Madeleine Grand

who are you?

Kategori: Min vardag i Sverige

Så underbart när solen skiner, fått en hel del gjort! Vaknade vid nio tiden idag men orkade verkligen inte gå upp, så låg kvar till tio, käkade lite frukost kikade in på engelskan och såg att mina uppgifter nu låg ute. Eftersom det var så fint väder kunde jag inte sätta mig ner och börja direkt utan var bara tvungen att gå en promenad, blev 9km, det var helt underbart, hade sådan träningsvärk från matchen igår (som vi vann) och efter matchen var jag och fixade ryggen så var lite öm också, så promenaden gjorde verkligen sitt! När jag kom hem sen gjorde jag 4/8 test som vi skulle göra på engelskan plus att jag påbörjade brevet som han ska ha in men nu får det räcka för idag kan hända att jag går ner och röjer ut mammas garderob tills hon kommer hem... vet att hon egentligen vill det!
Imorgon är en full dag med massa saker, först ska jag jobba mellan 8-13.30 på Lindex och klockan 14.15 ska jag vara hos tandläkaren, sedan måste jag hem och skriva klart brevet och dagen får sedan avslutas med fotbolls träning! Det är lite kort om vad som händer just nu!
Puss & Kram

Gameday

Kategori: Min vardag i Sverige

Sitter i soffan och kommer på mig själv med att bita på naglarna, är nog lite nervös inför dagens match ändå, ska gå ner och ta en kiwi så är jag full med näring sen. Ska inte plugga mer matte idag i alla fall, har gjort vad vi ska göra tills på fredag och lite mer, väntar bara på¨att jag ska få ett mail från engelskan så den kör igång på riktigt nu också! Är även denna vecka som jag ska få ett besked från Apollo så håll alla era tummar som ni kan!
Tack och Hej!

matte

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja idag var jag uppe med tuppen och var på matte lektionen och ska nu göra några tal hemma och sedan gå upp igen så ska han få förklara några saker för mig. Ikväll blir det förhoppningsvis match om det inte kommer regna lika mycket som det gjorde i söndags... men det hoppas jag verkligen inte att det kommer att göra är så sjukt spelsugen! Ha en bra dag så ska jag lösa 5s -3 (s-4) > 12 osv...

smoke weed evertyday

Kategori: Min vardag i Sverige

Kul, matchen igår blev inställg pga att planen hade fått vattensjukan! Tråkigt som sjutton men inget att göra åt saken! Blev lite mer mys i soffan istället!
Var hos Malin, klippte och färgade håret, helt underbart, nu behöver jag inte vara rädda att topparna ska gå av så fort jag tittar på dom! Har pluggat lite matte, lagat grymt god potatisgratäng och ska nu plugga lite matte till innan jag ska ta med mig David ut till Ralf och fixa våra ryggar, kommer bli skönt men med lite smärta också! Får hoppas att matchen imorgon inte blir instäld för nu när jag tittar ut så regnar det, igen... tur att jag kan sitta in och plugga lite matte då!
Puss & Kram

gameday

Kategori: Min vardag i Sverige

Kvällen igår tillbringade vi nere hos Marty med Sandra och Emmis, blev en liten sväng till hotellet också och kika på alla som vinglade omkring. Sov som en liten gris när jag la mig i sängen. Klockan skulle ringa 9.00 men 8.50 vaknar jag av att mamma skickar ett sms om att frukosten är klar så var bara att få ner till ett framdukat bord, sådan gillar jag! När maten hade gjort magen mätt och belåten så packade Lisa ihop sina väskor och vi begav oss till flygplatsen och nu är hon påväg hem till Tyskland igen, det går fort när man har kul! Nu sitter jag och funderar på mat, kan bli spice n rice, är nämligen i Borås nu, ska spela lite match mot Borås AIK klockan 18, så ska ladda jäklar nu, tre poäng ska vi ha idag! nu får det bli en film innan jag besämmer vad det blir för lunch!
Håll tummarna för matchen!
Puss & Kram

tyskland

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu har jag haft fullt upp men fick en liten lucka nu så ska försöka hinna skirva några rader.. I torsdags kom Lisa från Tyskland hit, hon kom redan vid 8.30 på morgonen så det var bara att gå upp i tid! Efter det åkte vi till stadium i Borås för att jag skulle köpa ett par skor åt lillebror men så fanns inte skorna i hans storlek, dumt! Åkte hem och installerade oss, tog det ganska lugnt, åkte ut till Gällstad och köpte ett par skor till mig (på Vagabond såklart!) och gick även en snabbis på lager 157. Väl hemma fick jag bara byta om och fixa mig för att dra iväg med Vagabond tjejerna till Göteborg för lite information och annat gott! Kom hem och somnade på två sekunder!
Igår visade Sverige väldigt bra väder så vi åkte en liten sväng ut mot Marbäck, gamla vägen och myste, sen åkte jag en snabbis till skolan på matten... när jag var klar där tog vi bilen ut till Vegby och spelade fotbolls-golf med Jennifer och Josse, kom två men borde vunnit över lilla skitungen... Timmie spelade match i Äspered av alla ställen så begav oss dit för att titta på matchen och efter matchen åkte vi till palace för en riktigt god svensk pizza!
Idag vaknade jag redan vid 8.15 och tyckte att det skulle vara skönt med en morgon promenad, loggade in på facebook och såg även att mamma var inne så skrev o frågade om hon skulle med och det ville hon, och tur var det... vi åkte upp till lassalyckan och skulle gå femman (som nu mera är fyran) när vi gått lite mer än 2km hör vi hur det mullrar långt borta och jag hoppas verkligen inte att den skulle komma över oss och mamma säger så klar att den inte ska komma hit att den säkert åker iväg för att hålla mig lugn. Vi hör mullret allt tydligare och oftare, sen är den som om någon släcker en dimmer ganska sakta, det blir väldigt mörkt i alla fall, sedan kommer blixen, den är då 10km (jag räknar) ifrån oss, sakta med säkert hinner både åskan och regnet ikapp oss, det vräker ner och blixtrar och mullrar på samma gång jag håller i mamma och vi små springer till bilen, väl inne i bilen kan jag andas ut, vet inte om det var jobbigast att gå eller att det åskade idag, för fy vad det small!
Sen åkte vi en snabbis till A6 och nu tar vi det bara lugnt hemma innan vi ska göra oss snygga för kvällen och hotellet!
Det blev några rader, hoppas ni får en trevlig kväll!
Puss & Kram

Gameday

Kategori: Min vardag i Sverige

Så nu ligger jag helt död i sängen efter en kämpande i slitande match mot Svif som blev 0-0 o många sköna glidningar, kändes som jag fick göra vad jag var ute efter! ;) imorgon kommer Lisa, :) så måste verkligen sova nu för ska vara på flygplatsen redan klockan 8.30 sen får vi se vad som händer de kommande dagarna! Ska till Gbg med Vagabond brudarna en sväng på kvällen o spana in vårens skor!! :) sov så gott alla!

Timmele Vs Södra Ving

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej och God morgon direk från sängen! Är jävligt laddad för att slå Svif idag, taggad till tusen!

Fotboll

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var man hemm efter träningen, mat i magen o snart väntar sängen! Imorgon blir det mys men underbara Theo som jag längtar, lekplats o massa bus ska vi hitta på medans hans mamma tattuerar sig! Kanske lika bra att lägga sig nu så jag säkert är pigg! Pluggade lite matte med Anna innan idag och måste säga att det gick helt okej, men det var ju bara början..! ;) haha! Puss & god natt kram

Kläder till försäljning...

Kategori: Min vardag i Sverige

Måste testa på nya saker och detta med att sälja kläder på bloggen har jag aldrig gjort så vi får se hur det går! Här är lite kläder som jag gärna skulle bli av med efter att jag renast min garderob, försten är det som gäller och du kontaktar mig via min e-mail [email protected]! Kommer även att rensa bland alla skor i veckan så håll ögonen öppna!
Till försäljning för - 70kr
Använd två - tre gånger..
Storlek - M
Pris- 70kr
Från Nya Zeeland
Storlek - 12 (38-40)
Pris- 50kr
Helt ny klännig!
Storlek - 40
Pris- 150kr (400kr)
Klänning från Nya Zeeland
Storlek 12 (38-40)
Pris- 100kr
Fint linne
Storlek - 38
Pris- 70kr
Storlek - 38
Pris- 50kr
Storlek - L
Pris - 50kr
Kjol från Nya Zeeland
Stolek - 38/40
Pris - 70kr
Har ni några frågor är det bara att maila mig, svarar så fort jag kan!

min eller mammas garderob..

Kategori: Min vardag i Sverige

Inte alls så fint väder idag som jag hade förväntat mig men men det får väl gå ändå! Kom ut på en morgon promenad idag, så nu är jag igång igen, känns skönt! Ja, idag har jag lite saker på schemat, helt spikat är att Anna kommer klockan 15.00 och då ska vi göra matte läxan vi fick i fredags, och sedan ska jag laga lunch vid 13-tiden men tiden innan det vet jag inte om jag ska ta tag i min garderob eller alla skor nere, det finns verkligen tusentals par skor nere i mammas garderob, kanske ska passa på där nu när hon ändå inte är hemma så kan jag slänga massor! Vi får se! Sen blir det fotboll ikväll! :) Ha en bra måndag alla!

Natti, natti..

Kategori: Min vardag i Sverige

God natt världen, sov gott och dröm sött!

Smått o gott

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja då har jag jobbat idag också o då var även denna veckan slut, veckorna bara springer iväg! Nästa vecka är fullbokad redan plus halva veckan efter det! Nu kommer snart mamma o hämtar mig så ska vi hämta lillebror så ska vi åka hem till uhamn o mysa ikväll! Jag måste beställa mina böcker idag också eller ingen som har matte B eller engelska B bok som de inte behöver? Har lite smått som ska fixas imorgon o på torsdag kommer Lisa! :)

Kategori: Min vardag i Sverige

Awh, jag gillar verkligen allt vad kö innebär... sitter i kö till telia kundservice och började på 58 tolv minuter senare har jag plats 46, frågan är om det verkligen är värt att vänta... Ska åka och mysa med Jennifer och co innan dom drar vidare till zigges, ska bli trevligt, ska jag kommer väl både hinna duscha och byta tvätt innan det är min tur! ;) Ha en trevlig lördagskväll!

jobb

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, idag är det jobb på Lindex som gäller, bara ett 11-16 pass så inte långt alls!plus att jag tror det bara var allergin som satt i. Är så arg på mig själv också, jag förstår en sak på ett sätt men ändå inte! När ska min hjärna fatta på riktigt? Vill åka bort, nu! over and out!

Förkyld vs allergi!?

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, igår o idag trodde jag bara att jag har varit allergisk eftersom jag varit hemma hos mamma, men vet i sjutton alltså! Har inte varit hemma ikväll/eftermiddag, näsan rinner, ögonen rinner, huvudet är tugnt, o jag är varm, får hoppas att jag sover bort allt eftersom jag ska upp o jobba imorgon, förhoppningsvis! :) Puss & God natt

back to school

Kategori: Min vardag i Sverige

I går morse var det dags att bege sig tillbaka till skolan, jag ska plugga matte B och engelska B, engelskan ska jag försöka plugga på tio veckor, så nu lär jag ha en hel del att göra! Efter skolan försökte jag verkligen att få med mig Anna till träningen men det gick ju inte så bra.. Det roliga var att jag skulle hämta mamma när hon slutat vid fyra halv fem och var lite stressad när jag inte hade hämtat henne vid tjugo över fyra eftersom att jag var tvungen att åka hem och byta om och hinna ut innan klockan var halv sex.. jag hade träningskläderna på och väskan på axeln, höll handen på handtaget och mamma ropar och frågar när träningen är slut, 20.00 svarar jag, jaha oj vad länge ni ska träna idag säger hon... och jag börjar genast tänka att det är väl inte mer än vanligt och sen kommer jag på att det är ju sjuttsingen en hel timma kvar innan jag behöver åka... aw, det var inte alls roligt, men jag kom inte försent till träningen iaf! ;) Kom hem och käkade lite, sedan kröp jag ner ny duschad i en ny bäddad säng med den bästa! Hade alarm på tjugo i nio för det var då vi skulle gå ut och gå, jag, Ida och Sandra... men innan mitt alarm ens hade ringt får jag ett sms "Regn = ingen promenix?!!" och ni tror att jag fick med dom? -Nej! Så fick gå helt ensam i regnet, visste blev jag blöt men det var så skönt efteråt! Nu sitter jag i soffan och ska snart laga lite lunch för att klockan 13.00 befinna mig uppe i skolan och göra min första matte lektion efter det blir det fredags mys! :) Puss & Kram

Stockholm

Kategori: Min vardag i Sverige

I tisdags morse kom Anna och hämtade mig och körde mig till Falköpings tågstation, klockan 12.15 var jag uppe i Stockholm utan några problem eller förseningar alls på vägen upp, vilket jag tyckte var super skönt! Tog buss till södermalm för att träffa kusin Katarina och såklart lille Alessandro som då bara vara tio dagar, han var så söt och luktade så oerhört gott den lille krabaten, inte varje jag jag träffar henne heller så var super mysigt! Efter det gick jag och mötte David på jobbet, var en lång och mycket skön promenad, hade ju liksom inget annat för mig så passade perfekt! Dumpade bara av väskan i hans lägenhet och sedan gick vi för att handla lite tacos och det blev super duper gott! efter maten satt vi bara kvar ute på balkongen och pratade avslutade det hela med senaste beck filmen - levande begravd, väldigt spännande och bra! Fick en lagom sovmorgon igår morse, lugn morgon och fix! Begav mig till intervjun som höll på i ca fyra timmar efter det gick jag ner till stationen och åkte hem igen! Men denna tågresa var inte alls lika rolig, första stoppet blev bara en halv timma efter vi lämnat Stockholm, vi hade en sjuk resenär med oss och var tvungna att vänta in ambulans och sedan begav vi oss vidare för att sedan få besked om att det har hänt en olycka på vägen så vi då fick vi stanna för att invänta mötande tåg innan vi kunde åka igen, så blev ca totalt 45 minuter sen, sen kom jag hem och somnade så gott i min säng...

sängen

Kategori: Min vardag i Sverige

Kom hem från Stockholm för en liten stund sedan, ambulans och olyckor gjorde att vi blev försenade, men ska dyka ner i sängen nu så kommer en lång berättelse om stockholm imorgon! Sov så gott!

God natt

Kategori: Min vardag i Sverige

Ville bara skriva god natt o tacka för att den dag är över! Ingen bra dag alls! God Natt Pussar

regn

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, har precis insett att jag kan blogga från mobilen så nu kommer ni få massor att läsa! Just nu ligger jag kvar i sängen o lyssnar på regnet som vräker ner utanför! Är ju ledig ända fram till lördag nu, jättekonstigt! Jag är ju inte van med det så vet inte hur detta kommer att gå! Imorgon förmiddag eller redan ikväll åker jag upp till Stockholm, ska förhoppningsvis hinna träffa min kusin o hennes lille son som föddes 6 augusti innan dom åker hem till Rom, umgås med David och inte minst på arbetsintervju, börjar bli lite pirrig nu över detta! Hoppas också på att jag får med mig Jennifer skulle bli så mycket roligare o lättare! Ska nog springa ner o väcka henne strax om inte hon hör av sig! Puss & kram

Test!

Kategori: Min vardag i Sverige

Test, från my iPhone!

tidigt!

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaaa, herre gud vilken bra start på morgonen, att vakna klockan 7.45 och inte kunna somna om, perfekt när jag hade alarm på 9.30. Fast visst var det skönt att vakna utvilad innan klockan och kunna ligga kvar! Nu är det frukost och fixa till sig för sista dagen sommarjobb på Lindex! Om jag kommer ihåg måste jag berätta om en tant som försökte få ihop mig med hennes son igår.. hinner inte detta nu men ha en bra dag!
Pussss

lördag

Kategori: Min vardag i Sverige

Jobb, promenad, matlagning, soffan och nu sängen för imorgon väntas jobb imorgon också, kom och hälsa på! Väldigt kort men för trött för mer nu!
God Natt!

TS & Vagabond!

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, som ni kanske förstår så var jag nästan död igår när jag kom hem, käkade lite snabbt och sen somnade jag som en stock och sov helt underbart hela natten! Dock så förlorade vi med 6-3, spelade inte super bra i första halvlek men tog igen det i andra även om vi förlorade.. Skulle gått upp till mammas jobb imorse men det kände jag redan när jag vaknade att det inte skulle gå, har lite träningsvärk om man säger så! Idag har jag hunnit tvättat, varit på tingsholm så nu ska jag plugga matte B och engelska B i höst, ska bli mycket spännande! Jag har varit uppe hos mamma och kopierat allt tills tisdag och även varit nere på stan och lämnat lite saker som skulle lämas där, nu sitter jag hos Anna och myser, vi ska ner och käka på TS klockan tolv sen ska jag åka ut till Vagabond och jobba med Maliiiin! Ska bli så rolig o träffa henne, tjata lite och storsälja, så kom och hälsa på oss!! :) Efter jobbet blir det lite fotboll i Timmele men bara att kolla på, kommer nog få ont i benen bara av att bara kolla!
Puss puss

nervös

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja nu sitter jag i soffan och har kryssat för de viktigaste sakerna på min lilla lista och nu väntar jag bara på matchen ska börja! Ska sätta på lite volbeat och packa väskan så kanske det lugnar nerverna lite! 
Jag har shoppat lite idag också! Ett par vinröda converse blev det, en mysdress som jag länge kollat på, silvershampoo och lite smått, det enda som fattade på shopping listan var mina helt vita converse som inte verkar finnas längre.. :( Några förslag på vart jag kan kika? Nej nu måste jag packa, uppdaterar efter matchen om jag överlever!

Ciao! 

sovmorgon

Kategori: Min vardag i Sverige

Ojoj, vad skönt med en liten sovmorgon! Nu är det dags att slita sig ifrån aladdin och ta tag i lista så att jag kan få gjort något idag! Sen får jag inte glömma och ladda för matchen ikväll! Måste också passa på och berätta hur kallt det är ute, måste ju ta på migbåde jacka och stumpor!

Jag behöver hjälp, har sådan beslutångest över om jag ska köpa röda eller vinröda converse, vad tycker du?

Puss & Hej!

autumn

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har vi ett elva timmars pass avklarat igen! Det går helt sjukt fort, för jag hade massa saker som jag ville ha klart men hann inte och ändå hade jag så lång tid på mig, eller egetligen inte, kunder som avbryter, små saker som kommer emellan, rast och sen ska man ner och greja! Nu håller hela butiken på och bygs om så det är super sörigt och jag hittar inte vart allt har sin plats så det är lite frustrerande det också för det tar lite längre tid det också att leta... Imorgon är jag ledig, enda dagen denna veckan och då har jag världens längsta "att göra" lista.. tur att jag vet att jag kan göra lite på fredag morgon också!
MEN när jag skulle gå hem från jobbet idag, öppnade dörren ut, ut och brrr, vad kallt det var, tur jag hade min jacka med mig, det är verkligen höst ute nu. Hösten är ganska härlig ändå, man är laddad med massa energi från sommaren och man får krypa ner i soffan och tända massa ljus medans man hör hur regnet smattrar på fönsterbrädorna... mysigt!
Puss & Hej!

nyhetsmorgon

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, här sitter jag med mackan i högsta hugg och kollar på nyhetsmorgon helt nyvaken! Tittar jag ut ser det riktigt fint ut, får hoppas på en bra och mycket fin solig dag idag då jag jobbar 8-19! Så ha en bra dag alla så vet ni vart ni kommer ha mig idag, hela dagen!
Puss & Kram

soffan

Kategori: Min vardag i Sverige

Hallå Hallå!
Äntligen sitter jag ner i soffan och väntar på maten.. det var riktigt riktigt jobbigt och komma ur sängen idag, fy sjutton, emn vväl på jobbet så var allt bra! Jobbade till sex, gick och små handlade lite gick hem bytte om och gick en promenad, behövde liksom gå ur träningen igår! ;) Tog en lång dusch och har jag mackorna i ugnen och en mycket bra film på sexan som jag kiakar på, blir att lägga sig tidigt idag då jag har ett 8-19 pass på jobbet imorgon! På torsdag ska jag spela match, som jag längtar, är redan taggad! Ojoj, nu är mackorna klara!
Ha en trevlig kväll alla! Puss och Hej!

fotboll

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja igår gjorde jag först fotbollsträningen på hur länge som jag vet inte vad.. Hade räknat med att jag inte skulle kunna gå men är bara lite seg i benen så klagar inte! Nu sitter jag o käkar lite frukost och ska snart bege mig till jobbet, blir ett 10-18 pass idag, hela butiken ska byggas om så finns ganske mycket att göra om man säger så men det är bara kul! Så dags för mig att skynda mig lite nu! ha en fin dag alla!

beslut

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken morgon, hade planer på att hälsa på pappa och ta det lilla lugnt hos farmor men så blev det inte, jag fick åka och jobba ist. Efter det blev det mat hos farmor och sedan hade jag fått ett roligt mail så nu är jag på ganska bra humör, ska åka och träna nu också, så vi får se om jag kommer kunna gå imorgon på jobbet! ;)
Ciao!

Vborg

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår åkte jag in till uhamn efter jobbet och gick bort till Anna för att fira henne lite, blev en sväng ner till hotellet också! ganska lugn kväll! Klockan 09.09 ringde klockan och strax därefter var bilen påväg mot Vänersborg för att träffa moster med familj... Mattias kom även förbi med lille Oliwer så jag fick busa massor med godingen! Käkade och hade det gott sedan avslutade vi dagen vid slussen och det gav mycket skratt! Kom till pappa för en stund sedan och fick tacos, mumsigt var det och nu tänkte jag ta en lite promenad i ätown! 
    


 

 
Jag vet dock inte hur man vänder bilderna så ni får vrida på huvudet ist! ;)
 

trötter

Kategori: Min vardag i Sverige

Um, jaaaa... idag är jag inte allt för pigg måste jag erkänna, hade alarm på 08.08 men ändrade den fort när den ringde till halv tio och nu sitter jag i soffan, inte kommit alls långt och snabbt går det inte heller! Bäst o ta tag i det hela nu! Ha en ljuvlig lördag alla!

bakis

Kategori: Min vardag i Sverige

God käll mina underbara!Igår blev det festi Borås, riktigt livat och kul! Vi började kvällen hos Ida med lite grill och prat sedan åkte vi till Harrys, träffade en hel del som jag inte träffat på ett tag och sprang även på lillebror, lite otippat! Fick även veta att min gamla aupair familj letar efter en ny i slutet av oktober och jaaaa, jag vill åka ner men måste bara kolla upp ett par saker, löser det sig sticker jag runt 15 oktober och kommer hem i slutet av mars är min plan, hoppas hitta ett jobb till Jennifer så åker hon också med!
Idag har jag inte mått så bra, legat i soffan, kollat film, käkat pizza, smaskatlösgodis och druckit x-antal liter vatten men nu så här lite senare på kvällen kom jag även ut på en liten promenad och duschade, då blev jag som en ny människa!
Har även fått ett litet kusinbarn, en liten kille blev det! Är så glad för deras skull! Vill bara åka dit och mysa med honom... Nu blir det nog en film till och sedan sova för imorgon ska jag jobba 11-16 sen kan det mycket väl bli så att jag åker ut till pappa i Älmestad och tar det sjukt lugnt!

ledig!

Kategori: Min vardag i Sverige

Det blir en ledig dag med massa sol och bad, ljuvligt!

AfterWork

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja men precis idag har vi haft lite afterwork på Viskan vilket blev mycket trevligt, käkade och drack gott och såklart massa massa härligt prat och härliga skratt, precis som det ska vara! Tack för ikväll! Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, utan alarm, minns inte sist detta hände så kommer säkert vakna vid nio, får se vad dagen har att ge imorgon! God Natt Alla!

jobb, ledig, ledig, jobb, ledig, ledig...

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, vart har den fin fina solen tagit vägen idag? Får hoppas att solen kanske kikar fram snart även fast jag ska jobba men lite sol gör alla lite extra glada ju!Idag jobbar jag bara till klockan fem efter det ska jag bara hem och byta om en snabbis misstänker jag sen ska vi ha lite AfterWork på Viskan så misstänker att vi som slutar lite tidigare går nog tid innan o tar bord ute om det är fint väder. Imorgon vill jag fortfarande till kusten och på fredag kan det mycket möjligt bli skarasommarland... som ni förstår jobbar jag bara idag och är ledig två dagar på raken jobbar kort pass på lördagen och ledig söndag och måndag.. har inte många dagar kvar där nu, känns hel skumt och bara lämna alla där sen. :/
Ciao!

höst.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var samma visa gjord idag.. promenad i solen, dusch och nu frukost sen jobb! Måste hinna måla naglarna, all färg bara släpper! Måste säga att igår var det verkligen höst för mig på jobbet, stod och plackade upp jackor, regnkläder och gummistövlar... dock till barn, så det var ju super gulligt men det var ju inte så att man tänkte på att det var sol och ljuvligt väder ute då! Får se vad som ska fram idag! :)  

MAT

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har jag jobbat klart för idag, potatisgratängen står i ugnen, sen råkar det stå ett gott kallt glas vin framför mig gör inte saken värre, vilken underbar dag! Nu ska jag bara vänta in det bästa sällskapet! Ha en bra kväll i solen och njut!
Ciao

soooolsken!

Kategori: Min vardag i Sverige

Heeeeej, vilken vacker måndags morgon! Blå himmel och solen värmer fint! Har redan varit ute på en promenad, duschat och käkat frukost, börjar jobba klockan 12 idag så har en timma till o fördriva här innan jag beger mig neråt! Så många som börjat jobba idag och så blir det så fint väder, inte riktigt snällt men mig gör det egentligen inget alls ju!