Madeleine Grand

110201

Kategori: New Zealand..

Vad hände med januari, redan februari nu, jag hänger inte med rikigt! Första jobbdagen denna veckan o månaden och det är redan tisdag, gissar på att denna vecka kommer gå ännu fortare än vad de andra gjort! Imorgon börjar barnen skolan också så då kommer jag vara ledig mellan 9am-3pm igen! Hmm, när måste jag börja packa? Nästa vecka typ? Ja klart, det är ju nästa vecka jag åker hem, hallå! MADELEINE FATTA DET NÅGON GÅNG! Idag ska vi fixa med ett fotoalbum och vänta på eftermiddag då det ska ha klarnar upp så kanske vi kan gå upp på mt vic och åka "pulka" vi får se vad dom känner för och vad som händer!

NEDRÄKNINGAR

Kategori: New Zealand..

Det går fort nu...
  • 2 dagar kvar till mamma fyller år!
  • 7 dagar kvar till MIN FÖDELSEDAG!
  • 11 dagar kvar i Nya Zeeland
  • 13 dagar kvar och  jag står på Svensk mark igen!

SÖMNPROBLEM

Kategori: New Zealand..

Jag, Madeleine Grand Erilsson har aldrig haft problem med att sova, brukar snarare vara svårt att vakna men nu har jag inte somnat förän 3am varje natt och vaknar vid 9.30 och kan inte sova mer.. varför? Kan det vara för att jag tänker förmycket på hemresan osv?
Kom hem från Becca precis och har sett världens sämsta film "big fish" den handlade om INGENTING, jag gav upp och ligger nu i sängen och skaförsöka sova även fast vi är lediga imorgon!

13

Kategori: New Zealand..

Minder än två veckor och jag sitter i flyget på väg hem, fattar jag? Nej!
Igår var jag, lina och becca ute på mysig middag sedan sprang dom bokstavligttalat in i lite folk från Falun(samma som dom) jag träffade Isabelle och en svensk Annika! Kvällen slutade ganske tidigt ändå, skönt var nog det, nu känner jag för att åka och shoppa massor! Ja,inget mer ligga i sängen hela dagarna nu inte.... eller?
Trivs så bra i sängen nu för tiden, vet dock inte varför.
kan ju meddela er som undrar om Annika fortfarande är fast eller inte, jodå, hon kommer inte hit förän tidigast onsdag och då har hennes plan hem till Finland redan gått så vet inte just nu vad som kommer hända! Kul när det händer lite saker liksom!
Frukosten kallar!

snart så...

Kategori: New Zealand..

Har precis kommit hem från due date och ligger i sängen. Vill man skratta mycket så ska man kolla på due date det är en sak som är säkert! Hör just nu hur det VRÄKER ner regn utanför och cyklonen ska inte ens vara här förän imorgon vid sex hur kommer detta sluta undrar jag, blött kanske?!
Imorgon ska jag äntligen åka och hämta Annika på flygplatsen, hon kommer tillbaka efter tio dagar i Bali, inte alls avundsjuk för fem öre!
Om två veckor tror jag att jag vid denna tiden ligger och gråter, skrattar, längtar, vill inte, vill jättemycket, orkar inte, är rädd, förvirrad, omtumlad och knäpp. För om exakt två veckor kommer jag kunna räkna timmar som jag har kvar här i detta underbara, fantastiska land.. men det är om två veckor det. njuter så mycket jag bara kan just nu och saknar er där hemma mer och mer, kan inte riktigt förklara men det är ju så sjukt nära nu!
15.
vi var ensamma i biosalongen!

110128

Kategori: New Zealand..

Det regnar, regnar och regnar så kan inte påstå att vi har gjort så jättemycket här hemma idag. Avslutade i alla fall jobbdagen med pizza och klockan 9.00pm ska jag och Rebecca gå och kolla på Due Date, ska tydligen vara väldigt rolig så hoppas på att få många härliga skrat. En mycket mysig fredag skulle jag kalla det idag, I LIKE.
På måndag är det New Zealands anniversary vilket innebär LEDIGHET för oss andra så då känns det lite extra bra idag måste jag säga!
Bara 14 dagar kvar i detta underbara ljuvliga land!

Wilma

Kategori: New Zealand..

Vilket underbart väder som kommer inte ikväll, NOT! Bästa att knyta fast sig i något stort och tungt så kan inte blåser iväg.. en cyclone kallad Wilma är påväg! Vad passa bättre än lite film och godis,kan till och med bio! Ja, vi får se, kommer inte våga mig ut om det blir allt för stormigt!
http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10702522

Mys med sooolen

Kategori: New Zealand..

Vilken bra start jag fick idag, vaknade upp med Mirisen i rummet och satte på en film.. lång kvar i sängarna och kikade på den. Efter filmengick vi upp och käkade frukost och jag tvättade även lite! Tog det lugnt fram till lunch och då blev det pankakor. Efter lunch åkte vi först och hoppade lite vid bryggorna men vinden var allt lite kylig så efter ett tag bestämde vi oss för att åka till cheltenhamn beach ist och där var Becca med barn också! Tror vi simmade runt och lekte i vattnet hela dagen där, simma mellan benen och dra mig efter var nog barnens favoriter tror jag!
Nu är jag lite lagom röd i ansiktet och på bröstet, men inte värre än vanligt, så varmt och skönt! Ni som känner mig vet ju att jag gillar att ha det varmt när jag sover.. kan ju tillägga att jag sover fortfarande med två tjocka täcken här så underar hur jag kommer kunna överleva när jag kommer hem..
Imorgon när jag slutar har jag ledigt i tre dagar, låååång helg! Sedan börjar barnen skolan på onsdag sedan är det min födelsedags helg och helgen efter den åker jag hem, hem, hem till Sverige! Fattar jag det? Tror inte att jag gör det faktiskt.
Just det när jag slutade idag fick jag med mig Becca till min nya favorit plats och kollade på solnedgången, UNDERBART idag också! Så galet vackert, kommer sakna AKL galet mycket! Men jag kan ju alltid komma tillbaka.
Ska se om jag kan somna tidigt idag, så God Natt alla!

SOL SOL SOL

Kategori: New Zealand..

Idag vaknade jag o Mirisen till blå himmel, satte på filmen och nu är det frukost som gäller sen ska vi ut och leka i solen, vet dock inte vad vi ska hitta på men något roligt lär det bli, ut ska vi bara!
På lördag kommer Zandra med familj hit på en fika, Annika kommer hem från tio dagar i Bali och sedan blir det fest på kvällen. Söndag kväll åker Annika hem till Finland igen och det bästa på MÅNDAG ÄR VI LEDIGA! Så efter imorgon kväll är jag lång ledig och sedan börjar barnen skolan på onsdagen! Nu är det galet galet nära tills jag kommer hem också! Spännande!
Jag har ett nytt svenskt nummer och har ni inte fått det, maila mig så ska jag fixa det!

110126

Kategori: New Zealand..

Har typ tusen saker jag vill skriva av mig nu, får se hur mycket jag kommer ihåg bara.. Har haft en helt underbar dag med massa sol och bad, så har fått tillbaka lite färg nu! ÄNTLIGEN! Eftersom jag är en av dom som inte gillar tidiga morgonar så är det väldigt lugnt här på morgonen och idag var det bara jag och Eliot till en början sedan gick han hem till kompis där han sover i natt och Mira kom hem med en kompis. När Mira o hennes kompis kom hem åkte vi till Stanley point wharf och hoppade, hoppade, hoppade och hoppade ännu mer, är sjukt kul där!
Sedan hem o laga middag och efter middagen gick vi och mötte Dag och Helene på färjan, plus att vi hyrde en film tills imorgon! Eftersom Eliot är hos en kompis och jag har en tjej sovandes så söt i mitt rum nu, så ska vi ha tjej mys imorgon o kolla på en film, jag gillar ju mys så ser fram emot imorgon bitti nu ju!
När vi kom hem igen efter att mött upp Dag o Helene tog jag med mig Lina o Rebecca till stanley point igen och där såg vi solnedgången, så vackert! jag bara älskar AKL!
Här får ni några bilder från idag, JAG NJUTER!
Min lilla tjej för en stund sedan, nu sussan hon så gott så..

MOT BEACHEN

Kategori: New Zealand..

och ingen är lyckligare än JAG då...

ÄNTLIGEN

Kategori: New Zealand..

Solen skiner från bli himmel och ja, jag är överlycklig! Ska gå i oss lite frukost, åka och hämta Mira hos sin kompis, hon stannade en natt till så jag o eliot är ensamma hemma nu igen, jättetyst är det!
Nu måste jag säga att det ser lite ljusare ut på arbetssidan också, då blir jag ju så glad och detta jobbet verkar så jäkla kul, så nu får jag bara hoppas, hoppas på det bästa!
Idag kommer bli en helt underbar dag, känner det liksom på mig! Solen skiner ju liksom, sol och bad står på programmet, som jag har längtat...
I'm coming home soon!

Önskelista!

Kategori: New Zealand..

Eftersom det är mindre än två veckor kvar till min födelsedag så tänkte jag vara så snäll o skriva en lista på vad jag behöver/vill ha, så kanske ni kan få några tips på vad ni kan köpa, bra va!?

 

  • PENGAR
  • KLÄDER (presentkort)
  • SKOR
  • MANIKYR
  • CYKEL
  • VAXNING (ögonbryn o ben)
  • SMINK (allt utan mascara)
  • HV71 MATCH
  • FOTBOLLSSKOR o BENSKYDD
  • RESA
  • IPOD NANO
  • MACBOOK AIR

EIGHTEEN

Kategori: New Zealand..

Long Distance..

Kategori: New Zealand..

Vet inte hur många gånger Bruno Mars - Long Distance har gått sedan igårkväll.. bara älskar den låten, den ät liksom perfekt nu tills jag kommer hem.. so hard and we`re so far..
Nu sitter jag och säker massa massa jobb, eller har skickat iväg två iaf, bara att leta vidare och hoppas på det bästa. Om man inte får en bekräftelse på att dom fått mitt mail hur länge ska man vänta innan man hör av sig igen, utan att verka jobbig!? Ja, vet du något jobb som jag skulle kunna säka kanske? Vore glad för all hjälp jag kan få!
Solen skiner inte än men hoppas verkligen att den kommer fram till lunch.

BRUNO MARS

Kategori: New Zealand..

min nya kärlek...

IDAG!

Kategori: New Zealand..

Vilken dag vi har haft.. hade en väldigt lugn o skön morgon sedan blev det full fart med sminkning, håruppsättning med mera, med Becca o hennes barn, kan ju säga att jag var fruktansvärkt glittring och kletig i ansiktet hahaa, men det var kul iaf.
Efter det, tro det eller ej men solen tittade fram så jag fram med, fotboll, vollyboll, baseball och cricket och ner till parken. Där hade vi kul och spelade ett tag, tog även en paus och klättrade i träd! Sedan gick vi hem och då körde jag Mira till en kompis och Eliot skulle med en kompis på bio, så då hann jag att springa ner till kimax och boxas! nu ligger jag nyduschad och nerbäddad ska bara gå upp och borsa tänderna och sen ladda för morgondagen!
Hoppas, hoppas att det blir så fint väder som dom visade på nyheterna innan, SNÄLLA DÅ!

VART HAR VÄGEN TAGIT VÄGEN?

Kategori: New Zealand..

Detta regn, denna blåst gör mig tokig, vill bara skrika, hoppa, gråta och klaga på vädret, mindre än tre veckor kvar, jag vill inte se regn, eller något ens åt det hållet! Vill inte ha några moln i närheten! Sol, bad och beachen, Jaaa, tack!
Här kan ni få se hur det såg ut på lake rd och på bron igår kväll, när det var hög, hög, högvatten, regnigt och blåsigt, inte riktigt okay va!?

MIRA

Kategori: New Zealand..

Har precis fått världens gulligaste email från Mira..
(Mira är min lilla tjej på 9år som jag ser efter)
"i am gonna miss u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smileCrying faceSad smile i dont now to feel"

Världens goaste lilla tjej liksom, kommer sakna dom alla, MASSOR!

TWENTY

Kategori: New Zealand..

Som ni kanske förstår så har nedräkningen börjat på riktigt nu!
Kan ju säga att jag mådde iinte så bra igår, låg i sängen heladagen och kvällen, det var nog som varst vid sex tiden, somnade dock då och sedan vi 11pm åkte jag o Lina o hämtade Becca på flygplatsen, var hemma vid 1am igen och somnade direkt igen, ligger kvar i sängen ännu, har fortfarande huvudvärk! Men ska snart ta mig upp, käka lite frukost och gå en lång promenad i regnet, det är nog vd jag behöver och orkar göra idag!
Sen är det en vecka kvar för barnen på deras sommarlov, får se vad vi kan hitta på, ska dock regna hela veckan, igeeeeen, blir tokig ju!! :(
Over And Out.

FML

Kategori: New Zealand..

Today, my ex boyfriend apologized for being a jerk to me and threatening our relationship. When he was done, he asked if his apology earned him enough points for a blowjob. FML


21

Kategori: New Zealand..

TJUGOEN dagar kvar tills jag sitter i planet på väg hem, lyfter ganska så exakt nu vid denna tiden om tre vecko, galet! kommer förmodligen bli lite mycket tjat om detta men jag kan fortfarande inte hundra gilla läget, jättejobbigt att lämna nz men underbart att få komma hem och träffa alla!
Igår blev det en ganska bra fylla med Lina inne i stan! Hennes första träff med Kiwisar vor nog dock inte den bästa, men alla är inte som dom iaf, som tur är! Nästa lördag blir det party igen, då har Becca kommit hem från två veckor i aus. Förfest uppe på mt vic i solnedgången har vi redan bokat, så bäst för solen att den tittar fram snarast! Gillar inte detta, på tok för molnigt!
Over And Out.

BILDER.

Kategori: New Zealand..

Jag o Mira satt och kollade på lite bilder i min telefon.. Kommer sakna denna galna Mira och övriga familj..






IT'S ALRIGHT, IT'S OKAY...

Kategori: New Zealand..

I’ve been watching you baby all night
The way you move your body is so right
And I just want to say
Hey, hey, baby what’s your name?
Hey, hey, baby what’s your name?


We gon’ party all night and drink all day...

Fredag

Kategori: New Zealand..

Ja, god morgon fredag, vilken morgon jag har haft! Ringde mamma på skype och efter en stund kom jag på att just det ja, jag kokar ägg... kokade ägget i en timma! Nästan att jag fick ett stekt ägg..
Sen säger mamma att hon inte kan göra två saker samtidigt, det är liksom lite svårt att kolla på tv och handboll (på tven) samtidigt!
Ja, jag undrar då hur denna dagen kommer sluta, Hahahaa.
Nu ska jag och barnen ta tag i oss och göra det vi ska, inte för att jag vet vad det är ännu men jajaja!
Blir fest i kväll med Lina och kanske Josse & Bella.. Ha en toppen helg!
Puss o Kram

Sunshine

Kategori: New Zealand..

Äntligen har solen hittat tillbaka efter tre dagar med regn och moln! Så självklart är jag mycket gladare igen, måste ju liksom få lite färg innan jag kommer hem!
Igår eftermiddag/kväll blev det faktiskt ganska fin väder också så då tog jag med mig barnen och hoppade lite. men herre gud vet inte riktigt vad som hände med mig igår men fick iaf ett jätte ryck och storstädade hela mitt rum, tvättade mattor, dukar, dammade, torkade golv, tvättade sängkläderna osv..
I natt vid 4am körde jag Annika till flygplatsen för hon skulle till Bali, inte alls avundsjuk eller så!
Igår landade två Ulricehamnare i AKL igen och dom kommer över till Devonport så ska jag o Mira guida runt dom här i Devonport och jag ska tvinga dom att bada, kan bara se två moln när jag tittar ut genom fönstret till vänster om mig! Ska se om jag kan få med mig barnen till beachen om en stund och ta ett dopp!
Ha en bra tosdag Sverige
Pussss

Aaaaaaaaaj!

Kategori: New Zealand..

Om jag säger Brazilian waxing... så förstår ni precis vilken smärta jag gick igenom igår.. aaaaaaaaaaaj!
Men den försvann ganska fort då jag fick träffa en ny svensk au pair från Sverige och hon hade en påse Dumle med sig till mig, Rebecca hennes kompis här hade berättat detta för henne och tror ni att jag blev glad eller vad?! Mummmms.
Eftersom vi har en luftfuktighet på 99% och regn kan jag inte påstå att det hänt så mycket de senaste dagarna, hoppas att solen kommer fram nästa vecka!
Idag ska jag färga Annikas hår och fixa lite små saker, det börjar ju dra ihop sig om man säger så... :/

Pussssar

110117

Kategori: New Zealand..

Ja då var första jobbdagen gjord igen och kan inte säga att vi gjort så mycket alls.. det har regnat idag och nu har vi säkert en luftfuktighet på 90% helt galet klibbigt!
Har tagit tag i mig själv nu igen efter semestern så blir det gymmet igen, bara i fyra fler veckor sen kommer jag ju hem och då blir det fotboll så det skriker om det, saknar fotbollen helt tokigt mycket!
Tänker lite för mycket på hemresan nu, ena stunden tycker jag att det ska bli jätteskönt och andra stunden tänker jag inte åka hem alls! Inte kul alls detta!
Men men nu ska jag strax krypa ner i sängen med Annika och sova lite! Ny arbetsdag imorgon men då hoppas vi på fint väder så vi kan gå till bryggan och hoppa!
Over and out!

I LOVE QUEENSTOWN.

Kategori: New Zealand..

16 januari 2011

Kategori: New Zealand..

Da var Quuenstown gjort och ja, jag alskade det! Det var helt fantastiskt!
nu vantar vi bara pa att flyget ska ga hem tillbaka till akl!
Hors snart igen!

Lista

Kategori: New Zealand..

Vad jag behöver ha med mig för en weekend i Queenstown..
I resväskan..
  • Adapter
  • Laddare till mobil o kamera
  • Klänning
  • Jumper
  • Toalettartiklar
  • Handduk
  • Underkläder
  • Shorts
  • Linnen
  • Solkräm
I handväskan
  • Kamera
  • Ipod
  • Mobiltelefon
  • Biljetter
  • Pengar
Hoppas att ja inte glömt något viktigt nu!

QUEENSTOWN

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon,God morgon.. imorogn vid den här tiden kommer jag att befinna mig nere i Queenstown på sydön. Bussen kommer och hämtar mig klockan 5.15am.... vet inte riktigt hur det ska gå men det är ett annat problem. Första problemet är ju ändå vad jag ska packa, det är ju inte riktigt lika varmt där som här i akl.
Idag är det ganska så molnigt ännu, så kanske ska packa nu och hoppas på att det klarnar upp så man kan gå till beachen, fingers crossed.
Nu blir det frukost!
Vi hörs på måndag igen med bilder och uppdateringar!
Puss / kram

NAVY GRABBAR!

Kategori: New Zealand..

En lång, dum, knasig, och känsloladdad månad kvar tills jag lämnar New Zealand.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. En sak är säkert iaf och det är att jag har inte saknat er där hemma så mycket som jag saknar er nu, även då jag har saknat er hela tiden. Kommer bli så otroligt kul, roligt och mycket skratt hoppas jag!
Idag var jag på narrow neck beach och gottade mig hela dagen, kom hem innanför dörren så ville Mira och hennes kompis åka till det nya stället och hoppa, det är skitkul så ar väl klart att vi åkt dit.. Var där och hoppade och rätt som det var kom det ca tjugofem navykillar och ingen blev mer upptagen än jag, herre gud, fanns två riktigt heta killar där. kom hem käkade lite midag och sedan avslutade jag dagen med att smaska i mig lite jordgubbar och nu ligger jag i sängen och ska sova..
Detta kortet är från igår, under bron!
Min lilla söta Annika, hon som ligger bredvid mig och busar varje kväll!
Kolla in mina snygga nya ögonbryn, känner mig som en ny människa, tack Annika!
God natt från oss, Puss puss puss puss

110111

Kategori: New Zealand..

Um, kan säga att man blir ganska så bortskämd här, om det är lite moln på himlen så går man inte till beachen även fast det är jättevarmt så idag har jag bestämt mig att ändra på det! ska dit varje dag denna veckan och njuta. Sen börjar jag jobba igen, iaf i fyra veckor och efter det kommer jag hem till vinter och kyla. Kan tänka mig att jag är den enda som hoppas på att snön är kvar när jag kommer hem..
Kan inte påstå att det händer så mycket här just nu, tycker att det är galet skönt att inte göra något. Har dock varit på två nya fina ställen idag. Annika har korten och är förtillfället och hämtar sin familj som varit i Wellington i två dagar. På fredag morgon åker jag och Annika till Queenstown över helgen, det kommer bli galet kul, känner det på mig!

Shopping + Ulf & Eliza.

Kategori: New Zealand..

Ja som jag sa igår så kom Ulf och Eliza över och vi gick en lång promenad i devonport upp på north head och sedan gick vi och käkade god lunch och pratade massor! Blir helt överlycklig när det är några här som man känner.

Nu har jag suttit och shoppat massor på H&M, Nelly, Gina och Junkyard, fattas dock bara att trycka på lilla KÖP knappen, men ingen ide att göra det nu och sedan har jag inte 10.000SEK som jag kan köpa käder för så det var det roliga nu iaf.. awh, ibland blir jag så trött. Bara att vänta tills jag kommer hem och får ett jobb sen så! :)

Äntligen kom min babe hem igen! Som jag har längtat! Så nu blir det till att åka och bada!
Vi hörs. Puss puss

110108

Kategori: New Zealand..

Detta kan ha varit den varmaste dagen sedan jag kom hit!
Sol, skratt, värme, hav, klänning, barfota, båtar, solglasögon, killar, bikini, glass, lycka, klippor, sandstrand och hemma om 5 veckor.. vad har jag att klaga på liksom?

Imorgon får jag fin fin besök ända från Ulricehamn, ska bli galet kul. Det är så knasigt att träffa på ulricehamnare på andra sidan. Får se om dom har några saker dom vill göra eller om vi bara ska gå en kort rundvandring och upp på mt vic eller north head, eller om vi hittar på något helt annat, kanske beachen.. Kul kommer det bli iaf. Nu känner jag doften av grillat.. mummmms.. Solen skiner fortfarande och det är forfatande varmt och skönt ute, kan det bli ett kvällsdopp tro?!
Hej Svejs frå Nya Zeeland!

110107

Kategori: New Zealand..

Igår var Rebecca hemma en stund och jag tjatade nog sönder henne under de timmarna hon var hemma, sedan gick till gymmet, käkade och gjorde inget alls! Somnade ganska tidigt och vaknade som vanligt vig 8.30-8.45am, gick upp och tog med mig dag på kimax! Det är helt galet vad det är skönt att boxas och få ut alla aggressioner bara så där. Nu väntar frukost och en dag på beachen om molnen åker iväg..
Grattis kusin Daniel som fyller 20år idag, :)
Bara 37 dagar kvar...

Puss Puss

MADELEINE DAG

Kategori: New Zealand..

Ja, idag har jag harft en riktig Madeleine dag, alla få som är kvar och som jag känner här är bortresta denna veckan, super skönt. Så har verkligen haft en lugn dag som startade 8.30am, låg kvar till ca 11am innan jag orkade mig upp och käka en liten lätt frukost för att sedan gå till beachen. Begav mig mot nn först men det var så blåsigt, tur att det var lågvatten så jag kunde gena över till ch, mycket bättre, där har jag legat och läste bitterfittan, vet inte riktgti ännu vad jag tyckter om den.. nu är jag bara ehmma en sväng ska dricka lite vatten sedan tänkte jag gå en lite sväng, duscha och sedan gå tidigt till sängs.. Becca kommer dock hem imorgon och åker på tordag igen så ska kanska prata sönder henne medans hon ändå är hemma, vi får se.
Jag njuter av varje dag men längtar mer och mer hem nu! Kan knapt vänta till att få träffa alla igen.. :)

Pussss

I only want to be with you.

Kategori: New Zealand..

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Sol, Strand & Sand

Kategori: New Zealand..

Tog med mig barnen och deras kompisar till beachen idag, plus annika! Vi gick till Narrow neck och jag börjar gillar den beachen mer och mer, massa snyggingar! Idag var samma snygging där som i förrgår. När vi låg och hade det skönt i solen kom NZ Herald (typ som svenska Aftonbladet fast större) och frågade Annika om vi kunde vara med på deras sommare blablaaa något och självklart säger hon med ett leende! Så där fick vi ligga i vatten och göra massa roliga saker, det hela slutade med att det var ganska mycket folk som kollade på oss. Väntar med spänning på resultatet! Hahaa. Eliot gick med som kompis hem innan så nu är det bara jag, Mira och Annika hemma och vi har precis käkat pizza, mumms! Blir soffan nu och sängen TIDIGT! Här kommer lite blandade bilder också! Ha det så bra. Puss puss


Snygg kille i ljusgul tröja! ;)


Waiheke


Min söt söta Annika!


Vi lekte i havet med min kamera men vattnet var inte så klart och korten blev inte så bra..


Hur har ni det hemma?

Måndag.

Kategori: New Zealand..

Vilken underbar dag det var igår, inte ett moln på långa långa vägar, så då tog jag och Annika våra saker och åkte över till Waiheke. Där gjorde vi inget alls, bara solade och slappade! Sedan kom vi hem vid sex tiden och vi båda höll på att somna då, så då tog vi oss en prommenad till NW och köpte en annanas och gick hem och satte på en läskig film, Annika skrek mig i örat TVÅ gånger och sedan skulle jag sjunga henne till suömns genom att prata svenska, så ringde mamma och pappa men när jag var klar hade hon inte somnat ändå och så säger hon Maddie, sover du? Det slutade med att vi delade säng, hahahaaa! Kan ju säga att jag är ganska sprallig i mina ben just nu!
Idag ska jag faktiskt jobba! Tänker ta med mig barnen till beachen och leka, bygga sandgubbar osv..

2011

Kategori: New Zealand..

Gott Nytt 2011. Hur mår ni i Sverige idag egentligen? Då var det första dagen på detta året och nu kan jag till och men säga att jag kommer hem i år, det är inte illa! Blev inte allt för hårt igår och inte lugnt heller, en lagom kväll! Kan ju inte säga annat utan att året har börjat riktigt bra med sol och bad på Narrow Neck beach och ett rugbylag som tränade på beachen, det var inga fulingar om man säger så, Hahaa! Imorgon eller dagen efter imorgon åker jag ut till Waiheke med Annika och co! De kommade veckorna har jag inget annat planerat än beachen, så skönt! :D

Pusss