Madeleine Grand

onsdag

Kategori: Min vardag i Sverige

Mina naglar är på plats och humöret på tipp topp! Måste ju bara säga att Aston är nog något bland det sötaste och charmigaste jag någonsin har sett. Om jag fick önska ska min unge vara som han!
Var en sväng hos Mela, lunchade med Anna, gick på promenad med Ida och Sandra, vilket var helt underbart, solen lyste, skogen var helt mullgrön och massa vitsippor och andra fina blommor och luften var så god och det bästa av allt var ju sällskapet!
Funderar på en morgon promenad imorgon om jag kommer upp ur sängen i tid, annars har jag inget alls planerat imorgon, funderar på att åka ut till Ästad.
Nu ska jag krypa ner i sängen och har en känsla av att jag kommer sova som en liten prinsessa!
God Natt Puss

skratt

Kategori: Min vardag i Sverige

efter helt tokig dag igår med mycket skratt kan jag nästan känna träningsverken i magen, känns ganska så bra! :) Idag nu om en 30 minuter ska jag äntligen ner till Sophie och fixa mina naglar, kommer bli helt sjukt underbart att få tillbaka dom. Efter detta får vi se vad som händer! och på fredag händer något spännande som jag inte kan berätta än. hihi. Ha en bra dag alla!

påsk

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, då var denna påsken över och vad har jag gjort, jo varit sjuk... fast som tur var har Jennifer varit hemma och i torsdags drog hon med mig ut och det var mycket folk och så kul att hon var hemma och tanken på att hon är hemma för gott snart gör mig ännu gladare! Har varit mycket grill och vin också. fast i lördags låg jag hemma med feber och i söndags var jag lite piggare men tog några tabletter så gick det bra! igår jobbade jag och nu ska jag snart åka och testa en öppning sen får vi se vad som händer!
PUSS

grattis jennifer!

Kategori: Min vardag i Sverige

Promenaden är äntligen gjord frukosten är klar och nu väntar duschen och sedan blir det en lite snabb tripp ner till byn o fixa lite sen hem o laga lite lunch för att sedan åka och jobba! :) mycket bra dag, kunde dock varit lite bättre om solen hade varit framme! Kan ju inte få allt som man vill! ;) Lika bra att sätta igång så man slipper stressa!
Ha en bra dag alla!

bikini

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag åker bikinin fram på riktigt och varför inte årets första dopp i Sverige.. Finns ju inte ett enda moln på himlen! jag vill dra fram studsmattan idag också, :) Mycket glad idag! Får nog se till o grilla ikväll också.. så sjukt gott ju och mysigt! Kan ändå inte träna idag.. fortfarande känningar i låret och det får man tydligen INTE ha några alls, kanske ska kolla om Jonas hinner kolla min rygg också.. ojoj, nu blev det mycket saker att göra! nu ska jag ut o njuta i det fina vädret!

älmestad

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, idag har jag varit ute i ästad hela dagen pluggat lite teori med lillebror, varit i uhamn, klippt mi och ätit årets första mjukglass, ljuvligt! Imorgon ska jag ta fram bikinin och lägga mig ute hela dagen, klockan är på 8.00 så ska se om jag kommer upp på promenad då, så man har det gjort liksom!
Ikväll var farmor här så vi grillade medans pappa jobbade och lillebror tränade, mycket mysigt!
Nu blir det sängen så jag orkar upp imorgon!
Det bästa denna veckan är att Jennifer kommer hem på onsdag, :)

vilka?

Kategori: Min vardag i Sverige

Är det någon som vet vilka som vann elitserien igår? Jag måste ha missat det helt..
Nu är det jobb som gäller, håll tummarna!

Aaaj, jävlar

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, nu måste jag få lipa av mig, aaaaaaaaaaaaaj! Bättre att sova! Ska upp och jobba imorgon också, hoppas det går bra!
God Natt!

rutiner

Kategori: Min vardag i Sverige

Det ser ganska så bra ut nu, jag börjar må bra nu igen! Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt och det känns väldigt skönt detta! Ska bara få in en rutin på att gå en promenad kl 8.00 varje morgon, hur får man in den rutinen om man älskar att ligga kvar i sängen på morgonen!
Nu blir det en promenad upp till mamma o hämta bilen för att sedan åka och stor handla, kan bli ullared på lördag också! :)
Ciao

onödigt

Kategori: Min vardag i Sverige

nu ska jag gå ner till Malin och kommer bosätta mig där hela dagen om ni undrar!

Älmestad

Kategori: Min vardag i Sverige

Goood morgon, vilket underbart väder, jag är lycklig!
Får bli en dusch, en liten promenad och sen ut till pappa på lyxig lunch och tipspromenad på det, får ju inte glömma överraskingen som han sa att han hade... är galet nyfiken och tro mig, jag har inte en aning om vad det kan vara, spännande! Ljuva söndag!

sol

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu skiner solen och jag har precis städat klart här hemma och även slängt massa saker nu när mamma ändå inte är hemma.. Igår hände något som inte hänt på ett bra tag, dom trodde jag var Mia, men oj så fel dom hade och idag hejade någon på mig jätte glatt som om personen kände mig väldigt väl och jag har inte en aning om vem detta var, kul att mamma hälsade i alla fall!
Vad händer ikväll nu då? Någon som har något bra förslag?
puss

kul

Kategori: Min vardag i Sverige

Jävligt kul att man vaknar av ett sms 7.30 och kan somna om efter det också, bra! Då kommer mitt underbara morgon humör fram!

shopping

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var jag uppe och tränade lite fotboll och måste erkänna att jag känner det benen idag, men det är ganska skönt också! Idag åkte jag med Ida till Borås och det skulle jag inte ha gjort, eller är ju galet glad över min klänning, tröja och smiket var ju väldigt nödvändigt men det var inte billigt.. Tur att jag får lön nästa fredag och då behöver jag bara köpa nya underkläder, parfym, smikväska och en cykel, tror det var allt!
Satte precis på teven och där är dom och filmar i nz, auckland, takapuna och vilken längtan jag fick, vill verkligen åka ner jättesnart och hälsa på igen! Nu ska jag ligga kvar i soffan och sätta på en film.. tittar man ut känner man inte för att göra mycket alls ju!
Puss

Ooopsi.

Kategori: Min vardag i Sverige

Oj, igår låg jag med sängen i datorn och rätt som det var måste jag ha somnat, vaknade till av en smäll, då datorn åkte i golvet.. då måste jag ha varit ganska trött!
Nu har jag varit nere och bytt en tvätt och klockan halv ett är jag klart för att åka med Ida till Borås. Får inte glömma att ringa mina samtal idag heller!

Äntligen.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ojoj, nu är mitt rum så galet fint! Allt det gamla är ute och allt det nya, eller mina saker är inne i mitt rum, underbart!
Även lämnat tillbaka Marias nyckel i gbg, jobbat och nu ska jag tvätta allt eller börja iaf, får avsluta det hela imorgon då jag är LEDIG. Jobbar tisdag torsdag tror jag, i uhamn.
Imorgon ska jag som sagt tvätta sen måste jag ringa några telefonsamtal, gå en promenad och kan bli en sväng med Ida till Borås också! Men nu blir det en dusch och sen en efterlängtad lång sovmorgon!