Madeleine Grand

ä-town!

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag har jag varit ledig och varit ute hos pappi, åkte till honom direkt efter jobbet eftersom det var hans födelsedag och fick tårta såklart! Imorse var jag uppe tidigt och cyklade till pappsen och åkte lite traktor, det var mysigt! efter det låg jag bara hemma i solen och gottade mig, var på lunch hos farmor också. Ikväll blir det lite party party i Borås, det ser ut att bli riktigt bra! :)
Hoppas solen skiner lika mycket imorgon!
Ciao!

jobb, jobb!

Kategori: Min vardag i Sverige

Grattis, Grattis Pappa på födelsedagen!
Idag blev det en promenad på morgonen igen, så skönt! idag är det mycket finare väder än igår, hoppas bara att det är samma imorgon så jag kan ligga ute och gotta mig! Sen på kvällen blir det ju torsdagskväll i Borås!
Nu ska jag ut i solen innan jag börjar jobba!

sol, sol, sol...

Kategori: Min vardag i Sverige

Första dagen igår på Lindex gick fin fint massor o göra men riktigt kul! och nu ska jag snart dit igen och vädret ute är helt sjukt underbart! Tur att jag redan varit ute och gått duschat och gått i mig en mumsig frukost så kan jag gå ut och njuta en timma i solen innan jag börjar! Imorgon fyller pappa år och då väntar jordgubbstårta, tredje på fem dagar.. ;) tur att det är så gott!
Ha en ljuvlig dag ute i solen och sola åt mig också så är ni snälla!
Ciao!

varberg

Kategori: Min vardag i Sverige

vilken underbar midsommar jag har haft! Vi var ett unerbart gäng nere i Varberg och bara hade det jäkligt bra! Idag känns det verkligen i kroppen att det blivit lite mycket alkohol och lite för lite sömn, men det var det värt!
Var ute på en promenad precis, måste ju försöka få ur allt från helgen nu, det var riktigt skönt!
Ska snart göra mitt första pass på Lindex också, så det är bara till att hålla tummarna! :)
Ha en bra dag!

hjälp!

Kategori: Min vardag i Sverige

Aaaaaaj, igår på träningen fick jag en boll helt sjukt dumt på vänster ring och långfinger.. dom blev snabbt svullna och idag är båda fingrarna lika svullna men ringfingret är nu mera blått också, vad ska jag göra? jag kan böja lite på dom fast det gör helt sjukt galet ont!?
Har packat lite för imorgon direk efter jobbet åker jag till Varberg o firar midsommar. Hoppas på bra väder och ett glat humör! Nu ska jag bara käka lite lät sen blir det jobb på Vagabond (vi har rea!) efter jobbet blir det att heja fram Hällstad till tre nya poäng!
Kraaaaam

kan inte

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag kan inte ta mig upp från sängen... jag är fast!

måndag

Kategori: Min vardag i Sverige

måndag, måndag, underbara lediga måndag, idag är min sista lediga dag fram till vecka 34 typ... inte riktigt så illa är ju ledig över midsommar och några dagar här och där! På torsdag efter jobbet åker vi ner till Varberg ocj firar lite midsommar, vi är ett toppen gäng, tror detta kommer bli sjukt kul!
I helgen så jobbade jag så då var det lugnt och skönt! nu kommer nog mamma o kanske lillebror in till Borås så ska vi gå och mysa lite på stan!
See Ya!

CHOKLAD

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag kan inte förstå hur det kan vara så gott med marabou helnöt just nu! Jag höll verkligen på att dö innan jag fick den och nu, nu smälter den i munnen.... mmmm... marabou, jag är i himmelriket! :)

duktig flicka!

Kategori: Min vardag i Sverige

I måndags var första gången på ca 5-8år jag stod i mål på en match, förlorade dock med 2-1, men är ganska glad, släppte ju "bara" in två mål... nu på lördag börjar mitt nya liv med jobb, jobb, jobb... ett litet undantag över midsommar, då jag är ledig i tre dagar annars är det inte mycket ledighet här inte! Nu har jag varit duktig o plockan och fixat att jag får gå ner till stan och kika vad h&m har för roliga saker idag!
puss hej!

pirr i magen

Kategori: Min vardag i Sverige

Vissa saker förstår man sig inte på andra saker kan man förstå lite utav men det jag har gjort idag och kommer att göra... ont i magen! Ligger just nu i soffan och bara gottar mig, är min söndag idag eftersom jag jobbade fredag-söndag! Var sjukt mycket folk på jobbet i lördags, jättekul!
Behöver fylla på mobilen med nya låtar nu också, tips tack!

Kram kram

......

Kategori: Min vardag i Sverige

Just nu vill jag bara skrika jäääävligt högt, 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarh!