Madeleine Grand

Sunday

Kategori: Min vardag i Sverige

Helgen blev som planerat, lugn.
Igår blev det en sväng till pappa, där byggde och flyttade dom älgtorn. Sen åkte vi och kollade på lite fotboll innan det var dags att mysa ner sig i soffan, så skönt. Idag spelade vi sista seriematchen och förlorade med 4-1.
Nu blir det inget mer fotboll för i år iaf, nice! 

Nu blir det sängen, sova och ladda för en ny vecka.

Vinlotteri

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag var det lönefredag och det betyder vinlotteri hos oss, tycker det är kul med lekar och lite roligheter även på jobbet.


Nu är det fredag eftermiddag och och hela helgen ligger framför oss, fantastiskt. Kan bli ett besök på höstmarknaden imorgon annars är det inga planer mer än fotbollens sist seriematch på söndag också. Nu ska jag kika till maten i ugnen. 

Ciao! 


Hus tittande

Kategori: Min vardag i Sverige

Fullt ös medvetslös så är det på jobbet iaf denna veckan ut. Släpper jobbet  genom att sitta och titta på hus idag, drömmer lite och planerar lite. Hoppas verkligen vårt hus kommer att komma ut till salu snart. Funderar dock på när vet man helt säkert vad man vill ha, vart man vill bo och hur det ska se ut redan nu? Plus att det är två, i detta fallet, ganska olika krav och önskningar på vad vi vill huset ska ha och absolut inte får ha osv. Hoppas magen säger till när det är helt rätt. 
Sitter och kollar på ett renoveringsobjekt just nu och sen kollar jag på att köpa tomt och köpa ett färdigt hus. Håll tummarna att vi inom en snart framtid kommer vara lyckliga husägare. 

Finally

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen kom en seger i gårdagens match mot Rävlanda, matchen slutade 6-4, nästan tennis resultat men vinst till oss iaf. Nu är det bara två träningar och en match kvar innan uppehåll, så skönt det ska bli. i slutet längtar man alltid till uppehåll men efter några veckor saknar man det igen och det är ju perfekt för då brukar det inte vara långt ifrån att det ska börja igen.
Kroppen känns trött och hängig, lite frusen, det går mycket förkylningar och många som är krassliga, kanske en lätt liten förkylning, har i alla fall proppat i mig mycket citron, vitlök och broccoli. Nu blir det till att leta upp en bra bok att börja läsa.

Ciao!

Game day!

Kategori: Min vardag i Sverige

Står och lagar mat, kyckling, bulgur med fetaos och soltorkadetomatersås. Det blir dagens uppladdning inför matchen idag. Klockan 17.30 spelar vi på Brämhult. Ses där, heja heja oss! 

Mio säng - Roma

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår avslutades fredagen med film och tacos, undra hur många hushåll som äter tacos på fredagar och kollar på idol, lätt en miljon tror jag. Blev sängen tidigt iaf och det betyder ju att man vaknade tidigt idag också.

Då vi vaknade tidigt fick det bli en tripp till mio där vi köpte oss en ny säng. David har tröttnat på att ligga och trängas i vår säng vi har nu, den är 1,20 tror vi och nu slog vi på stort, blev en Roma 1,80. Kommer kännas som om vi inte ens sover i samma säng.. Jag är mindre nöjd men men. Ska hämta den om två - tre veckor. Vi hade två val på färg, det var ljusgrå och en mörkgrå och självklart fastnade vi inte för samma färg men efter mycket diskussioner och lite mutning vann jag. 





FredagsFika

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag är det fredag och det betyder fika på Newhouse, samma visa varje fredag och idag bjöds det på en super god blåbärs kaka.
 


PSG - MFF

Kategori: Min vardag i Sverige

Hejsan hoppsan, tisdagen börjar gå mot sitt slut regnet smattrar mysigt fönstret utanför och här ligger jag i soffan efter en dag med jobb och fotbollsträning. På tv rullar såklart PSG mot MFF. Kul för Malmö att möta PSG men idag tror jag verkligen att dom kommer att åka på storstryk men vi får se.

Puss & Kram



Mr. Monday

Kategori: Min vardag i Sverige

Ännu en måndag som börjar gå mot sitt slut. Har precis läst ut Grey, från femtio nyanser och förstår att det kommer komma ytterligare en bok till.. På tal om det bör väl även den andra filmen komma ut snart? 

Det är full rulle på jobbet och fotbollen har bara ungefär två veckor kvar innan det blir uppehåll och vad ska man hitta på då tro? Kommer få massa tid över, simning är ganska skönt på hösten och vintern framförallt när man avslutar i bastu. Får nog fundera ett tag till på det eller har du något förslag? 



Yoga!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag var det Yoga på morgonens schema och det har jag insett nu att det var inte bra för mig, har legat i soffan sedan jag kom hem och är helt mörbultad, trött.. 
Ska se om jag inte kan försöka ta mig från soffan och röja undan lite för att sedan gå ner en sväng på stan, strosa runt och kika lite. David jobbar idag så det är lite extra lugnt och skönt hemma just nu, dvs ingen tv är på.
Ikväll blir det kalas hos kusin, men först fotboll.

Hörs sen!