Madeleine Grand

rymmer.

Kategori: Min vardag i Sverige

Det finns dagar då jag bara vill rymma tillbaka till nz, allt var så mycket lättare, ingen stress, inga jobbiga måsten, inte ont i magen.. nu är en sådan dag.
Kan inte någon bara tala om för mig vad jag ska göra, när, hur och vad? Det är det jag behöver reda ut och det är jobbigt! Kommer inte bli något mer gbg, inte än på ett bra tag! Därför kommer det bli en mycket lugn helg och lösa massa problem!
PUSS

I'll find someone like you

Kategori: Min vardag i Sverige

Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"

snö?

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu när jag äntligen blivit människa igen och tänkte ta en promenad, tittar ut och ser att det snöar, snacka om att bli snopen..
Har nog suttit i en timma o kikat efter jobb och tror vi fortsätter med det, blir snart sängen eftersom jag börjar 5.30 imorgon bitti... känner att jag behöver all sömn jag kan få nu!
Puss hej

I may be bad, but I'm perfectly good at it.

Kategori: Min vardag i Sverige

I may be bad, but i'm perfectly good at it.
I may be bad, but i'm perfectly good at it.

Uhamn

Kategori: Min vardag i Sverige

Då har jag varit uppe med tuppen både igår och idag, klockan 4.40 ringde klockan för att vara exakt! Nu sitter jag hemma i uhamn, tvätten är på, korvstroganoff är klart och i magen, snart kommer mamma hem från jobbet och då ska vi åka ut till älmestad och kolla i timmies rum och mysa i solen! Sen hem o sova ganska tidigt för att sedan åka tillbaka till gbg imorgon bitti! Försöker hitta det där dumma företaget som hyr ut lägenheter och ställa mig i kö, har hört att det är typ 2 års kö.. stämmer verkligen det!? ;)
Härligt med lite vår idag! UNDERBART!
Pusss

spontant

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var en mycket spontan dag! Var med Jennifer hade dock planerat att åka till Mia i jkpg och där fick vi god lunch och myste lite, sen råkade vi gå och köpa lite vin och oj, sen var vi på väg till gbg och det var inte alls vad som var min plan när jag vaknade igår men kul blev det iaf, inte varje helg Feffeär hemma och man får mysa, så bäst att passa på!
Idag blir inte mycket gjort, blir nog en promenad om en stund iaf sen ska jag ner och kika i tvättstugan.
Planerar att komma hem tisdag också, slutar 11 och börjar inte förän 10 på onsdagen så det kan ju faktiskt fungera! Ska jobba hela veckan nu och även kika efter ännu fler jobb! Nu ska jag måla naglarna, röda!
Hej hej

mot jkpg!

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, då är jag hemma i uhamn igen sedan igår eftermiddag!
Var hos Jasmin på kvällen och myste dom lagade och käkade sushi, inte min favorit direkt så jag fick lyx och åkte med Ida och käkade hos Dungel! Nu bär det av till jkpg om en stund med Feffe, ska hälsa på Mia. Vilken tur bara att jag har glömt min laddare i gbg så att min mobil är helt död men kanske bara kan vara skönt att vara utan den idag. Är det viktigt få får det ändå vänta! ;) Gällstad milen bokad nu också, så nu är det bara till att tagga till!
Ha en bra dag, PUSS

jobb,

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja då sitter jag i Göteborg, kom hit igår kväll efter ett mycket trevligt kalas, tack David och du vet att jag förväntar mig nu en riktigt lyxig middag, bara du och jag kusinen! ;) Klockan 4.44 ringde klockan imorse och då var det bara att gå upp och jobba! Blir det samma imorgon, vilken tur att jag och Ida hade planerat att åka hit! Kan inte påstå att jag varit jätte pigg idag, men gick ändå inte till stan och åkte hem och laga lite mat sen mys i soffan som innebar sooova för mig, nu blir det till att lägga sig i sägen och kolla tv och sova ganska så snart, så är jag pigg och glad imrogon! Vad ska vi hitta på i helgen då? Vilken tur att min Feffe kommer hem så ska jag nog allt kidnappa henne och mysa massor! Är så glad att hon ska flytta hem igen.
God natt från mig!

Fråga!

Kategori: Min vardag i Sverige

Vad är det som luktar så gott, får mig att le och magen att pirra lite extra...

Looking beautiful makes you happy - which make you beautiful.

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, vad passar bättre till frukost än hönökaka, falukorv och proviva, gottigt! sitter och tittar ut över lilla sjön och solen skiner så fint.
Hoppas på att Sandra kommer att vakna snart så att vi kan gå på en promenad sen hem och packa och göra mig iordning för kalas. sen får vi se vad som händer mer under det soliga vårdagen.

Lycklig.

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej hej igen!
Nu tror jag att jag fått lite ordning på mitt liv, har iaf skaffat mig ett jobb, eller vi börjar med lite timmar så får vi hoppas på att det blir mer och mer och bättre hela tiden! Kan faktiska bara säga att det är ganska skönt med en mjukstart. Jag har hand om konferensluncherna på scandic hotell i Göteborg, allt lutar bara mer och mer om att jag kommer att flytta dig väldigt snart!
Nu ska jag även ta tag i bloggen så att ni får vara med, kan ju säga att det händer något hela tiden kan ju berätta att jag var i Stockholm i helgen och såg melodifestivals finalen med mina kusiner, Emma, Andrea, deras mamma och min mamma, sjukt mysigt och lyxigt!
Idag har jag haft en mycket mysig dag också, gick på promenad i solen åkte ut till farmor och åt god mat, hem fixade paket till David som vi ska på kalas till imorgon och då hoppas jag på tårta och andra goda bakelser!
Efter kalaset tar jag med mig Idag och åker till Göteborg, Maria och Sebastian är i Thailand så då vaktar jag deras lägenhet så då passar det ju kanon bra att åka ner och ha några mysiga dagar med Ida.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och ladda för imorgon, får se vad som händer då!
Puss o hej från en lycklig tjej!