Madeleine Grand

Årets Sjöjungfru.

Kategori: Min vardag i Sverige

En bild säger verkligen mer än tusen ord! 😂

Nära-Döden-Upplevelse.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag kommer i Drared, i backen och möter fem bilar som kommer från en lång sväng och sen blir det rakt med uppförs backe. När jag möter bilar i mörker tycker jag det ser det ut som om att dom är bredvid varandra, det luras oftast lite. Som sagt när jag kommer i backen så är det en bil JÄVEL som kör om och är MAX tio centimeter från min bil innan den som tur är kan köra in på sin sida (som man framförallt ska hålla sig på när man möter andra bilar). Som tur är hinner jag bromsa och köra en bit mot diket, ut i gruset! Bilen han kör om bromsar som tur är också men bilen som kör om gör en sak rätt och GASAR, hade inte bilen gasat utan också börjat bromsa hade hen aldrig hunnit om och jag plus fyra andra bilar legat i diket eller mellan massa bilar nu!

Efterlyser: LADDARE.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då jag mitt lilla virriga huvud verkligen slarvat bort min laddare till kameran undrar jag nu om det kanske är någon som har en som dom inte behöver så att jag skulle få låna den tills min dyker upp igen! Vilket bör bra snart! ;)

FRUKOST.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då är man tillbaka på jobbet igen, jobbat några timma och fått i sig frukosten! Vi har det väldigt mysigt på våra frukostar men kan inte påstå att vi är så sociala då vi alla sitter med en mobil i handen och stirrar! Blir vila en liten stund till sen drar det igång igen och imorgon är det fredag!

Mycket fint och till något bra!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag på träningen kom ett litet paket med ett mycket fint armband som hjälper bröstcancer. Flera i laget har ett UF som gör detta! Mycket fint och pengarna till något bra! Bra jobbat tjejer!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1671929/images/2012/pic_50b668e4e087c31b00d96a66.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1671929/images/2012/pic_50b669939606ee368896a452.jpg" class="image">

Från Jobb Till Träning.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter jobb laddar vi om för fotbollsträning! sen hem och gosa ner sig i soffan och ladda om för torsdagen! :)

SLEEP.

Kategori: Min vardag i Sverige

De Första.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var de första julklapparna inslagna och klara! Undra vem den lyckliga är! :)

EN HELT VANLIG MÅNDAG.

Kategori: Min vardag i Sverige

LYKTA

Kategori: Min vardag i Sverige

Min nya fina stora lykta! :)

SNÖ

Kategori: Min vardag i Sverige

Äntligen kom årets första snö, eller iaf innan det landar och blir regn! Men så fint! Sen har jag och David varit och shoppat massa fint idag så är lite gladare än vanligt en söndag som denna! :) kommer lite bilder sen när vi kommer hem, har precis lämnat ishallen för att bege oss till viskaforshallen och kolla innebandy! Pussss

OSYNLIG.

Kategori: Min vardag i Sverige

ENJOY THE WEEKEND.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter jobbet idag fick jag en mycket skön och välbehövlig fotmassage! Att man inte gör sådant oftare! Efter det blev det en korv med bröd på Sibylla, det var riktigt gott men avslutade det hela i ett solarium, ljuvligt! Nu går film nummer ett på tven, sen blir det lite matlagning och efter det kommer film nummer två, tre osv tills jag somnar, lite tråkigt bara att vi inte har något godis hemma men bra för magen! ;)
Ha en underbar fredagskväll!
Puss & Kram

SMILE

Kategori: Min vardag i Sverige

Oväntat besök!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag efter jobbet så kom jag hem och hade iallafall tänkt gå men rätt som det är så är Anna i dörren! Men blev en liten promenad till ICA och hem, laga mat och prata av sig massor! :) nu är även tvätten vikt, även den som legat i soffan sedan förra veckan! Imorgon är det fredag och det innebär kort arbetsdag och efter det blir det en fotvårds behandling! :) imorgon börjar en vecka med ta hand om utsidan! Trevlig kväll alla! Pusss

JULKLAPP!

Kategori: Min vardag i Sverige

Hörde på radion att hörlurar skulle bli årets julklapp men det här är ju ändå det bästa! Måste göra!

LISTEN

Kategori: Min vardag i Sverige

Säng till Säng

Kategori: Min vardag i Sverige

Även i natt sov vi hos mamma då bilen efter en veckas lagning fortfarande inte var lagad! Det är lite skillnad på att sova i mammas 1,90 säng när vi är vana med våran 1,20 vill jag lova! Känns ju som om man sover i varsin världs ände! Idag blir det fotbollsträning igen och på torsdag tänkte jag ta min promenad men frugan sviker mig denna gången så någon som vill hoppa in så säg bara till! :) puussss

Bilproblem!

Kategori: Min vardag i Sverige

Då sitter vi i bilen på vägen mot Ulricehamn, med vissa bil problem så får vi lösa det hela genom att sova hos mammi! Det mesta brukar alltid lösa sig och i sista minuten idag så gjorde de det! Tack för denna helgen sov så gott så ses vi imorgon MÅNDAG! :)

tänk tillbaka...

Kategori: Min vardag i Sverige

Tänk vad skönt det var när man var cirka tre år och bara sprang runt och lekte och aldrig hade något "viktigt" att bry sig om, inga räkningar, inga måsten... Bara roliga saker och lekar! Hihii! Vilka tider!

JULBORD

Kategori: Min vardag i Sverige

Vi ska ha julbord på bryggan den sjude december, är det några fler roliga filurer som ska dit då? :)

MIN UTSIDA MÅSTE POLERAS!

Kategori: Min vardag i Sverige

Klippning och färgning av håret är bokat, snart har jag även sparat ut ögonbrynen så dom kan färgas, vaxas och formas, sen ska jag bara få ta i fotvårds gubben och få fin fina fötter och måste förlänga naglarna också. Allt ska helst ske innan första december! Känns riktigt bra! Har inte tagit hand om mig själv på länge så ser ut som ett vrak, tur det finns hjälpmedel iallafall!

Hos Mor Min

Kategori: Min vardag i Sverige

Hemma hos mamma och väntar på mat och träning! Kasseler är så gott men äter det på tok för sällan så idag har jag beställt kassler hos mamma! Sen ska jag träna lite boll i hallen! Ska bli riktigt kul att få träffa gamla ansikten igen! PUSS

CoolContour

Kategori: Min vardag i Sverige

Här sitte man och kollar runt på lite olika sp, hotell osv, viåka iväg och bara ha det ljvlig men så hittar jag detta... inte kiligt vill jag lova! Aldrig hört talas om ju.. http://www.formhudospa.se/sv/behandlingar/coolcontour.aspx 
Slipp kärlekshandtagen, alkarna, putande mage vilken grej.

MIN PAPPA!

Kategori: Min vardag i Sverige

Bilder säger mer än ord! Min pappa är den bästa! <3

KAOS

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en kaotisk dag på jobbet, önskade att tiden inte skulle gå riktigt så fort, hur ofta önskar man att tiden ska gå lite långsammare eller ha fler timmar på jobbet på en fredag liksom... Nu har jag käkat kvällsmat och ligger gott i soffan och här kommer jag förmodligen ligga tills jag somnar! Det är ganska skönt att vara ensam hemma ibland och göra precis som man vill och äta massa choklad och man får allt för sig själv! :) Ha en underbar helg!

Pensionär Varning!

Kategori: Min vardag i Sverige

Att inte ha reflex på sig när det är mörkt ute och bara gå rätt ut i vägen så att jag måste ställa mig på bromsen är inte okej! Har man ingen reflex på sig, är mörkt klädd och det är mörkt ute så kanske man får tänka en gång till, nästa gång kanske jag inte hinner se dig och bromsa i tid och då är det inte lika kul för någon av oss! Reflexer är verkligen en billig livförsäkring! Sen det där med att ligga nära bilen framför är inte okej i dagsljus men ännu mindre okej när det är mörkt ute. Bilen som kör framför ska faktiskt kunna bromsa och då ska bilen bakom hinna reagera iaf, när det är mörkt ute är sikten och allt svårare och se så då behöver man det lilla extra avståndet som kan vara livsavgörande! Så kan alla nu vara snälla och använda reflex, gärna reflexväst, hålla avstånd till bilen framför och sluta stressa i trafiken! Låter som en tjurig pensionär som inte har annat för mig men sekunder och millimetrar kan faktiskt rädda liv, det är det värt!

PREMIÄR

Kategori: Min vardag i Sverige

Då är man inbokad på spinning ikväll, inte taggad alls men det måste ske nu!

BYE BYE...

Kategori: Min vardag i Sverige

Bilen såldes och nu har jag bara en bil, vad skönt! ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen på spikmattan och kolla på film medans min nallebjörn åker och tränar....
inte riktigt okej att ha träningar så här sent! På tal om träningar så måstej ag verkligen komma igång nu igen! Det dumma är att allt är samtidigt så då måste man  ju prioritera och jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt! Men nu i november ska jag verkligen försöka sparka mig själv ut ur soffan så gott det går men det är inte så lätt.
Nu sätter jag igång med filmen!
Over And Out.

I LÖRDAGS

Kategori: Min vardag i Sverige

I lördags var det fest på bryggan med R&Q! Förfest hemma hos kusinen Emma med massa folk! Ida hade till och med kommit hem från Oslo för detta, mycket bra insiativ! Och tack Emma och Martin för förfesten, lika roligt som vanligt! Tack även för att vi fick kika matchen hos er, mycket uppskattat av mannen här! :) idag var en lång dag på jobbet, tror jag fortfarande är bakis... :/ nu ska det komma en och kolla på bilen! Blandade känslor vill jag lova! Men men håll tummarna på det bästa!

SM-GULD

Kategori: Min vardag i Sverige

Om det är någon här i Borås som missat att Elfosborg vunnit SM-GULD är dom både blinda och döva! Folk sjunger, skriker och viftar med flaggor överallt här! Alla är överlyckliga och lyckan bara lyser i ögonen på folk. Medans Borås går ut och firar detta tänker dock jag krypa ner och sova nu, det är ju faktiskt en dag imorgon också! Men GRATTIS GRATTIS IFE till GULDET! 

NY FREDAG PÅ INGÅNG!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja det då verkligen något speciellt med torsdagskvällar! Jag somnar liksom med ett litet större leende när man vet att det är dagen innan helg! Lägenheten är städad, helgens handling är gjord och den härliga känslan när man kryper ner ny-duschad med ny-rakade ben i en ny-bäddad sängen och vet att det är en ny fredag imorgon, GALET BRA!