Borås, hämta mitt schema och hänga på viskan och det var riktigt mysigt, hände lite roliga saker också.. om det nu var han vill säga! Hahahaa! Nu sitter jag helt död i soffan, super snorig och inte alls på topp så funderar på om spikmattan och sängen är en bra kombination nu kanske!
En av sommarplågorna 2011...
Om jag lyssnar mer än du pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.
Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en lägereldsgitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfaman i sängen,
men aldrig bråkar.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.
Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så matcho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.

hurtbulle

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag har sovit helt sjukt underbart gott i natt, somnade på spikmattan och vaknade med en brinnande rygg vid två, tog bort mattan och somnade om, vaknade vid åtta, pigg o glad så låg kvar lite i sängen och sen gick jag ut och gik femman, kom hem hoppade in i duschen och nu sitter jag här med lite frukost i soffan. Ska hinna fixa lite smått och gott innan jobbet! Imorgon har jag en lång "to do" lista med bland annat, tvätt, ringa tandläkaren osv, inga roliga saker alls men måsten! jaja, nu är det bäst att sätta igång!
Ciao.

tröttis

Kategori: Min vardag i Sverige

En skön lördag med, fotboll, jobb, promenad oh revben, nu ska jag bara ligga i soffan fila naglarna, läsa och fixa alla papper! Skriva och fixa lite till på mitt CV för att sedan krypa ner i sängen men spikmattan, för imorgon står klockan på 9.09am för promenad och sen jobb och sen är det mycket möjligt att jag åker och kollar fotboll efter jobbet också! mina ögon går i kors nu så säger god natt nu!
Puss hej

Göteborg

Kategori: Min vardag i Sverige

Då vaknade man ganska tidigt idag igen, fast idag var det pga några som slängde något och pratade sjukt högt osv. sedan tio minuter efter det ringde Jennifer, hon kommer hem idag och jag ska nog hämta henne i Göteborg, ska bara se hur jag ska lösa detta! Nu ska jag slänga på senaste svsnittet från Big Brother och sen kanske gå en promenad, får se om jag åker med mamma och kolla fotboll och sen bil ikväll också! Lite mycket nu, tur att jag inte jobbar förän i helgen! :)

i'm about to lose my mind

Kategori: Min vardag i Sverige

Måndag och då vaknar jag vid nio, kollar big brother och käkar frukost, sitter fortfarande i sängen och funderar på hur jag ska planera upp dagen! Igår jobbade jag också, en mycket trevlig dag med Jessica! Är mycket som händer i veckan nu, Bal, kolla på bil, färgning av hår, studenten och jobb! så då borde det vara ok att ligge inne o inte göra mycket alls idag och imorogn! Ska se om jag kanske kan boka in en tid för att fixa naglarna också! Sen kommer ju fortfarande Jennifer hem på onsdag! :)
Weeeei.

work

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår fick jag o Ida för oss att cykla till Hökerum för att kolla på fotboll, SVing-Hössna och där blev det vinst till hössna med 3-2, efter matchen cyklade vi hem igen och redan när jag satte mig på cykeln i Hökerum hade jag ont i rumpan men det var bara att bita ihop och känna smärtan hela vägen hem! Hemma i Uhamn väntade Robban och Alex med tacos, gymt gott sedan blev det sängen, var det slut, har inte cyklat på år och 2,5mil... ja jag hade ont idag! :)
Idag var första passet gjort på Vagabond igen på mycket länge och det gick ju fin fint, direkt efter åkte jag till Mela på kalas fick mycket god mat och ännu godare tårta! Satt där och bara tjatade ett bra tag åkte hem och fyllde upp ett varmt och skönt bad och tog med mig ett glas vin, mycket bra lördag! Så fort jag orkar ta mig upp ur soffan blir det sängen för imorgon väntar ett pass på Vagabond igen!
Ha en underbar lördag alla!

if you want it you can get it for the rest of your life

Kategori: Min vardag i Sverige

Detta regn gör mig så trött o omotiverad till allt! Har inte jobbat på två veckor nu och kan inte påstå att jag gjort mycket alls, så ska bli skönt o framförallt kul o jobba både denna o nästa helg! Sen nästa fredag är det studenten i Ulricehamn så då blir det studentkalas för Elin o Erik, balen är på onsdag får hoppas på att dom får lika bra väder o kväll som jag hade för tre åresedan...
Den 4-7 Juni kommer ingen mindre än Maddy från Germany o hälsar på och det ska bli helt galet kul, vi har ju inte träffats sedan i december i Nya Zeeland så det lär bli bra!
Vecka 26 ska jag börja på lindex i knalleland och ser fram emot det super mycket! Kommer bli grymt kul!
Någon som har lite förslag på vad jag kan hitta på idag när det regnar o blåser jäklar ute, blir så klart träning ikväll men innan dess har jag cirka sex timmar o fördriva.. 
Pussssar

everywhere I go

Kategori: Min vardag i Sverige

Som dom flesta redan vet körde jag av vägen för någon vecka sedan men eftersom folk fortfarande frågar (vilket är super gulligt) om allt så tänkte jag berätta lite kort här hur det gick till osv.
Jag var påväg ut till farmor och skulle få lite lunch, var uppe hos mamma på hennes jobb och hämtade bilen. När jag nästan kommit till Timmele börjar det snöa (glöm inte att det vat lag på sommardäck och så klart var dom på) sen kom jag till den berömda vångskurvan där fick jag ett möte av en bil med släp som nästan var över på min sida, bilen körde ganska fort så jag kollade ner o på vilken hastighet jag hade och som tur är så släppte jag automatiskt på gasen sedan är det bara kört, gick inte ratta eller något bilen bara gled vad jag än, hann bara tänka att detta är kört nu sen var det bara pang, krasch o pang... från det att jag åkte av vägen tills att bilen stannat kommer jag inte ihåg något, vilken kan vara bra också!
Jag ligger på sidan, förarsidan neråt! Ringer mamma och berättar vad som hänt undertiden kommer en kille ner till mig och börjar kolla läget, frågar massa frågor och sedan kommer en till o under tiden börjar jag fatta vad som hänt o känner att jag inte sitter fast eller har någon större skada, ömmar i nacke och rygg. En av killarna har då ringt 112 och han frågar om det är ok att jag går ut bilen för det var det enda jag ville och självklart så får jag absolut inte göra det, ligg still och rör dig inte, fick jag som svar!
Ambulans, Brandbilar, Polis kommer ut, undertiden har mamma hunnit ut och hon har även ringt pappa så pappa kom efter någon minut också! Det var skönt när jag fick se pappa titta in genom framrutan, då blev jag genast mycket lugnare. Eftersom att jag klagat på att jag hade ont i nacke och rygg fick jag fortfarande inte röra på mig och dom klippte av taket och fixerade mig från topp till tå. Det tog en bra stund innan jag kom ut från att brandbilarna o ambulans kom, men eftersom bilen låg som den gjorde var dom tvugna att säkra upp den innan dom kunde börja klippa o greja men när jag äntligen kommit ut och låg på båren med halskrage och fastspänd överallt var vi påväg till akuten. I ambulansen tog dom en jäkla massa prover överallt, tryckte och klämde men allt såg bra ut!
När jag kom in på akuten blev det ännu fler prover, nålar, tryck, blodtryck och röntgades två gånger sedan låg jag bara på den dumma båren och väntade på att dom skulle komma med svaren och precis som jag trodde var ALLT bra, kan ha fått någon lite lättare hjärnskakning och chock men ingen allvarligt, sådan tur i oturen! Var väldigt trött i några dagar men nu mår jag fin fint igen. Tack alla som var så söta och hjälpte mig, tänkte på mig, och bara fanns där! En liten tanke betyder mycket!
Nu ska jag dra med mamma i skogen på en promenad! Nu hörs vi snart igen vill jag lova, har massa andra roliga saker att berätta!
Over And Out

tisdag

Kategori: Min vardag i Sverige

Kallt ute då ligger jag kvar i sängen o drar mig, men nu har jag äntligen kommit upp, ätit frukost och fått på mig lite kläder, ska bara piffa till mig lite mer så ska jag bege mig bort till Ida för att sedan åka ut till Gällstad!
Har ju glömt att berätta något helt otroligt! I fredags var jag och kollade på Hällstad - Knallen och Hällstad tog sina första TRE poäng på 90 matcher, helt galet kul!
Nu beger jag mig!
Puss Hej!

promenad i skogen

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter några timmars sömn, en missad besiktning, en promenad med Sandra i skogen är jag glad igen. Tror att det var sömnen som saknades igår kväll. Nu ska vi se om jag kan få lite ordning på mitt rum igen, duscha och se får vi se om någon känner för lite lunch på ts idag!?
puss puss

suris

Kategori: Min vardag i Sverige

Massa choklad ännu mer sömn och en stor kram är vad jag skulle behöva just nu, för nu kan jag inte påstå  att humöret är på topp alls, bäst att jag går och lägger mig!
God Natt