Madeleine Grand

110221

Kategori: Min vardag i Sverige

Oj, jag har varit hemma i Sverige i en vecka nu, det känns helt knasigt! Känns typ som om jag är hemma på besök bara.. undra när jag kommer fatta att jag är hemma på riktigt.
Gott och gott vad som hänt under veckan är väl att jag myst med så många som jag bara kunnat och käkat massa god svensk mat! Har också varit o tränat fotboll, hälat på moster i Vänersborg osv..
Denna veckan är det lika mycket planerat så får hoppas att det lugnar ner sig lite mer veckan där på!
Känns som om att jag håller på att bli sjuk också, nyser, snorar och nyser.. men hoppas på träning ikväll iaf, nu ska jag gå ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig! Önska mig lycka till!
Kommerförhoppningsvis bli lite bättre på att skriva nu med.

Just nu: SYDNEY!

Kategori: New Zealand..

Japp da ar man pavag hem, har redan klarat av TRE timmar i flyget  o befinner mig nu i sydney har ca 1h o 30min innan flyget gar mot london, 26timmar o sen de tva sista timmarna fran london till gbg! An ar alla planen o allt itid osv sa far bara hoppas pa att det flyter pa lika bra sa kommer jag snart vara hemma i Sverige igen men maste ju saga att jag redan langat tillbaka till New Zealand...

sista allt

Kategori: New Zealand..

Sistsa dagen, sista kimax, sista lunchlådorna fixade, sista natten, sista packningen ska klaras av, ja, sista 
ALLT blir det här idag! Magen är så pirrig, vet dock inte om det är för att lämna NZ eller för att komma hem till Sverige igen eller båda kanske! Idag ska jag bara njuta och fixa de sista sakerna, sen blir det middag med familjen inne i stan o några glas vin, sen hoppas jag på att kunna somna i vanlig tid inatt....
VI SES JÄTTE SNART SVERIGE!

you can count on me like, 1,2,3 i'll be there..

Kategori: New Zealand..

Ja då har jag sista dagen imorgon och sen på lördag morgon beger jag mig hemåt, försöker ställa mig in på en 38timmars lång flygresa bara, vad gör man liksom... sömntabletter o ett glas vin så kanske man sover gott sen.
måste verkligen packa det sista imorgon bitti! Det känns helt sjukt ju!

2

Kategori: New Zealand..

Kan tänka mig att jag är lika nervös som en liten ungen dagen före dagen före dopparendagen!
Har nästan packat allt nu, bara bikinin o tre ombyten som finns kvar uppe så nu hoppas jag på toppen väder de sista dagarna! Tur att man har fullt upp både idag och imorgon annars hadejag nog klättrat på väggarna.

pirr i magen..

Kategori: New Zealand..

Um, ja då ska vi se om jag kan somna idag, nu har jag till och med nästan packat klart, kläder för tre dagar finns kvar och kläderna att åka hem i, måste dock köpa ett par långa byxor, äger inte ett enda par, inte ens hemma i kalla Sverige, det kommer bli kallt o komma hem! Nervositeten sitter kvar så får se om jag kan sova i natt... någo bra tips på vad jag kan göra annars?

pyssel

Kategori: New Zealand..

Om en timma när barnen kommer hem har jag två pysell projek som vi ska försöka oss på, eller ett av dom får dom vara med på det andra är mitt egna lilla hemliga pyssel som jag kommer berätta mer om när det är klart! Nu ska jag sova en timma innan det blir full rulle!

3

Kategori: New Zealand..

Oj, idag har vi verkligen inget fint väder alls, fy, det regnar o är kallt! Vad passar inte bättre än att dammsuga en sista gång åka upp till takapuna o käka på burger fule o waxa benen för sista gången! När jag vaknade idag så pirrade det helt galet mycket i magen och det har ju inte lugnat ner sig precis, var precis som om att jag fattade att jag verkligen snart ska hem! Imorgon runt lunch kommer Helenes mamma o syster o då kommer jag nog ännu mer fatta att jag inte ska vara kvar i så många dagar längre! Aaaaaaah!

God Natt!

Kategori: New Zealand..

Nu ligger jag med lilla Becca jämter mig och vi får väl se hur mcyker jag får sova i natt eller om hon kommer sparka på mig!
Ses om FEM dagar SVERIGE!

4

Kategori: New Zealand..

Ja då har jag bara fyra små futtiga dagar kvar i detta underbara land, kan dock inte påstå att vädret har varit toppen de senaste veckorna men jag trivs ändå! Igår var det min födelsedag, hade lite besök, bakade och var nere på kimax! Toppen! Det är inte varje år man får ha en 48 timmars långa födelsedag.
Tack för allt grattis hälsningar.
Idag har gick jag o Becca på en promenad direkt när Mira gick till skolan för det är då hon måste gå med sina barn till skolan också, jag hade kollat att det skulle vara lågvatten så att vi skulle kunna gå mellan stränderna så vi började gå men efter ett tag fick vi börja klättra och sen bada med kläderna på och klättra lite till men det var ett litet äventyr i sig. Nu kommer barnen strax hem och då får vi se om vi ska börja pysslalite eller vad dom känner för!

48 TIMMAR

Kategori: New Zealand..

Jaaaa, jag har precis insett att imorgon kommer jag ha en 48timmars lång födelsedag, det är inte alla som får vara med om detta, ibland är det jäkligt bra att vara på andra sidan jorden och 12 timmar före!
Plus att jag har också precis kommit på att jag har inga jeans kvar här så när jag kommer hem (vilket är om 7dagar) så kommer jag frysa jäklar! Bästa att mamma tar med min vinterjacka! Hoppas att pappa har bokat ris korvstroganoff hos farmor också, mumms!

6

Kategori: New Zealand..

Det blev en lång, lång dag igår, den började vid 9am och då begav vi oss mot rainbow end och där åkte vi ALLA deras karuseller, o då menar jag alla, även fritt fall.. Hade verkligen super duper kul. nu är jag super pepp för liseberg o grönalund i sommar!Vi var hemma vid 5.30pm då gick jag med Becca ner till nw och handlade lite, sedan blev det duschen och middag, sedan gick vi på vinflaskan!
Begav oss in mot akl och globe, sedan vidare till b-bar för att sedan avsluta det hela på DD. Tog sedan taxi hem med Becca o avslutade det hela med lite skype!
Idag är jag inte stark, huvudväkr så det skriker om det o sängen är min bästaste vän nu!

7

Kategori: New Zealand..

Galet bra dag på rainbows end och nu ska denna dag avslutas inne i stan med en jäkla brakfest! Sista natten i akl! Jag är ladddad!

Jag är så glad idag...

Kategori: New Zealand..

lalalalalalaaaaa, :)

8.

Kategori: New Zealand..

Underbart med fredag idag! Idag ska jag ner och boxas på gymmet strax sen hem och dammsuga, efter det får det bli en snabb dusch för att sedan åka upp till takapuna och luncha, en perfekt fredag för mig!
Eftersom det kommer bli en ganska tidig morgon imorgon så blir det sängen tidigt ikväll, men ser fram emot att åka till rainbows end masssor! Hoppas att det inte är för varmt men det får heller inte regna ju!
Snart kan jag börja säga jaha, detta är den sista detta, o sista detta... knäppt va?

bye bye Annika

Kategori: New Zealand..

okay, nu har jag fattat, var precis och lämnade Annika på flygplatsen, hon ska nu tillbaka till Finland och när jag lämnade av henne då fattade jag att ja, nästa gång är det min tur.. Men ska inte tänka på det i helgne alls utan bara njuta, sola, bada och ja jäkligt roligt!  nu ska jag sova så jag orkar med kimax och mysfredag imrogon och är laddad för helgen och måndag! :)
God Natt

9.

Kategori: New Zealand..

Trött, trött, trött, jag är så galet trött idag så jag vet knappt vad jag heter! Åkte och hämtade Annika inatt, var hemma vid 1.30am, sen skulle jag varva ner, borsta tänderna osv så somnadekanske vid 2-tiden. Sen ringde min klocka 7.17am, den var inte rolig vill jag lova! Fy sjutton. Är så avundsjuk på Annika som fortfarande sover, den lilla grisen! Får hoppas att vädret spricker upp idag så vi kan gå till beachen o gotta oss.
Tänk så hä, imorgon, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag fredag o lördag o på lördag sitter jag i flygplanet på väg hem!

Tidsfördriv

Kategori: New Zealand..

Jaha, då sitter jag i soffan med en sovande Becca och ska fördriva tiden i en och en halv timme till innan vi ska åka och hämta Annika på flygplatsen, vet dock inte vad jag ska hitta på, några förslag? Måste ju hålla mig vaken liksom! Grattis igen mamma på din födelsedag!

10.

Kategori: New Zealand..

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag! Vi får fira dig när jag kommer hem!
Idag är Mira tillbaka i skolan och Eliot börjar imorgon men ska på tio minuters möte typ, Helene är hemma lite till och från så kan inte säga att jag har en jobbig "arbetsdag" kan inte kalla detta för jobb egentligen men ja, ni förstår nog.
Imorogn är det ensiffrigt tills jag åker från nya zeeland och jag har nu en stor klump i magen, vet inte om det är en bra eller dålig klump dock, förmodligen båda!
På lördag kommer bli en av de bästa dagarna ska först till rainbow´s end (liseberg) med familjen och sen blir det fest fest på kvällen, söndag kan det bli marknad om jag orkar upp och sola, hoppas jag på, det är ju min SISTA helg i Nya Zeeland nu, helt sjukt. Sen på måndag är det min födelsedag ocg massa pyssel med barnen, får inte glömma kimax på kvällen heller! Tisadg och onsdag är lugna, på torsdag ska jag vaxa benen och Helenes mamma plus syster kommer. på fredagen ska jag göra min sista kimax någonsin här och packa! Jag kommer hem nästa vecka liksom..
Mitt huvud går på högvarv vill jag lova!

Ville bara säga...

Kategori: New Zealand..

God Natt alla, imorgon fyller världens bästa mamma år, det ska vi fira med skype och bad!