Madeleine Grand

Tisdagsmys

Kategori:

Det blir en lugn kväll hemma i soffan vilket jag njuter för fullt av, tisdags myser. Mer ledighet åt folket!

Falkenberg vs Varberg

Kategori:

Sitter och funderar på hur mycket bättre Falkenberg är jämfört med Varberg. Bara jag får vara nära havet så är jag nöjd och då spelar det ju ingen jätte roll båda städerna är minst lika mysiga! Är det någon som ska sälja en liten stuga eller vet någon så hör gärna av dig, vi är sugna! :)

Måndag

Kategori:

När David lämnar mig och min dunder förkylning själv hemma så hittar jag lätt till glassen, filten, soffan och Ice Age! :)

Arbetsmyra

Kategori:

Seriepremiär

Kategori:

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rångedalas seriepremiär, som vi har längtat! Avspark 18.30 i fristad.
Heja, heja, heja på RIK!

Sjukling

Kategori:

När Dvid är sjuk så är han nära döden. Är ute i köket och hör en ynklig röst från soffan "kan inte du ta med lite glass till mig?" Självklart min lilla sjukling! Killar alltså.... ;)

Dam & Herr

Kategori:

I lördags var de dam och herrlagsfest, bilderna får prata för sig själva!

11.268

Kategori:

Idag har jag varit väldigt duktig, direkt när jag kom hem blev det stor städning. Ut med mattorna, fram med dammvippan och körde på! Nu är allt städat och väldigt fin, stor handlat hann jag också med nu ligger jag äntligen välförtjänt nerbäddad i sängen! 11.268 steg är vad jag har gått idag! Måsten är att gå minst 10.000steg per dag! Heja mig! :) imorgon väntar veckans sista arbetsdag och match mot mitt gamla Timmele, spännande dag!

Borås-Rångedala

Kategori:

Då har man testat på att CYKLA Borås-Rångedala! 15.8km på drygt en timma! Då får ni räkna med att jag inte cyklat på hundra år plus att jag inte visste hur jag skulle hitta ut ur Borås via cykelvägen haha! Gjort är nu gjort och jag räknar med en träningsvärk från helvetet imorgon!

Stegräknare sökes!

Kategori:

Det råkar inte vara någon som har en stegräknare liggandes hemma som skulle vilja låna ut den till lilla mig? :)

Mysig Söndag.

Kategori:

Igår var en mysig dag! Var ute hos pappa så min bil har blivit sommar fin, fick god mat, fikade hos farmor, gick tipspromenaden och fick 12 rätt och avslutade dagen med en vinst mot Södra Ving! Nu är det måndag och arbetsveckan är nu igång igen.
Trevlig måndag!

https://cdn2.cdnme.se/1671929/7-3/pic_516bc59dddf2b3294c8b3de7.jpg" class="image">

Swif vs RIK

Kategori:

God morgon mina kära kamrater. Idag är ingen vanlig söndag, idag är en söndag som kommer gå i ett. Snart ska jag ta och käka lite lätt frukost, efter det ska jag åka ut till pappsen och byta däck på bilen och även passa på att städa bilen. Vid lunch har pappa lovat att bjuda på snitzel, bea-sås och klyftpotatis.... Jag har längtat hela veckan efter detta, det vattnas redan i munnen på mig! 😋 Sen blir det en liten snabb fika hos farmor innan vi går tipspromenaden och sedan åker vidare till Ulricehamn föra att spela match mot Swif på lassalyckan klockan 17.00! Det kommer bli en spännande dag detta, må bästa lag vinna. Heja, Heja, Heja på RIK...

För längesedan..

Kategori:

Detta var inte igår. Så söta vi är, snygga kläder har vi också. Tur att vi matchade varandra på den tiden! ;)

Syskon Kärlek.

Kategori: Min vardag i Sverige

Väldens bästaste Lillebror! <3

Apr. 08, 2013

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var även denna måndagen snart över! Idag blev den vanliga måndags promenaden av men idag fick jag och Emma även sällskap av Sandy! Det är underbart att solen fortfarande skiner och klockan är åtta! :)
Eftersom jag är ensam hemma ikväll blev det en riktigt lyxig kvällsmat med revben, vitlöksbröd och ananas, mumsigt värre!

Nu blir det en dusch och sedan hoppa ner i sängen, sov galet oroligt i natt så behöver sova ikapp lite nu! :)

Ho Hej!

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej hej, det var ett tag sedan nu men det är liksom fullt upp här. Veckorna bara flyger iväg och satt och kollade igenom min kalender innan och insåg att det är någonting varje helg fram till mitten av maj där har jag två lediga helger, än iaf, sen är det student, kalas osv, känner redan nu att sommaren inte kommer att räcka till. :/
 
Idag har vi lillebror på besök, jag var snäll och bjöd honom på lite kvällsmat, kassler och ris. Nu sitter Lillebror och David i soffan och kollar på hockey så ni kanske förstår att jag fick lite tid över nu. ;)
 
Måste också berätta att jag och kurriduttan (Andréa) var duktiga och gick ut och gick en promenad efter att jag hade slutat jobbet idag, det var super skönt där solen lyste och det var lä, vindarna är så kalla än.
 
 
Ha en underbar helg alla glada!
Puss!