Madeleine Grand

LYX

Kategori: Min vardag i Sverige

Bästa starten på denna dag! ☝🏼️

Sommar och sol

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, här flyger bara veckorna förbi. Vi njuter lite extra av livet som husägare nu när det är sådant toppen väder. Inte långt kvar till semester och alla roligheter. Först ur för mig i år är midsommar. I huset är sovrummens tak är nu målade och tanken är att jag ska välja golv idag. Får hopps det finns något fint. Annars rullar livet på som vanligt. Jobbar, tränar umgås och fixar. 
Nu har grannarna hälsat oss välkomna med en super fin blomma. 

Ulricehamnare

Kategori: Min vardag i Sverige

Om inte alla vet så har vi gått och blivit med hus i Ulricehamn. Vi flyttade in i början på maj. Det är en hel del att göra, mesta dels ytskick. 
Den först som hände var att målarn fixade i bodegan. Nu håller rörmokaren på att drar rör och sätter in vattenburna element. Hallen har vi rivit ner tapeter, grundat, spacklat och slipat, bara målning och finjustering från målaren eller kanske att jag målar klart i helgen, sen kommer vi har hallen helt klar. 
I två av sovrummen har taket åkt ner och även lite på väggarna. Taket skall sänkas lite och in med spottar. Efter det är det "bara" måla väggarna och piffa med golvet. Hoppas och tror att vi kommer ha ett sovrum inom två veckor iaf. 


 


 

Fortsättning följer...