Madeleine Grand

Cykel sökes

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej hej, 

Någon som har en gammal goding till cykel hemma som ska säljas, gärna med korg och få växlar, hör gärna av dig! Jag ska bara ha den till och från jobbet nu när snön är borta! :) 

Pump it hard

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår blev en super mysig kväll med Idisen, massa ljuvliga ida skratt, god mat och massa godis, 👌

Idag kändes det typ som om jag var bakis, klockan tolv var tydligen sent gör mig igår.. Man börjar verkligen bli gammal nu va? Hör och häpna nu gott folk men idag har jag varit på gymmet, pumpat armar och mage! 💪 
Nu ligger jag i soffan med Feffe och vi underhåller varandra mesans vi väntar på att killarna ska ringa så vi ska hämta dom i natt, i götalaborg... 

Trevlig lördag! 


Ljuvligt

Kategori: Min vardag i Sverige

Det är ju fantastiskt underbart när man ligger i sängen när man har städat o tvättat. Imorgon vet man att det är jobb och förhoppningsvis träning, beror på vad tanden säger, den är tusen gånger bättre än innan men inte helt hundra än. Efter morgondagen är det fredag och helg, veckorna bara springer iväg snart är det sommar, sol och värme, känner ni  det också? :D  

Kämpa Sverige!!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jobbar, äter frukost, lyssnar på hockeyn på radion, multitasking på hög nivå! 

Kom igen nu Sverige!!! 

Innebandy

Kategori: Min vardag i Sverige

 
I söndags spelade Rångedala IK innebandy och då såg det ut så här....
Enjoy!

 
 
 
 

Resa långt eller ta en charter..

Kategori: Min vardag i Sverige

Sitter och kollar resor till Thailand och/eller Filippinerna i december typ. Har ni några förslag eller tips på saker man måste åka till eller absolut inte ska åka till? Eller ska man bara vara bekväm och åka till typ Grekland eller något liknande i höst? Hjälp!!! Hjälp!!!

Gnäll gnäll gnäll

Kategori: Min vardag i Sverige

Att dra ut visdomstanden var inga problem men nu.. Sist jag drog ut min visdomstand hade jag bara lite ont någon timma efteråt sen var det borta men nu är vi inne på andra dygnet. Efter jobbet igår kom jag hem, hade feber, la mig i soffan sov två timmar, åt lite lätt och somnade vid nio igen. Vaknade vid tre, tog tabletter och somnade om efter ett tag, vaknade vid åtta slängde i mig tabletter igen och la mig i soffan och kolla OS sen har jag inte gjort många knop. Såg såklart när vi tog vårt första os guld, vilket var ett jobbigt lopp sista fem kilometrarna, tror jag var lika svettig och trött som Kalla när hon väl kom i mål. Så fort jag anstränger mig minsta lilla så börjar det pulsera ännu mer och blöda... Hur länge kan detta hålla på? Det är inte roligt, bara går runt här hemma och grinar och gnäller, det gör ju inte liksom, åååh. Nu ligger jag i sängen och har kollat på melodifestivalen och ätit upp mitt godis och hoppas att det börjar en bra film som jag kan somna till.



Visdomstand

Kategori: Min vardag i Sverige

Har varit en duktig flicka hos tandis precis. Skulle dra ut en visdomstand, 2:8 tror jag dom höll på och kalla den då vet ni vilken jag menar va? ;) som hon fick hålla på för att få ut tanden, 45 minuter tog det. När den väl kom ut sa hon "Oj... Inte konstigt att den satt och var bökig, vanligtvis har man två rötter men på denna är det ju fyra, haha." Inte tråkigt vilken tur jag har med mina tänder! Nu får jag bara ligga i soffan och ta det väldigt lugnt, så tack OS att det är skidskytte nu. 
Puss och kram 


Sing hallelujaha.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har vi varit väldigt duktiga, varit ute på en löprunda, fyra kilometer blev det, sen har vi städat, tvättat, handlat, lagat mat nu ska tvätten bara vikas och läggas in så ska jag hoppa in i duschen innan jag ska lägga mig och sova mina sista timmar som tjugofyra åring. 
Puss &kram

Drömmar

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu det senaste har jag börjat komma ihåg mina drömmar och varför hänger dom inte ihop när man ska förklara dom, fast när man väl är i drömmen så känns det verkligen som om det är på riktigt.
Igår drömde jag att jag satt i Australien på en restaurang, pappa bodde tydligen där och sen skulle jag möta upp släkten, på pappas sida, för att vi skulle resa vidare, vart vet jag dock inte, sen kom ett blomsterbud dit vi satt och åt, alla beställde in fisk som dom skulle äta. Fisk är något jag inte lärt mig äta än men jobbar på det. Sen står vi och ska checka in på flygplatsen och jag får inte gå på med blommorna för att jag inte har köpt någon plats till dom... Så jag måste slänga dom annars får jag inte åka med, sen vaknade jag. Finns det någon förklaring för drömmar? Varför kommer man ihåg vissa och andra inte? Någon som vet? :) 

Huvudvärk

Kategori: Min vardag i Sverige

Huvudvärk, dag två. Igår eftermiddag kom huvudvärken, sen har den aldrig riktigt släppt och nu ikväll är den riktigt hemsk, har till och med sovit en timma, vilket jag aldrig brukar göra så här mitt på dagen.. Tips mottages gärna.