Madeleine Grand

God morgon/

Kategori: New Zealand..

God morgon Tisdag!
Idag regnar det och är inget roligt väder alls, tur att man redan har allt planerat, först gymmet sen lucha nere i stan och sedan hem och kolla om vi kan boka resorna nu snart, jag vill åka nu, NU!

GOD MORGON!

Tillbaka!

Kategori: New Zealand..

Ja, då var vi äntligen tillbaka i veckan igen!
Det var en mycket tuff helg så är helt galet trött nu men jag MÅSTE ta mig ner till gymmet även om jag skulle somna på löpbandet så MÅSTE jag!
Finns inte så mycket att berättta från helgen, vi var som sagt ute och festade både frredag och lördag till 6-7.00am och sov därför bort hela dagarna.
Men kul var det och helt Crazy. Träffade Josefine och Andrew ute i fredags och det var evigheter sedan vi sågs så det var riktigt roligt att se henne igen!
Nu måste jag sluta skriva bara för skrivandets skull och bege mig ner till gymmet varken jag vill eller inte!
Hej Svejs

SKÅL!

Kategori: New Zealand..

Hejsan,
Sitter nu igen med ett glas vin i handen, går kvällen var helt tokig, var hemma 7am träffade massa roligt folk.. hinner inte berätta så mycket nu ska iväg downtown nu igen!
SKÅL!

Full rulle på fredagarna!

Kategori: New Zealand..

Hey,
Vet inte varför jag alltid har så mycket att göra på fredagar, box, handla, klippa mig, pedikyp och kanske till och med en manikyr.. sen hämta barnen i skolan för att åka till gymnastiken och sen hem igen och laga middag och så får man inte glömma allt små pyssel man gör där i mellan, fredagarna brukar bara flyga förbi.
I nästa vecka ska jag boka resa till Wellington och Sydney också, som jag längtar. Nu har det äntligen börjat hända saker! Har massa planer framöver! Kommer bli så kul!
Nu kom Lisa, så ska vi åka och handla! Alltid lika trevligt att ha sällskap när man handlar!
Pusss pusss

Avundsjuk!

Kategori: New Zealand..


Ja, det är bara över två årsedan man själv gick balen och idag har dom gått hemma i Ulricehamn och jag har precis kollat  alla bilder som kommit upp och jag är så avundsjuk och vill bara göra om det, IGEN, IGEN,IGEN o IGEEEEN!

Men nu har jag ett annat problem också, är så sjukt galet sugen på choklad så jag dör om jag inte får lite choklad snart och Nej, jag skojar inte!
Igår var vi ute på Dannys och det var mycket folk ute, jag trodde typ vi skulle vara ensamma men det var vi verkligen inte, var hemma vid 2.30 så jag gissar att jag kommer vara ganska trött ikväll.
Ha en underbar sömn Sverige!

Yammie!

Kategori: New Zealand..



Ska försöka fixa min blogg lite nu, får se hur det går, men du kan ju "gilla" min blogg l¨ngst ner på sidan, DO IT!

Mycket planerat..

Kategori: New Zealand..

Hallå,
Nu har vi änligen planerat lite resor, jag trodde att vi var lediga denna måndag så vi planerade allt och så sen såg jag att det inte var förän veckan efter så nu får vi vänta en vecka innan vi åker, men får hitta på något kul denna vecka ist, vill verkligen komma iväg nu, se New Zealand.

Ställlen jag vill se/göra innan jag åker hem..

[]Cape Reinga
[]Rotoruo
[]Skytower
[]Wellington
[]Christchurch
[]Cormandee
[X]Rangitoto
[]Waiheke
[]Great Barrier island
[]North of the south island
[]Glow worm tour
[]Museum AKL
[]Hobbiton
[X]Rugby
[]Sky dive
[]Maori night
[] Zoo AKL
[]Rainbow

Så har en hel del att stå i dessa veckor jag har kvar här.. m
Men har de flesta inplanerade redan så bara att hoppas att allt blir av, nu jäklar bär det av!


Sky dive

http://5thalarm.com/wp-content/uploads/2009/02/skytower.jpg
Skytower

http://www.ehabweb.net/images/christchurch-DSC00416-c.jpg
Christchuch

Lugn dag..

Kategori: New Zealand..

Hej hej hej,
Mira är hemma från skolan idag också, så det har varit en fruktansvärt lugn dag, har dock pysslat lite gjort en kalender tills jag ska åka hem och räknade ut att på måndag har jag varit här i 100dagar.. Sen har jag städat lite och haft en snickare här, hade nämligen en läcka i duschen.
Nu ska jag laga mat och vänta på att Dag & Helen kommer hem så kanske jag ska gå upp på mt Mictoria det var ett tag sedan nu ju..
Ha en toppen dag! Pusss

Rangitoto & Rugby

Kategori: New Zealand..

Hey,
Vilken helg jag har haft! Fredagen var mycket lugn, satt bara hemma och kollade på film och gick tidigt till sängs. På lördagen vaknade jag tidigt eftersm jag la mig tidigt och då var det ett underbart fint väder ute så då ville jag göra något så ringde Lisa och kollade om hon ville följa med till Rangitoto, en inaktiv vulkan vi har bara en kvart här ifrån med färjan och visst ville hon det. Så vid 12-tiden kom vi iväg. Tog färjan över och när vi väl kom dit så tog vi sikte på toppen direkt och det var stenigt och bara uppförsbacke! Det var jobbigt och tråikgt men Oj vilken utsikt det var när vi väl kom upp, helt otroligt. Detta tog typ hela dagen var inte hemma förän vid 5.00 pm och då var Annika här och så gjorde vi lite mat och hade hyrt film och bara gottade oss i soffan med godis och soffan!

 

Söndagen vaknade jag också tidigt även fast jag inte gick och la mig så tidigt men min kropp är van vid att vakna vid 7.30-8.00am någon gång så vid 8.00am var jag vaken och Annika vaknade inte många sekunder efter mig. Låg och drog oss i sängen och sedan gick vi upp och käkade lite frukost och efter det färgade vi mitt hår, så nu är Madde tillbaka, mycket nöjd. Efter det slängde vi oss i bilen för att bege oss till rugbyn, det var AWSOME, vilken match och vilken stämning! LOVE IT.

 

Nu ska jag ta hand om min sjukling och planera för helgen! Då ska vi åka på en liten tripp..
O.A.O

Maj 2010 i bilder..

Kategori: New Zealand..

Här kommer Maj 2010 i bilder, titta och skratta, njut och gör vad du vill, kul månad var det iaf och den är en vecka kvar ja, jag vet!

Idag var det tre månader sedan jag kom hit, Wei!

Annikas födelsedag..


En riktigt tuffing, en Italienska och en Kiwi, ingen bra blandning det där..

Tjejligan!

När tjejerna gick ut och gjorde AKL osäkert.. Vilken kväll!

När jag tittade ut genom det högra fönstret så det mulet ut men..

när jag kollade ut genom det vänstra såg det ljust ut, :)

Min härliga granne Lisa och en knäpp kille!

På stranden..

Älskar havet!

Regn ~ Mys

Kategori: New Zealand..

God morgon underbara FREDAG,
Här vräker bokstavligttalat regnet ner och det ser ut som alla träd skulle kunna blåsa iväg närsom.. Ett riktigt mys väder med andra ord!
Men jag ska först ner och boxas sen hem och ta en snabb dusch och sen upp till Takapuna och shoppa.. eller iaf kika lite, borde spara mina pengar tills vi ska åka iväg!
i helgen blir det mycket lugnt, färga mitt hår, laga mat med tjejerna kolla film, åka på rugby match, som jag längar efter det, ojoj!!
Jag ska bara njuta av att det är helg!



Har precis pratat med mamma också, alltid lika skont att hora att ni har det bra där hemma och saknar mig, haha!
Vi hörs imorgon, PUSS

Rugby,

Kategori: New Zealand..

Då var det bokat och klart, ska på rugby på söndag.
Kan knappt vänta tills jag kommer få se dom mosa varandra och kötta som aldrig förr och där ska vi stå och skrika som jag vet inte vad.. Go, go, go!!!
Kommer förmodligen vara helt galen av lycka på söndag! :)
Först måste jag läsa lite regler tror jag annars kommer jag inte fatta något, hahaa!

http://www.astor.co.nz/images/warriors.jpg

 

 

Magen spökar!

Kategori: New Zealand..

Hejsan svejsan!
VARNING!
I går natt vaknade jag med världens hugg i magen, typ som om jag skulle föda en unge! Men inte ens en unge tittade ut utan fick springa upp och spy.. Mm, trodde jag hade fått magsjuka men inte det heller, tror det var magkatarren som spökade! Sov typ hela dagen somnade vid 6.30pm och sov hela natten, då är det något som är fel.. Men idag mår jag fin fint, nästan bra iaf! Ska städa och färga håret. Måste ta det lite lugnt också..
Ska lyssna på lite skvallern från Sverige nu!
Over And Out!

Blåmärken och slagsmål..

Kategori: New Zealand..

Ja, det är vad mina händer ser ut som, var på kimax igår och handskarna var typ slut, eller dom som var kvar var trasiga, så bestämde mig att köra utan och om någon skulle se mina händer nu, skulle dom tro jag varit i slagsmål, jätteblåa knogar och lite tjockare än vanligt, haha! Men då har jag prövat det också!
Igår var det solig och varmt ute, gick runt i klänning och var varm, shit vilken vinter vi har här alltså, kan inte klaga det minsta! Bara ibland så klart!
Måste berätta att jag har anmält mig att springa 8kmsöndag och vilket betyder att det kommer bli en mycket lugn helg med andra ord och det kan nog behövas efter dessa helger.
torsdag ska jag äntligen på ett nytt schema på gymmet, gillar inte att göra samma saker för länge, tröttnar ju då så bra Alana fixa ett nytt och självklart skulle hon göra ett i vecka, :).

Saknar er i SVERIGE!

Promenad på stranden..

Kategori: New Zealand..

God morgon Sverige!
Kommer inte ihåg var jag slutade sist men i helgen har det varit bra fester vill jag lova, både fredag och lördag så har varit helt död idag! Även fast jag var trött så åkte jag upp till Takapuna och köpte mig ett par löpar skor. Hahahaa, det var kul, jag fick "springa" inne i butiken och så filmade dom bara för att dom skulle kunna se hur jag springer och vilken typ av skor jag behövde, hoppas detta hjälper mot benhinneinflammationen! Sen fick jag med Lisa på en underbar strandpromenad, det var precis vad vi behövde, frisk luft!


Regn & Åska..

Kategori: New Zealand..

Oj, det blev som vanligt sent igår, DUMT men ROLIGT! Inne i stan kunde vi se tydligt hur det åskade i Devonport och ut över havet, det var häftigt men läskigt och det åskar och regnar ännu, inte så kul men då är det bra att man har Annika som vill åka med och shoppa! Mooot Albany!

Doftar sommar!

Kategori: New Zealand..

Idag var det tugnt att komma upp ur min varma, sköna säng, fast det var skönt att vakna från den konstiga drömmen, har varit i slagsmål hela natten, hahaa.. När jag väl kommit upp så gick jag bort till mitt föster och drog bort gardinerna och AJ! OJ! Solen bländade mig och jag fick genast ett leende på läpparna, gick upp för att göra barnens lunchlådor och öppnade fönstret i köket och mmm, herre gud vad gott det luktar ute, typ så där som bara sommar med blöt mark kan lukta! Sprang genast och öppnade ytterdörren och alla möjliga fönster och sen blev det en lång och god frukost. Efter frukosten skulle jag sätta mig och kolla lite saker på datorn och Helene hade redan gått och då trodde jag att Eliot och Dag hade gått med henne (som dom brukar på fredagar) men rätt som det är kommer Dag ut och jag kollar på honom som ett frågetecken, har inte du gått än, OJ, NEJ!!! Han har missat färjan, Eliot har missat bussen, MADDE kör oss, snälla! Yes, och så var vi helt plötsligt på väg, från en lugn och ljuvlig morgon till en liten mer stressad morgon, men nu är det tyst och lugnt och jag ska ner på ett boxningspass!
Ikväll har Lisa stora planer men jag har ingen aning om vad det handlar om, SPÄNNANDE!
Pusss

knas väder!

Kategori: New Zealand..

Okay, när jag sitter här så har jag ett fönster lite snett till höger om mig och när jag tittar ut där är det svart som natten på himlen, men så har jag ett fönster till vänster om mig och när jag tittar ut genom det är det inte ett moln så långt ögat når... visst är det knasigt!? Så undra om solen försvinner och regnet kommer eller om solen stannar..

Full rulle..

Kategori: New Zealand..

Har sett Pappa & Lillebror för första gången på två och en halv månad, det var riktigt roligt och en lättnad att se att dom mår bra! :)
Nu ska jag strax prata en snabbis med mamma också sen ner till gymmet, hem städa och luncha och hämta Mira i skolan vidare till Jazzen och hem fixa middag och senda vidare till Albany och på träff idag igen!
Inget utöver det vanliga på en torsdag här inte.. och imorgon är det FREDAG igen!!
Natti natti Sverige

Glädje!

Kategori: New Zealand..


Idag vräker det ner regn och jag känner inte för att göra mycket alls men när jag kom hem efter gymmet kollade jag som alltid i brevlådan och oj, ett brev, OJ, TILL MIG, :)
Överlycklig som man konstigt nog blir slet jag upp brevet och det var en hälsning från min kära farmor och har nu inte kunnat sluta le, farmor du gjorde min dag idag! TACK!



Onsdag, 12 Maj, 2010

Kategori: New Zealand..

Vilket underbart väder vi har att vänta oss de närmaste dagarna!..
Auckland
issued 6:42AM, Wednesday 12 May 2010
Today Tomorrow Friday Saturday
day high: 21°C
day low: 13°C
Showers turning to rain, chance heavy. Northeast.
day high: 18°C
day low: 13°C
Rain, clearing afternoon. Strong northwesterly easing.
day high: 21°C
day low: 14°C
Rain at times. Northwesterlies.
day high: 19°C
day low: 11°C
Rain easing to showers. Northwesterlies.
Idag ska jag in till stan på lunch med Josse, var längesedan jag träffade henne nu så det lär bli kul!
Sen ska jag försöka hinna se slutet på Avatar, var så trött igår kväll så vi orkade inte se den sista timmen, filmen var ju hela tre timmar vilket vi inte hade kollat upp före vi satte på den.. men iaf, hoppas jag hinner se slutet idag!
Ska springa i väg i regnet ner till gymmet en sväng nu tänkte jag!
Over And Out!

Benhinneinflammation

Kategori: New Zealand..

Grattis Madeleine du har fått benhinneinflamation! JA, precis vad jag ville ha nu, helt överlycklig!!!
Men vad gör man för att det ska bli bättre? Eller så att det inte kommer tillbaka när man har blivit av med det, eller kan man bli av med det? Ha?
Får försöka läsa igenom den informationen jag fick av Alana på gymmet igen..
Får nog googla lite också..



Pedikyr!

Kategori: New Zealand..

Oj, tur att man inte var trött igår kvall och somnade vid halv nio, herre gud, jag var verkligen helt slut!
Så igår var en lugn dag.. Var och hälsade på Lisas tvillingar, så söta men också så OLIKA! hihii. Efer det åkte vi på pedikyr, Fy så skönt det var det var första gången jag gjorde pedikyr men absolut inte sista! kostar bara ca 100-150kr här och om man vill göra pedikyr + manikyr kostar det max 300kr, så det är sjukt billigt med sådan här och om jag ska skämma bort mina fötter och händer... Men det dummar var att dom hade massagestolar och jag hade inte ont i ryggen innna jag var där men nu har jag jätteont på vissa ställen.. hmm..
Nu idag ska jag snart ner till gymmet och Yoga lite och sen hem och gå en promenad, hyra film och planera helgens tripp som jag hoppas blir av! :)
Sov så gott hemma i Sverige!

http://www.farrisbad.no/bilder/behandlingar/pedikyr_125x125.jpg

MET.

Kategori: New Zealand..









100510

Kategori: New Zealand..

Ännu en Nya Zeländsk helg över..
I lördags var jag ju hemma och var barnvakt och kollade ju på Mamma Mia och räknade ut att man aldrig kan kolla på film på tv här igen. Film 10-12 minuter, reklam 4-5 minuter och sedan film 10-12 minuter och reklam 4-5 minuter osv.. INTE OKAY! men på dagen kom Zandra och Karl och Karls kompis ooch hämta mig för att vi skulle åka ut och båt men båten ville inte starta, hahaa. Dom kom även hit på lunch på luch igår och det vra trevligt! Sedan blev det även fest igår, EN SÖNDAG, hallå, och det var mycket folk ute. Knas i brasan! Är ganska trött idag måste jag ju erkänna, men först gymmet och sen hem och sova en timme kanske och sedan en låååångpromenad med Lisa.
CIAO!

Mys Lördag!

Kategori: New Zealand..

Hey,
Idag vaknade jag ganska tidigt med tanke på när jag egentligen kom i säng i natt.. Då kom Zandra och hämtade mig och så skulle vi ut och åka båt MEN båten ville inte starta så blev inget båt åkande idag inte..
Nu, Lördagskväll, jag kom hem nyss och ska ta på mig mjukiskläder, fixa vitlöksdipp, skiva gurka och hälla upp cranberrys i en skål och vänta på att Mamma Mia börjar, hahaa. Ska vara barnvakt ikväll och det kommer bli jättemysigt! :)
Cya!

Vilken är du?

Kategori: New Zealand..

Hittade en rolig sida om att hur vi sover kan visa hur vi är som människor..

"Vi alla är ju medvetna om vårt kroppspråk i det vakna livet, men nu har forskning visat att vårt kroppspråk i sömnen, det vårt omedvetna uttrycker, visar hur vi är som personer och det stämmer, eller?"




  • Fetus position - Ungefär 41 % av deltagarna i undersökningen sov i den här positionen. Dubbelt så många kvinnor som män sover i denna position och den här sovpositionen är rankad som den mest förekommande. Dessa "sovare" har en tuff utsida men egentligen är de känsliga. De kan även verka blyga men det går över snabbt och de börjar socialisera väldigt snabbt med sin omgivning.
  • Log position - Om du sover på din kropps ena sida med båda armar neråt, då är du troligen social  person som går att lita på, ibland  kan du dock vara lite godtrogen. Undersökningen visade att 15 % sover i denna position.
  • Yearner position - De som sover i denna position ligger som ovanstående position på sidan med båda armar ut framför kroppen. Ungefär 13 % sover så här. Dessa människor är INTE trångsynta men de är dock cyniska, misstänksamma och envisa, speciellt när de gjort ett beslut de ABSOLUT inte tänker ändra sig om.
  • Soldier position - Dessa "sovare" ligger på rygg med armarna neråt men ändå nära kroppen. Dessa 8 % är tillbakadragna, tysta, för inte mycket väsen och förväntar sig rätt mycket av sig själv och sina nära. Dessa "sovare" är mer benägna att snarka då de sover på rygg.
  • Freefall position - De som sover på magen med armarna under virade under kudden med huvudet åt sidan är ungefär 7 % av de som deltog i undersökningen. Dessa "sovare" är sociala, sällskapliga men är väldigt obekväma med kritik.
  • Starfish position - Dessa "sovare" som ligger på rygg med armarna nära huvudet utgör 5 % av de som deltog i  undersökningen. Dessa människor är goda lyssnare, hjälpsamma och ogillar att vara i mitten av all uppmärksamhet. Även dessa "sovare" är mer benägna att snarka och att inte få en god natts sömn.
Jag är i alla fall Yearner position. Vilken är du?

Friday in New Zealand

Kategori: New Zealand..

Goood Morgon!
Iågr åkte jag  till Albany övertrött som jag var, men jag var dock inte den enda, som tur var! Blev mycket skratt och flummande! HAhaa..
Idag är det FREDAG, ljuvligt!
Ska skicka i väg Mira till skolan sen ner och boxas lite efter det ska jag åka hem och göra en smooothie, yammie! Får se om Lisa kanske vill komma över en stund. Sedan har barnen som vanligt gymnastik idag så då ska jag köra dit dom. Sen har Eliot och Dag beställt pizza till middag så efter gymnastiken får vi skynda oss hem och göra pizza, det ska bli så gott med hem lagad pizzza!
Efter middagen får jag skynda mig iväg till de andra tjejerna i stan och där blir det FEEEEEST!
Vilken underbar fredag jag har att se fram emot. Tyckte även att jag berättat den väldigt detaljerat och bra, hahaa!
Sov Gott Sverige,
Bye Bye!

 

 

Albany or not!?

Kategori: New Zealand..

Idag har det rullat p galant, Malin kom p besök och vi satt bara och pratade massor och åt lite gottigt! Kan inte fatta att mango är så galet gott, hahaa
Nu är den stora frågan om jag ska åka till Albany och träffa några andra Aupairer or not.. HJÄLP vad jag har svårt för att bestämma mig!
Svaret återstår och jag berättar svaret imorgon,
Cya!

Swealand

Kategori: New Zealand..

Saker jag önskar jag hade här just NU!

  • Spikmatta
  • Tania
  • Korsord
  • Soya
  • Dumle
Skulle kunna tänka mig en smooothie också..
Snart kommer Malin och då ska vi fika, hinner/orkar inte baka så får springa upp till superette och köpa något gottigt, Eliot "sjuklingen" är konstigt nog hemma från skolan idag igen, hm, fattar inte detta...
Men bara att gilla läget! :)
Ciao!

Suck,

Kategori: New Zealand..

Idag var det Eliots tur att vara hemma.. men jag fattar inte om man bara har ont i halsen, INGET FEBER, varfor får man vara hemma då, fatta mig rätt. Men jag är inte deras föräldrar men jag kan inte tänka mig att det hade gjort något att gå till skolan och få frisk luft och träffa kompisar med lite hals ont eller har jag fel?

Igår såg jag ju 'BOY' den var väldigt sorglig men också väldigt rolig! Dock pratade dom lite mkt maori och eftersom jag bara kan säga hej på maori så var det inte lätt att förstå det men men.. En helt okey film! Det bästa var dock att jag fick se att SEX AND THE CITY MOVIE 2 är på väg, SOM JAG LÄNGTAR!!

Eftersom jag inte kan gå till gymmet idag får gymmet helt enkelt komma hit, så nu jäklar kör vi!
Over and Out!

'BOY'

Kategori: New Zealand..

Good morning,
idag ar det varmare och battre vader an igår, igår var det ju svin kallt, haha!
Idag har jag dagen planerad!
Har precis pratat med min pappa, han har ju fullt upp på jobbet nu och eftersom det ar så dum tidsskillnad så är det svårt att träffa rätt men idag gick det ju bra!
Idag blir det gymmet, Zumba och Yoga, det är faktiskt ganska så kul.
Sen tror jag att jag ska hem och göra müsslie, får se vad jag känner för.
Ikväll blir det 'BOY' med Annika.. JA, här kollar man galet mycket på bio och det är ju faktiskt väldigt mysigt.
BOY är en film som man tydligen måste se om man är här eftersom den är inspelad och handlar om en kille här, så jag hade inget val..


 

Boy (James Rolleston) is obsessed with Michael Jackson - in particular, his dance moves - and his little brother Rocky (Te Aho Eketone-Whitu) possibly possesses 'powers'. The pair are trying to find their potential (and the meaning of the word "potential") while living in the shadow of their larger-than-life dad, Alamein (Waititi).

In Boy's eyes, his dad is a hero: a deep-sea diver, war veteran, rugby captain and close relation of Michael Jackson. But in reality Alamein is doing seven years in jail and is a member of the three-man Crazy Horses gang. Now out of the can, Dad returns home and Boy is confronted with the man he thought he remembered.

 

 


A,

Kategori: New Zealand..

Just nu önskar jag att jag hade massa svenska korsord, dumle, helnöt och ahlgrens bilar, så jag kunde sitta i soffan och smaska på men icke sa nicke!
Istallet får det bli en frukt och gymmet, mycket BÄTTRE!
Idag slutar båda barnen tidigare så gymmet är nog det enda jag kommer hinna med innan dom kommer hem igen!
Sen ikväll kommer inte Dag & Helene hem utan jag ska vara barnvakt, få dom i säng och allt sådant, KUL! :)
Nu önskar jag att jag fick i gång NRJ som vägrar starta och sen skynda i väg till gymmet!
Sov gott

Helgen..

Kategori: New Zealand..

Helgerna går alltid lika fort, redan söndag kväll.
I fredags var jag som sagt ute och festade med ett galet gäng, hahaa, vilken natt!
så går dagen var mycket lugn med film och mys med Lisa, åkte även in till stan på kvallen for middag och det var en mycket god middag!
Idag har jag varit nere på Devonport craf market där helene hade sina "stickade" grejer.
Seddan gick jag hem till Merle eller vi satt på standen hela dagen efter som det var så fint väder och nu är jag hemma och tror att sängen kommer få sällskap av mig väldigt snart, hahaa..
Over and out.

Engelskan gör mig galen..

Kategori: New Zealand..

Okay, när jag vaknar upp efter en lååååååång fest natt och TÄNKER på engelska så finns det två förslag på vad som är "fel"
  • antingen är jag jävligt bra på engelska
  • eller så är jag fortfarnade full..

SVENSK AUPIR SÖKES I GRANNHUSET!

Kategori: New Zealand..

Hey,
Helene och Dags svenska kompis (Ulrica) mamma kom förbi här precis innan jag skulle ner till gymmet och hon gav mig en väldigt rolig uppgift.. DOM BEHÖVER EN SVENSK AUPAIR! Så alla tjejer där hemma som tar studenten i år eller vill testa på något nytt, se sig runt om i världen, ni har världens chans här och nu! :)
Vi var och åt middag hos Ulrica och barnen for ett tag sedan och den uppfattningen jag fick är att Ulrica är en genom mysig tjej med två små tjejer på 7 & 5år tror jag dom var, hur söta som helst! Pappan jobbar i Norge om jag inte fattade det fel och hon pluggar så därför behöver hon hjälp med dom små! Men det bästa är att dom bor bara några hus från mig, så då blir vi grannar.. Dom behöver ha en aupair från September och minst ett halvår om jag inte fattade det fel, så TA CHANSEN och KOM HIT!!
Hur kul låter det inte? Kontakta mig om du tycker att detta vore något för dig så kan jag ta reda på mer info eller rekomendera dig!
Nu måste jag verkligen duscha efter ett mördar pass på gymmet, och SOOOOLEN skiner så varmt och skönt idag också!

fredag 30 april 2010

Kategori: New Zealand..

FREDAG,
SOLEN HETTAR,
MIRA ÄR FRISK,
BOX STÅR PÅ SCHEMAT
OCH
IKVÄLL BLIR DET FÖDELSEDAGS FEST,
KAN INTE BLI BÄTTRE OCH DÄRFÖR MÅSTE JAG SKRIKA,
JAAAAAAAAAAAAAAAA!!

torsdag 29 april 2010

Kategori: New Zealand..

Sol, sol, sol...

Hey,
Mira var hemma idag också mådde inte så bra på formiddagen men efter lunch när vi hade fått besök av Lisa och gick och köpte glass och kommit ut i det UNDERBARA vädret mådde hon mkt bättre.. Spelade till och med lite boll så hon är nästan på topp nu igen. Jag har även passat på att stada undan på mitt rum, det behovdes om man såger så och tvättat men för det mesta har jag suttit ute och njutit i solen med Lisa, ljuvligt! Om Mira är frisk imorgon så betyder det att jag äntligen kan träna igen, det är jätte jobbigt när jag inte kan gå iväg till gymmet på morgonen, men det är så det är ibland, kanske var lika bra det, hahaa. 
Puss puss på er <3

I'M IN LOVE



onsdag 28 april 2010

Kategori: New Zealand..

Sjukling
Idag nar jag vaknade så fick jag veta att Mira skulle vara hemma från skolan för hon har blivit sjuk ont i halsen och täppt i näsan, (undra vem som kan ha smittat henne) stackars liten. Så idag blir det film och mys hela dagen! Tur att jag bakada kladdkaka igår så vi har något gottigt att mumsa på till filmerna!

Djungelboken

http://1.bp.blogspot.com/_80NwQp-ZjDA/SJ9iDq3lNII/AAAAAAAAAGw/CoY33CYvUN4/s400/Djungelboken_vannerna.jpg http://cdon.fi/media-dynamic/images/product/000/438/438784.jpg

Min dröm!
Ja, i tisdags natt så hade jag världens roligaste dröm, den handlade om att jag hade varit här i ett år och skulle åka hem pappa och lillebror kom och hämtade mig sen skulle vi åka vidare till thailand men var tvugna att hämta mamma först. När vi kom till en konstigflygplats var min granne (Karina) från älmestad där och skulle ta kort på oss sen fick vi åka vidare till Sverige! När vi väl kom dit så stod tre killar (N.J.M) där och sjöng för oss.. När vi äntligen hittade mamma så hade hon bara varit och åkt flumeride för hon skulle åka bort flygrädslan, haha, okay.. Väl framme i thailand var det en vulkan som vaknade och vi var tvugna att åka hem och sen var vi hemma hos farmor och åt potatis, kött och brunsås, det var JÄTTEGOTT! Visst är drömmar underbara!


Dear John,

God morgon Sverige, idag har det regnat vill jag lova! Men vad passar inte bättre än att baka lite kladdkaka då, hahaa..
Har även varit och kollat på Dear John och JA den var bra och JA jag grät. Brukar inte alls ha svårt för filmer men här är det jättelätt att lipa till filmer där dom säger hejdå.. Men så är det ju liksom bara, men se den!
Nu är jag jättetrött, och ska därfor gå och lägga mig, hahaa.

http://jerkmag.files.wordpress.com/2010/02/dear-john-amanda-seyfried-4509086-518-649.jpg