Madeleine Grand

Äntligen

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja äntligen har blogg.se fått en app så första försöket här nu och nu kommer även en bild.. Man måste ju testa allt liksom!

jobb, jobb!

Kategori: Min vardag i Sverige

Fått ett till jobb, på timmar.. men känns som om det börjar gå bra nu, glad är jag iaf! Ska köpa bil, blir en billig skrot till en början, bensilsnål såklart, så om ni vet någon som ska sälja så hör gärna av er!
Jag vill så gärna boka en resa till ett varmt land nu och bara njuta i solen..
Ska åka hem och mysa hos pappsen ikväll, hoppas på någon god mat, annars blir det jobb ända till måndag, ledig söndag! Nu ska jag väcka David o se om han är lite piggare nu!
Puss & Kram

Aaaaaaaj

Kategori: Min vardag i Sverige

Paaaaaaanik, jag vill bara ha ett jobb och min egna lägenhet, NU, igår! Hjääääälp mig! Vet inte vad jag ska ta mig till! Annars är allt väldigt bra idag förutom ryggen och höften, ont som fan från igår.. går upp i nacken också, inte så skönt! Är nuute i Älmestad och myser lite med pappsen och lillebror!
Fick precis en dum idé, kanske ska följa med lillebror ner och träna fotboll.. hmm!
HejSvejs!

trött

Kategori: Min vardag i Sverige

Sitter i soffan, jävligt förbannad, ont, hungrig och för lite sömn, plus förlust på matchen, ingen rolig Madeleine just nu vill jag lova! Bäst att käka fort, sen sova och vakna på ett bättre humör imorgon!
HejDå

jobb, shopping och nu soffan!

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter jobb på vagabond åkte jag till knalleland och shoppade lite, ikväll blir det att krypa ner ensam i soffan och bara gotta mig, känns riktigt skönt! Så ska bara njuta nu, sen blir det sängen tidigt då jag ska upp och jobba imorgon också. Direkt efter jobbet imorgon blir det matchi Länghem, fullt upp, så mycket skönt med lite ensam tid ikväll!

fredag.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har man varit ute på en promenad käkat frukost och ska snart bege sig till skolan! Nu är det Rugby Worldcup på tv, live från Auckland, Nya Zeeland, ganska kul! GO All Blacks!
Ikväll blir det mys hoppas jag på och snälla kan någon ge mig ett heltisd jobb, nu, TACK så mycket!

Stefan Liv <3

Kategori: Min vardag i Sverige

Kraschen i Ryyssland kan inte många ha missat och att Stefan Liv var en av dem har ni heller inte missat. Jag tänker på hans nära och kära och ger all min styrka till hans fru och barn. Stefan kommer alltid vara min lilla guldklimp som alltid fick mig att le. Sen att han skulle gifta sig med mig om några år kommer alltid förbli vår hemlighet! 




Vila I Frid Stefan Liv
1980.12.21 - 2011.09.07

Dirty dancer!

Kategori: Min vardag i Sverige

She don’t want love she just wanna touch
She’s a greedy girl to never get enough
She don’t wanna love she just wanna touch
Got all the moves that make you get it up

It’s a game That she plays
She can win with her eyes closed
It’s insane how she tames
She can turn you to an animal

No, she’s never satisfied
You better do it right
Before you’re lonely

She’s a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer
You’ll never be her only

The girl don’t stop
Dirty dancer!

Let it rain over me

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaaa, då är 100% party kryssningen bokad.. jäkligt drygt att det är så långt kvar bara men det kommer nog gå fort! Har varit i skolan igen och räknat lite matte, suttit nere på TS med Sandra, Ida, Marty, Feffe och Anna och bara varit några timmar, ganska skönt, nu är tvätten i och jag väntar på att få åka och träna! :D

lördag natt - jaga kor

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja då var det måndag igen, det går fort när man har kul, jobbade hela helgen i Gällstad på Vagabond, finns så sjukt många skor jag vill ha! Eftetr jobbet i lördags åkte jag hem och fixade lite, körde Emma till borås och läömnade pizza i Älmestad till trötta killar som hade gått hällstad-marchen stannade hos Jennifer o Emma en stunde åkte tillbaka till Älmestad och myste hos pappa innan den helt oväntade bilfärden från Älestad till Borås skulle börja! Det hela började med att jag hämtade två berusade killar, första stoppet blev i Hökerum där vi skulle stanna för att plocka fram halstabletter och hoppa i en grushög i enbart tofflor. Andra stoppet blev lite innan vi kommit ut till r.40, efter en liten kurva fick jag använda mina reflexer och ställa mig på bromsen för mitt i vägen står en KO.... nej fem, sex stycken, snacka om att vi plev lite paffa.. inte direkt att man räknar med att kossor ska springa över vägen, en älg eller ett rådjur så hade det inte varit så konstigt. Så David ut ur bilen och går ner till huset och knackar på, ingen som öppnar.. jag åker till nästa hus, det ser lite ljusare ut där. När jag öppnar dörren hör jag musik och misstänker att det är fest inärheten. Knackar på i ett av husen men ingen som öppnar, går ner bakom ladugården och mycket riktigt där är det kräftskiva. Jag frågar om någon av dem äger några kor och ja det gjorde ju som nästan alla då ställer en mycket smart tjej tror jag det var frågan "hur ser dom ut?" öööhm, ja du.. en var svart, en var nog brun/vit prickig som alla andra kossor! Den bästa frågan den dagen iaf. Tillslut kommer dom fram till vems kor det är och massa folk kommer såklart ut från kräftskivan och börjar hjälpa till och mina passagerare vill ju inte åka hem nu inte, utan hjälpa till. Undertiden dom försöker få in korna inser dom att det även var öppet till hästarna så tre hästar var borta också, så då fick några och letade efter som medans de andra försökte få korna till rätta, tro mig detta var en upplevelse utöver det vanliga, mycket underhållande om inte annat! Somnade skönt efter det!
Igår var det jobb och match mot kabel 80, där matchen slutade 1-1, många "gamla" som var med och spelade så var mycket roligt och jag var nog gladast efter att ha gjort ett mål, var på tiden!
Idag önskade jag regn och det har jag fått också så ska bara ligga inne och inte göra allt för mycket, ta hand om en liten sjukling när han kommer hem från jobbet, glass, vitaminer, alvedon och en film blir nog toppen!
Over And Out

UNG vs SWE

Kategori: Min vardag i Sverige

Har precis satt mig i soffan efter att kollat lite på Hällstad och såklart är det Sverige matchen på tvn nu! Måste bara säga faaaaaan vad zlatan ser ut, usch och kassa, helt jävla värdelös är han, han borde ju inte vara med, pinsamt! Tur att jag har en godisskål framför mig, det gör ju saken lite bättre iaf. Idag har jag, Feffe och Sandrisen varit ute och gått milen innan jag gick till skolan och efter det åkte till borås och i helgen blir det jobb på Vagabond, dom har fått in grymt snygga höst skor så kom och kolla!
Ha en trevlig helg!
Puss & Kram