Madeleine Grand

Why now!?

Kategori: Min vardag i Sverige

Febern är tillbaka... Ont i halsen har jag fortfarande, näsan rinner och är helt igen tjock, bihålorna pulserar och rösten är mer eller mindre borta.. Jag har semester och vill bli frisk nu ju....... Ååååh!

"Trådrulle bord"

Kategori: Min vardag i Sverige

Efterlysning av "trådrulle bord" 
Någon som vet någon som har några över eller vart man kan få tag på dessa? :)



Sjukis

Kategori: Min vardag i Sverige

Det är två dagar kvar till semestern och vad händer,  feber och ont i halsen... Hade ont i halsen redan i måndags men igår efter duschen började febern komma sen hade jag mina toppar i natt, hade glömt av hur jobbigt det är att vara sjuk.. Hoppas febern försvinner under dagen.
David är iväg och handlar, glass gör att man blir frisk har jag hört så jag har beställt glass. 

Nu blir det film för hela slanten! :) 

A la grande finale

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var även denna helgen förbi, en helg i Falkenberg med sol, bad, brännor, dans, vin, trevligt sällskap, ösregn, glommen, bakis-häng, ja det var en mycket innehållsrik helg. Väldigt rolig helg kort och gott. Varmt och skönt tills inatt då hela himlen öppnade sig och vi befann oss såklart utomhus och om jag säger som så att min kavaj har precis torkat från i natt, den gick att vrida ur, galet blött.
Nu laddar vi upp för grande finale, heja Tysklad, 🇩🇪 


Det blev en dag på stranden..

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu är jag i Falkenberg, jag kom ner igår med lillebror och David, det var fint, så det blev en dag på stranden. Vi avslutade det hela med grill och ett kvällsdopp. Idag har det varit klarblå himmel vilket och häng på stranden. Killarna har nu lämnat mig kvar hos faster och jag inväntar nu Emma som är på ingång. 30 grader i skuggan och jag klagar inte! Ikväll blir det kräftfestivalen för hela slanten, :) 




Glass i stora lass.

Kategori: Min vardag i Sverige

Fortsatt strålande sol och kokande värme, med 30 grader på jobbet blev vi bjudna på en mycket uppskattande glass! 😋 
I eftermiddag blev det en tur till almenäs men inget badande idag. 
Redan imorgon beger jag mig till västkusten med mina boys (David och Lillebror) fast redan på fredag får dom åka hem och jag får tjej helg hos faster. 
Nu blir det fotboll för hela slanten!
 


Det blev en Audi.

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har det verkligen varit varmt, klibbigt som aldrig förr, ingen åska iaf. 
Efter jobbet åkte vi (David) och köpte en ny bil, blev en Audi A3. Super fin, 👌 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra min torsdags rakning av benen, har sett att det ska bli strålande solsken från imorgon, heja heja vädret! :)

Åskoväder

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag när jag gick till jobbet hade jag bara på mig shorts och linne, solen sken nästan från en klarblå himmel. Efter lunch drog ett galet åskoväder in över Borås, det blixtrade och myllrade om varandra. Sen kom en extrem smäll samtidigt som blixten och jag höll på att smälla av. Det visade sig sen att blixten slog ner i huset precis bredvid, som tur rätt ner i åskledaren. Inte konstigt att det small men allt gick bra. Det visade sig även att det smått ner på flera ställen i Borås, läskigt.

Pang, rätt ner i åskledaren ⚡️

Äntligen somnar!

Kategori: Min vardag i Sverige

Sommaren är äntligen här, årets först dopp i havet blev av igår, inte alls så kallt, svalkande och skönt. Blev även ett kvällsdopp idag! :) solen skiner för fullt och jag har fått min energi från solen denna helgen, vilket känns underbart så nu kan jag jobba fyra dagar till innan det blir lång helg och kusten igen! 
Puss och Kram