Madeleine Grand

söndag

Kategori: Min vardag i Sverige

Mitt CV är klart jag har jobbart klart för denna helgen men ska så klart jobba imorgon också! Har ställt klockan på 8.08, så ska vi se om jag kommer upp på en promenad innan jobbet! Kom på att jag inte berättat men David höll vad han lovade med pizzan men var mycket glad igår när han fick käka en!
Nu blir det mys i soffan!

störtkär

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu ska här sökas jobb, förslag & tips är mer än hjärtligt välkomna! Vet inte vart jag ska börja nu bara! Har jobbat idag och ska även jobba imorgon också! Ikväll blir det bara soffan så man är pigg imorgon! Är ju ledig fem dagar efter onsdag och då vill jag till skara sommarland, hälsa på moster i vänersborg och även till kusten men hur jag kunna hinna med allt...
Nej nu ska jag kolla lite på störtkär, söka jobb och äta dumle!

nu!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, jag måste ta tag i så mycket i mitt liv, vet bara inte vart jag ska börja... hjälp mig! PANIK!!

ledig dag

Kategori: Min vardag i Sverige

Måste ju berätta att ett 11 timmars pass går ju hur fprt som helst och det var inga problem alls, var lite rädd för att dagen skulle bli lång men det gick ju fin fint!
Idag är min lediga dag men har lite små saker jag tänkte jag skulle få överstökat! Sedan jobbar jag fredag - onsdag och efter det är jag ledig i hela fem dagar då blir det att åka upp till stockhol o hälsa på kusin o kusinbebis om han velat titta ut då! Annars tänkte jag åka till kusten och bara gotta mig, men har ju några dagar kvar och bestämma det hela.
Några saker jag tänkte hinna med idag..
Åka hem och fixa lite saker,
Åhaga,
Plocka upp,
Gå ut och gå.
Får se om det blir fest idag eller inte, just nu är jag inte sugen alls men det hinner ju ändra sig!
Ska jobba i Gällstad imorgon, det ska bli rikitgt kul o kolla läget där!

Ciao!

god morgon

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, god morgon på er, idag är jag uppe med tuppen, inte rikitgt min grej men det går väl! :)
Ja nu ska jag åka och göra mitt 11 timmars pass på jobbet och efter det ska jag börja stryka lite måsten från min lista!
Ha en bra dag alla! hej hej!

pizza

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken kaos vi hade på jobbet idag, massor, massor av folk, lite skillnad på denna och förra helgen, men det är ju dagar som idag som är roliga tycker jag! Skulle ha haft ett lyx pass på jobbet imorgon 8-12, men blir ist 8-19 så kommer strax att krypa ner i sängen och ladda för dagen imorgon, tror inte att det kommer vara några problem alls jag är ju ganska inställd på den långa dagen!
Nu har jag dock fått några måsten så får ta tag i dom på tisdag förmiddag!
Måste berätta om min deal jag fick med David på, han får inte äta pizza på på hela nästa vecka... och tro det eller ej men han gick med på den! Så har precis käkat en nu så att han säkert kan hålla sig o gör han inte det kommer han inte få det roligt alls, då blir det massage och laga mat till mig en hel vecka! Spännande vecka han har framför sig nu! :) Vi får allt se om han klarar det, jag är inte helt säker...
God Natt Kramar!

gladast

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej o god morgon! idag är en bra dag, idag är jag glad och pigg så känns kanon bra, bara det håller hela långa dagen, ska snart åka till jobbet så det kommer verkligen bli en toppen dag! Miami ink går på tven nu samtidigt som jag käkar frukost och daaaaaam vad Ami är snygg!
Ciao Ciao!

svensk sommar

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har det inte hänt allt för mycket, har ett sjukt konstigt väder här vill jag lova. Först skiner solen kanske 30 minuter sen kommer regn o åska sen tillbaka till sol och efter det är vi tillbaka på regn o åska igen.. är det verkligen detta som kallas för svensk sommar?

give mu just one look

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår när Anna o Feffe kom, var även min Sandy med, skulle göra ett försöka med att få ett bord på viskan vilket vi alla nog visste att det var ganska kört men ett försök skadar ju aldrig. Mycket riktigt när vi kom dit var det så klart fullt, vi gick du ist till jensens som hade ett bord till oss, vilken tur! Där käkade vi gott och bara satt o pratade, mycket trevligt!
Idag ringde klockan första gången vid strax efter åtta för att jag skulle upp och gå en promenad, men vaknade med huvudvärk, så ställde om klockan på strax efter nio och när jag vaknade då hade jag fortfarande huvudvärk så gick upp för en liten liten stund sedan ist och har inte gått någon promenad, har bara hunnit o duscha och käka frukost! Ska mysa i soffan en stund nu innan jag måste göra mig redo för jobb! Imorgon är jag, tro det eller ej, men då är jag ledig, undra vad jag ska hitta på då
Ha en mysig frdag alla!

ljuvliga torsdag

Kategori: Min vardag i Sverige

Japp, äntligen kom jag ut på en promenad igen, jobbade tidigt idag så var bara hem och byta om och sedan ut på promenad, snart kommer feffe o Anna så ska vi gå ut o käka o gå en sväng på stan, lär ju vara mycket folk ute idag, om detta pissregn bara kunde sluta skulle det bli mycket bättre! Är på ett härligt myshumör idag, var dock lite segt att gå upp klockan 7 imorse, kommer inte ihåg sist jag var uppe före 8.30..
hmm, btw är det orup som är i stan idag, eller har jag fel!?
pussss

usch, fy, blä.

Kategori: Min vardag i Sverige

Blääää vilken skit dag idag, tur man ska jobba imorgon! Har ändå varit och hälsat på farmor och myst lite, det var inte så pjåkigt, fick ju kladdkaka! :)

När vi ljuger på riktigt

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja det gick även idag mycket bra och jobba även fast det var helt tomt, verkar som om hela Borås har åkt till Varberg, Falkenberg och långt, långt här ifrån iaf! Hoppas på mer imorgon! Nästa vecka är jag ledig måndag, onsdag och lördag, rena lyxen! Ska åka ut till pappsen en av dagarna iaf, det var ett tag sedan nu!
nu blir det att se klart på filmen på tven och sen spela lite yatzy på mobilen och försöka sova så man är pigg imorgon!
God Natt alla glada semesterfirare!

SOMETIMES I'LL HEAR THAT SONG AND I'LL START TO SING ALONE

Kategori: Min vardag i Sverige

Fredags morgon och jag vaknade innan klockan ringde, knasigt!
I onsdags gick det super bra och jobba, hade massor att göra, var uppe på barn oooh så massa smått o sött det finns, jag vill ju bara ha massa tjejer när jag får barn iaf, super söta klänningar och allt rosa är ju super gulligt! Igår var jag ledig enda dagen denna veckan, var ute i Gällstad o kikade en snabbis, annars latade jag mig bara i soffan och sen råkade det bli lite fessst på kvällen så måste erkänna att jag är ganska trött nu, men efter den lilla promenaden till jobbet kommer jag vara mycket piggare, frisk luft gör alltid susen!
Ciao!

what to do

Kategori: Min vardag i Sverige

Goood morgon! Då är man uppe tidigt idag men ooooj, vad trött jag är, hur ska detta gå o jobba hela långa dagen!? hoppas på att det kommer gå kanon bra! Imorgon är jag ledig, plus att det är torsdag så då kan det bli lite fest! Nej nu får jag allt ta och skynda mig lite! Ha en bra dag alla!
Pusssssar

yatzy

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag är besatt av yatzy på mobilen, blir toooookig!

vegby.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, det blev Vegby i natt med bästaste Feffe, hon var ensam hemma och ville såklart inte sova själv, Blev några glas vin och film, mysigt! Så ingen promenad imorse! Men det gör väl inget.. Nu har jag precis käkat ris korvstroganoff, nam nam.. :) och ska nu strax bege mig ner till jobbet i några timmar medans de andra är på Liseberg o har kul, men förväntar mig en stor gosig nalle och en Dumle när dom kommer hem!
Någon som vill gå en promenad efter jobbet med mig så slå en signal!

Kramar!

promenader

Kategori: Min vardag i Sverige

Imorse fick en stold Madeleine upp David strax efter åtta och gick på promenad, det är väldigt bra gjort tycker jag! Efter promenaden och frukosten var det dags för jobb! Har precis kommit hem från jobbet och käkat lite kvällsmat nu kommer snart Feffe och vi ska mysa och gå en liten liten runda! Ska ställa klockan på nio imorogn och se om jag får uppDavid då också o gå en promenad! :) Nu kom Feffe best att stänga ner här och vara social ist! Kram kram

my heart is refusing me..

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken mysig dag jag hade igår... Jag, mamma, Andrea o Lotta var på stan och lunchade, shoppade även lite smått! Åkte hem till uhamn och träffade Anna, tog vi bilen ut till Elin och Anders ute i Timmele, grillade och lekte, mycket mycket trevligt, allt spontant är alltid lika kul!
Kom även upp i tid idag så att jag hann gå en liten sväng! Nu har jag precis fått i mig lite mat i magen också så får bli en snabb dusch nu sen åker jag ut till Gällstad o jobbar, kom gärna och hälsa på mig!
Jag vet att jag och några andra pratat om att få Hällstad att starta ett damlag och jag vill verkligen det, kan inte någon bara fixa det, så svårt kan det väl inte vara? Vart ska man börja? Hur gör man?
Puss & Kram

frukost!

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår efter jobbet blev det bio, transformers, 2,35 timmar lång, men det kändes den inte alls som, helt okej faktiskt! Blev sovmorgon idag, det behövde nog jag! Just nu sitter jag o väntar på att en mycket bra kille ska komma med nybakade frallor och sen får vi se vad som händer resten utav dagen! Det är ju inte kanon väder men inte heller dåligt så vi får se vad som händer helt enkelt!
Ciao!

fredag.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, då sitter jag här i soffan igen och tänkte skriva några rader! Var lika duktig idag som igår, klockan 8.08 ringde klockan och jag gick min promenad, det är ju så skönt när man väl har kommit upp och ut! idag jobbar jag 14-19, vet att det kommer bli mycket tjat om jobbet nu men det är typ det enda jag kommer göra så ja ni får stå ut med det! Efter jobbet får vi se om det bli bio eller hem till uhamn! Vi får se helt enkelt! Nu ska jag käka upp min frukost och lata mig i soffan fram till klockan 14! :) Ha en trevlig helg!

sommar och jobb.

Kategori: Min vardag i Sverige

Hemma, mat i magen, nybäddad säng och soffan, då mår jag helt okej! Gick mycket bra och jobba idag, hade på mig stegräknare på jobbet idag för jag har hela tiden trott att man går ganska mycket där och jaaa, det gör man, idag hade jag gått 14367steg mellan 12-19, det tycker jag är mycket iaf! Handlade påvägen hem och gjort lunch lådor för imorgon och söndag, på söndag ska jag faktiskt jobba på Vagabond, ska bli kul! Det är mycket jobb nu men längtar så mycket efter lönen!
Filippinerna och kanske Thailand i höst, det låter inte helt fel.. Jag vill!

Kraaaaam

I <3 Falkenberg

Kategori: Min vardag i Sverige

Oj, vilka härliga dagar vi har haft, i tisdags var jag ledig och åkte med Feffe ner till Falkenberg där Malin, Anna och Aringarosa redan var! Så blev massa steeeek på stranden den dagen och den avslutades med en snabbis på Ullared så klart! Igår var minst lika fint väder men då jobbade jag till tre och efter det hem och solade vid en liten sjö! Nu har jag redan varit ute och gått min promenad och bytt en tvätt åt David, ibland är jag bara lite för snäll! ;) Nu blir det frukost och dusch innan jobbet!
Ciao Ciao!

god morgon

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon gott folk!
Då var det dags för jobb igen om en stund och ikväll blir det att kika på när lillbebror spelar boll och förhoppningsvis slår knallen igen! jag ska heja fram dom rejält vill jag lova!
ha en bra dag!

Kram kram

the one and only

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, då var jobbhelgen över och jag har gottat ner mig i soffan, imorgon skulle jag ha varit ledig men ska hoppa in 9.45-ca 14.00 så kan inte klaga alls! Har precis ätit en falukorvsmacka, att falukorv kan vara så gott! I veckan planerar jag massa jobb och några sköna promenader, ska fixa naglarna hos Sophie på fredag ska bli skönt, alltid lika mysigt o träffa hennes små killar också! Hm, kanske ska gå en liten sväng nu, eller så hoppar jag in i duschen.. blir nog dusch! ;)
Puss & Kram