Madeleine Grand

Similan Island

Kategori: Min vardag i Sverige

Några bilder från gårdagens utflykt till Similan..






Tri-Trang

Kategori: Min vardag i Sverige

På plats ett 30 grader varmt och soligt Thailand. Försöker hålla oss vakna så att vi kommer i rätt tidszon, lite svårt då det inte blev någon sömn på planet så vi håller på att dygnar här. 



Newhouse rock!

Kategori: Min vardag i Sverige

God kväll,

Jag har helt glömt av att berätta om vår julfest som vi hade på jobbet i torsdags eller egentligen blev det ingen julfest utan en rockfest. 
Alla hade klätt ut sig grymt bra.

We rock!!! 


#prayforparis

Kategori: Min vardag i Sverige

Nyss tändes även Frankrikes färger upp i Borås. 



Food

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag bara äter och äter, i fredags började dagen med arbetsmiljö-frukost. Massa marrigheter. 

Lördagen började jag faktiskt på gymmet, tro det eller ej men en cirkelpass blev det med en promenad före. Så skönt att komma igång på morgonen och veta att man redan har gjort sitt för dagen. ✌🏼️

På kvällen blev det tapas i massor med tjejerna, vi gjorde så mycket mat att vi skulle kunna ha bjudit in alla grannarna. 
Men herre gudars vad gott det var också, dog lite, nära-mat-död-upplevelsen. 

Eftersom det var kladdkakansdag avslutade vi det hela så klart med kladdkaka också. 

Post-it-dagen

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har vi haft en så kallad post-it-dagen. Det hela börjar med att alla på kontoret får gå runt och sätta post-it på vad som helst som ser stökigt ut, är trasigt eller ska slängas. Sen går vi alla snabbt igenom där det sitter lappar så att man har en chans att försvara eller spara något som kanske har en anledning till att vara kvar. Hur kul som helst faktiskt men all min energi försvann där idag. Vi bar, skängde, mublerade, kastade, flyttade och röjde som sjutton blev ett rejält arbetspass idag. Ska bli så härligt att komma till en uppfräschad arbetsplats imorgon. Älskar verkligen när man får röja såhär så att det verkligen syns och gör att man får mer yta, underbart.
På bilderna nedan ser ni lite hur dagen såg ut, vissa jobbade hårdare än andra, vissa målade andra skängde skräp. 







Food

Kategori: Min vardag i Sverige

!Hola¡
Idag är det tisdag och det blev en riktigt lång dag på jobbet så har bara varit hemma lagat mat och ätit iprensip. Vi lagade två nya rätter, en linsgryta och en spenat med getost paj. Pajen var på riktigt sjukt äcklig. Grytan var helt okej men till nästa gång vet jag vad jag ska ta mer och mindre kryddor av och betydligt mer vatten men man lär sig och jag testade i alla fall. Är helt slut, alla ljusa timmar på dygnet tar kol på mig, så dags att krypa ner i sängen och ladda upp för morgondagen. Natti Natti