Madeleine Grand

JORDGUBBAR

Kategori: New Zealand..

Vi har verkligen sommar väder nu, eller jag skulle kalla det sommar, för det är varmt och skönt ute och det regnar inte!plus att jag åt jordgubbar till frukost idag! Så sjukt gottigt!
I lördags var vi ute och festade och jäklar var folk det var ute, masssa snygga utklädda vampyrer osv! Sedan igår låg jag på beachen och gottade mig, gick promenad med Maddy satt ute och kollade på alla små söta barn som gick runt och ville ha godis! Så söta en del var och mindre söta andra var.
Idag är det bara 5 veckor kvar tills familjen kommer ner! Aaaaaaah! Galet.
Ringde och Grattade farmor på födelsedagen igår, fick höra massa skvaller om vad som händer hemma! Tur man har en farmor som har koll på läget liksom!
Nu när ni har ställt om klockan så har vi 12h tidsskillnad mellan oss, bara så ni vet!

BEACHEN

Kategori: New Zealand..

Idag hann jag även med några timmar på beachen och nu väntar Miras jazz och sedan hem för att laga mat och sen slutar jag fördagen! ha en underbar torsdag allihopa!
PUSS

Soool

Kategori: New Zealand..

Har inte fått tummen ur och skriva ner allt från resan men det kommer, har fullt upp! Får kanske ta det nästa vecka! Nu pratar jag med mamma och igår kväll pratade jag med Mia! Så sjukt skönt att få prata av sig! Har haft toppen väder i tisdags och onsdags så har äntligen fått färg nu och bättre kommer det för hoppningsvis bli! :)
Idag ska jag gå och hjälpa Cushla igen sen får vi se om jag får någon tid över innan ungarna kommer hem! Annars är det ju fredag imorgon! Weeeeei!! :D
Puss puss

25 october

Kategori: New Zealand..

Jag sitter just nu i Sydney och har haft en helt grym lang helg! Kommer komma mer utforligt nar jag ar tillbaka hemma och har tid! Varat plan ar dock tva timmar forsenat vilket inne bar att vi inte kommer vara hemma i AKL foran vid 2. am, det ar inte lika kul dock!
Ville bara saga att jag lever och att allt ar toppen sa kommer det som sagt mer information och bilder pa tisdag om jag orkar! Har sa sjukt mycket att beratta nu!

Puss puss

The Garden's Tale

Kategori: New Zealand..

I söndags när Becca jobbade så skulle jag gå pa en promenad och bara lämna in lite saker till Matilda (Beccas barn) som hon hade glömt här och det blev ju bara ett par timmare så där, nej men två iaf. Jag satt och lekte hänga gubbe med barnen och Becca hon bakade, vi hade till och med så kul att hon glömde brödet i ugnen 40 minuter längre än vad det skulle. En av andledningarna förstår ni om ni kollar på bilden nedanför.. Becca hade målat bilden till höger och skulle sedan förklara för mig och det var inte jag som var dålig på att förstå, det var hon som inte kunde förklara! Men vi båda fick oss ett gott skratt och barnen bara kollade på oss..



Har spelat tennis idag ojojojj.. tur att vi var lika bra eller ja.. frågan är bara vart jag kommer ha mest träningsvärk, förmodligen i magen efter allt skrattande! Maddie kom förbi en sväng åkte med mig upp till taka och vaxade min ben. Nu har jag packat klart allt för morgon dagen och varit ute på kvällspromenad och ska strax hoppa in i duschen för att sedan krypa ner tidigt, blir en lång dag imorgon! Får ju två extra timmar. Jag är helt galet taggad för Sydney imorgon! Vi har så mycket att göra och massa bilder ska vi ta! Plus att när jag kommer hem är det BARA 5 veckor kvar till familjen kommer aaaaaah, Helt överlycklig! och snart är jag hemma! Just nu förstår jag inte alls vart tiden tar vägen! Vi hörs igen på tisdag! Puss puss tills dess!


Bye bye!

Kategori: New Zealand..

Hej hopp nu ska jag mot tennisbanan och spela lite tennis, sedan hem duscha åka och vaxa benen städa lite och Maddie ska komma och sedan måste jag packa och efter det kommer barnen hem och jaa det är full rulle! Men om vi inte hörs imorgon innan jag åker så vet ni att jag inte kommer hem förän natten mellan måndag tisdag från Sydney! Ska försöka ha det toppen bra och lite till!

Puss puss

I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah

Kategori: New Zealand..

Jag har massor att skriva och visa bilder och allt men eftersom jag inte rörde mig från sängen igår så ligger jag lite efter i min planering! Skulle tvättat och städat undan mitt rum men eftersom det är så tråkigt får det vänta tills imorgon och då måste jag även packa och fixa för sydney på torsdag.. Så morgondagen kommer bli ganska stressig eftersom jag ska hjälpa cushla under dagen också! Men det uar morgondagens problem, nu ska jag bara sätta på högsta volymen och lyssna på denna låten igen..

SOMMAREN 2011

Kategori: New Zealand..

Ja, man kan inte alltid vara på sina bästa humör och i fredags morse var ingen bra dag att prata med mig alls, inte på hela dagen faktiskt men idag har det varit mycket bättre! Varit och shoppat i Albany, ett par skor for 100SEK och en klänning for 250SEK helt okej tycker jag! Sedan kom jag hem gick och tog sommaren 2011 första dopp i havet, ja det var kallt, men inte så kallt som jag trodde det skulle vara!
Nu ikväll har jag varit barnvakt, käkat pizza och kollat på film och myst med barnen! Får se vad morgon dagen har att erbjuda förhoppningsvis blir det sol och beachen man bli sängen och film också! Vi får se..
Puss puss

BILDER

Kategori: New Zealand..







ARG!

Kategori: New Zealand..

Hmm, nu är jag som en bomb, exploderar när som... Kom upp i morses och nej jag men visst Eliot mår inte så bra så han ska stanna hemma från skolan!? Mår inte så bra? Har han feber? - NEJ! Spytt? -Nej, han mår bara inte så bra! FINE, jag mår fan inte heller så jävla bra så jag orkar inte ta hand om honom idag så jag kan inte jobba, är det okej då?  Säger dom något när dom går exploderar jag! Jävligt skönt att det är fredag och ännu skönare att jag åker till Sydney på torsdag och slipper dom i FEM dagar! Kan knappt vänta!

SHOPPING

Kategori: New Zealand..

Du kan du följa min blogg genom att trycka på "följ denna blogg" i höger spalten under "sök" så kommer du uppdateras om när jag uppdaterar min blogg och på så vis slipper du missa något!

Idag hoppas jag att jag kan åka och shoppa, köpa massa tråkiga dyra saker som jag MÅSTE ha! Men det vore skönt om jag kunde få det avklarat! Jag har en lååååång måste lista igen! Jobbigt men skönt om jag kan få halva avklarad idag!
Bästa att öka takten!
PUSS

WITH ME.

Kategori: New Zealand..

Den här sköningen får mig att le dagar som denna.. Är helt slut i huvudet, jätte trött, tappat allt och slagit i tån, ROLIG DAG! Men så går man in på youtube och hittar detta då blir allt genast mycket lättare!
Idag är det precis 4 månader kvar till jag är tillbaka i Sverige igen! Helt galet!

WHAT'S GOING ON

Kategori: New Zealand..

Ska jag gå ner till videoaffären och hyra några filmer och ligga hemma och kolla på eller ska jag vara så duktig och gå ner till gymmet? Är så sjukt trött och ändå har jag inte gått och lagt mig sent.. kan det vara sa illa att jag håller på att bli sjuk?! Awh, vet inte, vill iaf inte bli sjuk till Sydney nu, det vore KATASTROF! Skulle behöva köpa en ny mascara, hårspray, smink borttagnings medel, en handbagage väska och massa andra tråkiga saker men kommer verkligen inte iväg! Måste till banken och fixa lite saker också, skriva kort och skicka till Sverige! Aaaaah, som ni hör skulle det vara bra om jag inte låg kva hemma idag utan tog tag i det hela! :)

ÄLGJAKT

Kategori: New Zealand..

Igår startade ju älgjakten hemma i Sverige och självklart hade jag ett text från en glad pappa som skjutit en liten kalv. Jag kommer nästa ihåg alla dom älgar som jag suttit på när dom dragit ut dom från skogen.. mot slaktning! Vet inte om jag berättat att pappa har flyttat nu också, så när jag kommer hem bor han inte kvar i huset som han bodde i när jag åkte. Det kommer bli knasigt!
Nu har nedräkningen börjat till familjen kommer i måndags var det 7 veckor kvar..
Nästa torsdag åker jag och Annika till Sydney i fem dagar! Lite lagom kul sådär.. :) Tiden bara springer iväg, kan knappt förstå att jag varit här så länge som jag har. Nu måste jag göra mig klar tills barnen kommer hem! Vet redan att dom båda kommer ha med sig kompisar hem, full rulle!

PUSS

WITH ME

Kategori: New Zealand..

I morses när jag kollade min mail hade jag ett mail från Madeleine med rubrik..
"makes the start of the week less horrible :D"
Titta, njut och skratta!



JAG VILL HA!

Kategori: New Zealand..

FEM saker jag vill göra nu!

  1. Käka massa svensk mat, FALUKORV!
  2. Kolla HV71
  3. Klippa & Färga håret hos Elin
  4. Fixa naglarna hos Sophie
  5. Gå till min tandläkare (Joakim)

10.10.10

Kategori: New Zealand..

Ja, idag är det den 10 Oktober 2010, ganska coolt och 10 är tydligen ett lyckonummer i asien så vi har haft en hel del asiater som varit här och gift sig idag! Det är även Rebeccas födelsedag idag så GRATTIS GRATTIS, igen!
Helgen var mycket bra! I fredags blev det en liten promenad efter middagen och somnade ganska tidigt sen. På lördagen var planen att åka till Albany och shoppa men Dag ändrade planerna så jag hade ingen bil och kunde inte åka! Allt hade varit så mycket lättare om jag hade fått ha min egna bil.. Så jag och rebecca bestämde oss att åka in till stan ist men när vi kom ner till färjan så såg vi att Navyn hade öppethus så vi gick dit på en titt och herre j*vlar vad stora alla skepp är innuti men så trånga och gångarna är inte stora men häftigt var det! Fanns dock ingen snygging i uniform! Attans! Åkte över till AKL efter det och käkade god indisk mat och gick runt och kikade åkte hem fixade mig för fest på kvällen som blev mycket lyckad! Har aldrig varit så bakis här i Nya Zeeland som jag varit idag, fy trodde aldrig att jag skulle överleva denna dagen när jag vaknade upp idag! Men smällar man får ta ibland! Idag kom jag inte upp och gjorde något förän vid tre tiden och äta innann det gick inte! Åkte upp till Takapuna och käkade på mitt favorit fik, dom har en klämmacka med avocado och kyckling, så jäkla god! Efter det åkte vi upp på mt Viktoria och satt där upe och bara njöt av utsikten och njöt! Nu väntar middag och efter det blir det NCSI and CSI sen kommer jag sten sova! Och imorgon är det måndag igen och barnen ska till skolan och allt blir som vanligt och på kvällen blir det boxning och hoppas min man kommer imorgon, skulle bli glad då!
Ha en bra 10.10.10 dag! puss

FREDAG

Kategori: New Zealand..

FREDAG OCH HEEEEEELG! Aaaaaaaaaaaaaaaaaah, i'm happy!

RESELEDARE!

Kategori: New Zealand..

Nu har jag varit duktig, städat och barnen har kompisar hemma, båda två! Så full rulle, men Eliot gick och mötte sin kompis, sedan ska dom ut och strosa i byn, coola grabbar! Mira och hennes kompis ska ner i parken och leka så då passar jag på att försöka få ihop mitt CV och skicka in det till fritidsresor och se vad dom säger. Just nu är min plan reseledare och det känns bara bättre och bättre.. så kommer söka in i december nu och se vad dom säger men eftersom jag kommer hem i februari så känns det lite snabbt så siktar på september men får se vad dom säger nu iaf! Nämde det för Feffe idag och jäklar vad sugen hon var på att hänga på och så har jag jag tjatat på kusin Emma, men hmm.. vet inte riktigt om hon är lika sugen men jag hoppas, hoppas verkligen att hon tar sitt förnuft i fånga och följer med tillslut eller söker in iaf sedan vet man ju inte om man kommer med eller inte! Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra iaf!
Klicka här (fritidsresor) så kan du också söka in som reseledare eller få mer information iaf!

KLADDKAKA

Kategori: New Zealand..

Ja, jag vet, jag skulle egentligen inte ha gjort det men eftersom det inte finns någon god choklad, eller iaf inte så good som marabou mjölkchoklad så blev det en kladdkaka ist! Kladdkakan skriker efter mig nu, ska bara vänta på att Helene & Mira kommer hem med dumma hunden sen så ska vi mumsa i oss den! Efter det kommer jag gå på en promenad, har inte gjort så många knop idag som jag sa att jag skulle, har dock tvättat en sjukt massa och påbörjat mitt CV och små pysslat så lite duktig har jag varit. Helene var hemma och var sjuk idag också, stackarn!
Om två månader är min familj här, helt galet!! Kan verkligen inte förstå detta, det kommer gå galet fort, ska till sydney om tjugo dagar. Nästa helg eller helgen efter Sydney ska vi på delfin och val utflykt.. och massa massa andra roliga saker kommer hända och tiden kommer bara försvinna.. skrämmande!



FIND YOUR LOVE

Kategori: New Zealand..

Onsdag - Städa och tvätt dag! även fast jag bara tvättar mina egna saker så är det sjukt mycket tvätt varje vecka städa går ganska fort och sedan ska jag se om jag hinner springa ner till banken och fixa lite plus att jag ska även se om jag hinner skriva mitt CV eller iaf börja på det skulle vara mycket bra! Sedan är ju barnen hemma, så vi får väl se vad som hinns med! Börjar med frukost nu iaf. Det bästa å hela dagen!
Hej Svejs!

GOOD NIGHT

Kategori: New Zealand..

Good night, sleep tight,
Don’t let the bedbugs bite.

And if they do
Then take your shoe
And knock them til
They’re black and blue! :D

http://lipsys.blogg.se/images/2009/godnatt_1187816391_59985084.gif

WATER

Kategori: New Zealand..

Oj, vilken helt underbar dag vi har haft, klarblå himmel och så har vi varit i waihwera, där dom har varma pooler 38-48grader.. men kan säga att det var inte så jätteskönt att sitta i dom när solen stekte på som bäst, sjukt varm.. om jag måst klaga! Grym ställe annars, dom hade sjukt roliga och läskiga rutschbanor som vi åkte ett x antal gånger i. Nu har vi just kommit hem, landat och är helt slut! Ska bara laga middag och sedan gå en kvällspromenad med Rebecca och sedan kommer jag sten somna gissar jag på! :) Imorgon kommer jag sikta på att antingen spela minigolf eller gå till beachen, beroende på vad det blir för väder!
Puss puss

UNDERBARA SOL

Kategori: New Zealand..

Nu ska jag gå ut och lägga mig och soooooooola vi hörs!

NOBODY SAID IT WAS EASY

Kategori: New Zealand..

Aaaaaaha, tror det är något fel på mig, har varit jätte trött hela veckan och ont i huvudet, även idag! Jätte bra när barnen har lov, not! Även faast jag har huvudvärk så ska jag och Rebecca ta en lång promenad om en halvtimma, det är låg vatten så vi kan gå mellan stränderna.. I morgon ska jag upp klockan åtta, gå ner på gymmet på power, hem duscha, käka, klä på mig och åka över med Rebecca till AKL och träffa Ulla, en ny finsk au pair så ska jag guida runt dom i AKL, blir nog att vi tar en lunch in the viaduct. Väderprognosen för de fem kommande dagarna är stråland solsken. I LIKE! På kvällen blir det fest i Takapuna och Ponsonby för ovanlighetens skull! Ska bli mycket kul!
Sedan på söndag så ska jag Annika och Maddie åka till shakespear park och strosa runt på beachen! Jag gillar måndagar bäst här, det är ju då jag får se min dröm man, ja, han finns här i Devonport! Han är inte daligt snygg, mörkt hår, mörkbruna ögon, stora händer/underbarmar och rumpan är ju det bästa!
Hoppas att detta kommer bli en ljuvlig helg! Sen är det bara en vecka kvar med skollov! YES! ;)
Vi höres! PUSS