Madeleine Grand

Vila i frid, Mikael!

Kategori: New Zealand..

Det är ofattbart och orättvist, att ett liv kan ta slut så fort.. Tre år i samma klass och en resa till Bulgarien var vad vi var med om tillsammans och massa roliga saker. Du var en undrbar människa! Jag är fortfarande i chock och kan inte riktigt förstå vad som hänt, det gick så fort. Jag är i alla fall glad att jag fick lära känna dig, Mikael.
Mina tankar är hos dig och dina nära!
Ta hand om varandra!

GRATTIS

Kategori: New Zealand..

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Kom ihåg, fjärde december!

Kategori: New Zealand..

Den fjärde december lyfter Mamma, Pappa & Lillebror från Sverige mot New Zealand, kan knappt förstå det nu, men är sååååååå glad att ha ett datum att se fram emot och jag har redan börjat planera vad vi ska göra och åka! Knasigt va! Men jag är överlycklig iaf.
Blev redan glad innan jag visste detta då jag fick ett text från min moster med familj, ett text gör så mycket när man är på andra sidan. Tror denna dagen kommer gå hur fort och lätt som helst även fast jag ska ner och träna skiten ur mig strax, :)

PUSS


See full size image See full size image

Ruta ETT.

Kategori: New Zealand..

Go morgon, då var vi tillbaka på ruta ett igen, MÅNDAG!
Allt rullar på som vanligt här nu, ska strax ner till gymmet och kika läget, är egentligen helt slut i huvudet och kroppen. Var på världens tuffast gympass i lördag x2 sen tillbringade jag typ hela eftermiddagen i badhus igår så ja.. kanske ska vila mig till boxen ikväll.. men då måste jag ju iaf en sväng nu och det känner jag inte heller för, får vänta tills Lisa är off så får jag dra med henne på en promenad ist. då var det probleet löst!
Hopaps du har haft en toppen midsommar helg!
Och i lördags fyllde Malin år, så GRATTIS MALIN igen!

PUSS

Midsommar?

Kategori: New Zealand..

Hmm, tror inte man kan kalla det att jag kommer fira midsommar i helgen, jag har varken någon, Sill, Färskpotatis, Nubbe, Jordgubbar, Glass eller Midsommarstång, så jag kan knappt säga att jag kommer fira midsommar i helgen, men får fira dubbelt upp nästa år! Eller så får vi helt enkelt skita i alla de dära svenska midsommar grejerna och bli kalas fulla ist och sjunga svenska snappsvisor, det vore ju alltid något på krogarna här!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Midsommarst%C3%A5ng.jpg/250px-Midsommarst%C3%A5ng.jpg

Men GLAD MIDSOMMAR alla där hemma och ta det lugnt och var rädda om varandra!

Disciplin Madde!

Kategori: New Zealand..

Jag måste försöka få disceplin på mig sjävl så jag inte äter allt onyttigt, JAG MÅSTE, men hur liksom? Det går inte min kärlek till choklad är enorm och för evigt kan inte glömma choklad eller låta den vara! Vad ska jag ta mig till blir tokig så fort jag ätit lite choklad men sen tar jag en liten bit till, FY MADDE! Kan någon komma och skälla på mig och berätta för mig att choklad inte är bra för min mage! Men jag ska verkligen försöka första måndagen i Juli så ska det ske förändringar i mitt liv, jag LOVAR och skriver jag det här så måste jag ju. Måste bara hitta någon som skriker och gapar på mig på dagarna och håller koll på vad jag äter och hur mycekt jag tränar och när jag tränar osv...
Mn till något roligt så ska jag faktiskt klippa mig på lördag, som jag längtar nu, var ju över fyra månader sedan!

Ha en underbar torsdag, det har jag haft iaf, :)
PUSS

Strandrundan.

Kategori: New Zealand..

God morgon SOL.
Idag har jag bestämt mig för att ta en morgon joggstranden, det ska regna imorgon och de kommande dagarna så måste ju passa på! Sen hem och dammsuga och städa lite och förhoppningsvis ta en luch med Lisssa om hon mår bättre, kan ju alltid hoppas.
Igår fick jag ju paket från Sverige, massa svenskt gott godis och lite kläder och kaviar till familjen och topphälsa (vilket jag redan har läst ut) och lite korsord, TOPPEN, TACK MAMMA!
Hade en mysig prat stund med pappsen nu på orgon kvisten också, alltid lika skönt att prata med alla där hemma och se att dom mår bra!
PUSS

Allt och Inget..

Kategori: New Zealand..

Igår fick jag veta att det längsta man kan vara ifrån havet här är 40 minuters bil färd, är det långt? Inte så va?
Detta land med havet runt om krig gör mig galen både på gott och ont.
Gott - Massa sol och bad och helt sjuka upplevelser.
Ont - För långt ifrån alla hemma i Sverige.

Jag kan inte förstå hur detta Kiwiland kan leva utan falukorv, knäckis och räkost och massa andra godsaker.

Vad har egentligen hänt med mig sedan jag lämnade Sverige? Massor? Inget? Det är jättesvårt att säga om jag har ändrat på mig på något sätt men vet inte hur jag ska förklara men det känns så, men bara till det bättre så klart.. Jag har redan lärt mig sjukt mycket om lite allt möjligt. Kommer bli kul när man kommer hem och verkligen ser vad som har hänt med mig, både psykiskt och fysiskt.

I'm not your princess,
I'm your queen!


Ciao

God Natt!

Kategori: New Zealand..

Idag är jag på tok för trött för att orka berätta om vad som hände igår så vill bara skriva GOD NATT, SOV GOTT SÅ ÄR DET ÄNTLIGEN MÅNDAG IMORGON, :)

Träningsvärk!

Kategori: New Zealand..

God morgon Sverige!
Hör och häpna, idag var jag uppe klockan 8.00 för att vara på gymmet kl 8.30, där körde jag power och mina ben var döda efter det, sedan tyckte Annika att vi skulle åka upp till Hillcrest och testa Zumba så då gjorde vi det också, men vi var där lite tidigt och det var en annan klass före oss, men små hoppmattor och så hoppade vi in där också innan Zumban och det skulle jag inte gjort, awh, mina ben känns redan som spagetti. Men gud så duktig jag har varit ca tre timmar på gymmet en lördag morgon, det du!
Nu har jag precis kommite hem efter att jag gick ner till byn och beställt klipptid nästa lördag, det är verkligen på tiden nu, har inte klippt mig på fyra månader så ja du kan ju själv tänka dig, hmm.. Jag längtar redan!
Idag blir det nog fest ändå, är sjukt sugen och det är två tyskar som ska ha fest så varför inte liksom.. Jag kan knappt vänta och se hur jag kommer imorogn, haha, men kommer nog överleva!
Pussss

FREEEEEEEEEEDAG!

Kategori: New Zealand..

God morgon, äntligen fredags morgon och idag är det full rulle som vanligt men börjar dagen med boxning sen ska vi se om jag kan klämma in en liten kladdkaka mitt i allt, hoppas det, är grymt sugen på en kladdkaka idag! I helgen hoppas jag på att det blir lugnt, ska nog ha en hel dag inne istan imorgon och bara gå runt och se det mesta, inte allt men det mesta, det är ganska stort så lär ju ta hela dagen!

Ha en toppen helg!
Pusss

Aj, Aj, Aj - Ont, Ont Ont!

Kategori: New Zealand..

Jag är en riktigt liten gnällspik nu, jag vet men aaaaaaaaaaaj, vad ont jag har i min visdomstand som håller på att växa ut, känns som om hela högra sidan ska explodera! Det värsta är att jag tror att jag måste operera bort den för den växer snett utåt. Alltså inte för att jag är någon tandläkare eller så men det ser inte bra ut och ONT gör det!
Vad ska jag ta mig till, några tips???

Onsdag 16 juni 2010.

Kategori: New Zealand..

Hej Svejs!
Idag, imorgon och på fredag är det full rulle.. så får se vad jag hinner med här! Men det är skönt när man har mycket att göra för då går dagarna så fort och vipps så är det helg! Att man alltid längtar så mycket efter helg, visst är det konstigt!??
Men det är helt underbart idag, SOLEN skiner på klarblå himel idag IGEN, kan man bli mer lycklig då tro?!
Sedan har jag två familjer som behöver nya aupairer så sugen? Men Feffe har första tjingen! ;)
Vi hörs och ses!
Ciao!

Det blev en dag på stranden..

Kategori: New Zealand..

Hejsan hoppas vilket fint väder vi fick idag och då passade jag ju så klart på att gå till min favorit plats, STRANDEN, titta och njut! Kan inte förstå att vi har vinter idag!

 








Kärlek!

Vem är du?

Kategori: New Zealand..

Jag tror jag tänker på tok för mycket när jag är här.. Speciellt idag, men vad ska jag göra liksom, sitter bara inne och tyker synd om mig själv för tillfället, feber, snorig, hostar och nyser som bara sjutton! Det spöregnar ute och alla filmer har jag sett, så sitter bara här och kikar, jag vill shoppa ännu mer men då bli mamma galen! Just nu vill jag ha en bra film och MASSA GLASS, TACK!

Hmm, sen undrar jag vem är du som sitter och läser detta just nu? - blondin? brunett? kille? tjej? kort? lång? smal? tjock? vart bor du? känner du mig? vad vet du om mig? hur kom du in här? Jag har fått för mig att det är massa konstiga människor som tittar in här, men det vet jag ju inte, bara vad jag tror! Men det är förmodligen inget jag kommer få reda på heller. Egentligen varfor ska jag bry mig om det? Hahaa.

Sedan har jag kommit fram till att det finns för manga konstiga tyska aupairer här, jag förstår mig inte på dom, dom gör mig helt förvirrade! 2 av 10 tyska aupairer är "normala" sorry men så är det typ! Tycker att det ska komma ner lite fler, tjejer från Danmark, Finland, Norge och Spanien. Nej vad skriver jag om nu, funderar på om jag har feberyra nu! haha, måste nog bege mig up till kiosken och köpa glass och krypa ner i soffan sen! Har ju Eva och Adam jag kan kolla på, hahaa.. Jaja, puss och kram!

Tankar..

Kategori: New Zealand..

Hmm, igår gjorde jag inte allt för mycket, kollade film efter film.. och känner mig inte så mycket bättre idag, har fortfarande en riktigt hårt förkyldning. Hostar, snorar och nyser som jag vet inte vad.. och ite feber har jag nog allt!
Har precis pratat med min Mia och Sandra, blir alltid lika glad efteråt! Sandra berättade om sin resa till Grekland och vi har precis sakt att vi ska åka utomlands om ett år typ i maj och bara njuta!
Vilka planer vi har, hihii.
Det är ju inte så att jag tänker bo kvar i Uhamn när jag kommer tillbaka! Min plan är väl typ att bo hos mamma/pappa kanske till maj och sen flytta vidare, men vart är hemligt!
O.A.O

Sjuk!

Kategori: New Zealand..

Hmm, idag får jag klaga, mår inte alls bra, har nog allt lite feber och min näsa bara rinner och halsen gör ont och kom upp från sängen nyss, har redan kollat igenom två filmer, är inte piggelin alls. Känns skönt att få skriva lite så att ni kan få tycka synd om mig, hahaa!
I fredags var vi ute och ojojoj, vad knasig folk det finns här ibland alltså, kan verkligen förstå att jag är på andra sidan ibland!
I lördags åkte jag och Annika till dress mart, men shoppade dock inget även om det fanns massor som jag gärna skulle vilja ha köpt! Nej nu ska jag gå tillbaka till min säng och tycka lite synd om mig själv och dricka honung och citron-vatten!

JÄVLAR,

Kategori: New Zealand..

Awh, vet inte vart jag ska borja, det är så sjukt mycket som åker runt i mitt huvud, Ska jag stanna till februari ist och vara här över sommaren och ha det helt underbart, eller ska jag åka med mamma, pappa och lillebror hem sen? Men min ställning till detta just nu är att mamma, pappa och lillebror kommer ner i början av december och åker hem någon dag efter jul och då stannar jag kvar tills mitt visum gått ut och kommer hem sedan. och då har jag ju fått träffat min familj iaf och sedan hoppas jag ju att kah får lite besök snart också.. Känn ingen press alls nu! Jag vill ha hit er alla, kan inte ni komma hit i två månader med mig? Snälla! Det skulle göra allt så mycket lättare för mig! :)
Jaja, nog disskuterat om detta, det blir som det blir och hur det blir får vi inte veta förän om några månader!

Nu ska jag ner och boxa av mig lite negativ energi och alla sura miner för idag är det faktiskt fredag och ikväll blir det FEST!!

SOL

Kategori: New Zealand..

Hallå, idag är det riktigt v armt och gott ute i solen, men både Eliot och Dag är hemma och är sjuka, stackarna!
Så idag händer det inte allt för mycket.
Igår var jag och kollade på Sex and the city den andra filmen och den var SKIT BRA! Du måste se den! ojojojjj..
Tappade min stortånagel idag om du ville veta, så nu har jag bara nitton naglar. :)
Solen skriker på mig nu, bäst att lyda!
Pussss
http://www.julesb.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/02/sex-and-the-city-2.jpg

5-7 June

Kategori: New Zealand..

Hallå Igen!
Nu är jag tillbaka i verkligheten igen efter en lång ledig helg!
På lördags morgon kl 9 gick bilen mot Rotorua, inget speciellt ställe på vinter men det finns massa saker att göra där när det är sommar, klart man kan göra det nu på vintern också men det är inte lika kul så klart! Men var iaf och kolla på att pysande jordkällor som luktade SKIT, det var många gånger jag fick kväljningar av lukten, usch! fattar inte hur dom kan bo där.. Sedan på kvällen åkte vi på en maorikväll, ganska rolig faktiskt men man är inte sa pigg när men suttit i en bil i fem timmar så, men efter den så åkte i tillbaka till vårat backpacker hotell, där vi delade rum med SEX andra killar, tror inte jag behöver säga så mycket mer..
Vidare till Taupo på söndag morgon där skulle vi göra skydive men eftersom det bokstavligt talat var som ett vattenfall ute så stängde dom det men jag ska göra det innan jag åker hem och som det ser ut nu kommer jag inte hem förän i februari.. :) Vi gick runt i lilla taupo iklädda i våra nya regnställ och gummistövlar och hoppade i alla vattenpölar vi kunde se och hade roooligt! Sedan på kvällen blev det fest, det var väldigt tomt till en början ute men sedan blev det folk och man träffar nästan alltid någon som man vet oavsett vart man är här helt galet vad det är litet här.
Kom hem igår, duschade, packade up och sen kom Annika kl 8.00 som vanligt och vil kollade D.H, det har blivit våran nya rutin sedan hon flyttade hit!

 

 


Rotorua!

Kategori: New Zealand..

Imorgon bitti går bilen mot Rotorua och där ska jag och Lisa spendera helgen, alla säger att det finns så mycket att göra där och massa saker att se så jag hoppas verkligen det nu! Men jag kommer inte att ha någon dator med mig så det innebär att jag inte kommer skriva här förän tisdag morgon, NZ tid..
Men då kommer jag ha galet mycket att berätta för er, så den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!
Idag hade jag ett underbart samtal med min mor också, det var skönt att få lätta på tankarna och jag tror att hur jag än gör kommer allt bli bra till slut! Eller? Hahaa.
Idag är Mira hemma för hon har fått någon ögoninfektion och det är galet varmt ute, hade det inte varit för att det är vinter månad hade jag haft på mig bikini, ja så varmt är det här på vintern ibland!
Ha en toppen helg Sverige!
Pussss

HJÄLP, jag blir tokig!

Kategori: New Zealand..

Tankarna bara snurrar runt i huvudet på mig!
Idag komm Annika och hämtade mig och så åkte vi till gymmet och där började det hela, hon har bytt familj och vi pratade om att vi skulle göra så mycket men att jag vi inte kommer vara här över den riktiga sommare och redan där började jag tänka, hmm.. vill jag verkligen missa sommare här..?? Sen när jag bytte om började en kvinna prata med mig och det hela slutade med att jag ska hjälpa till hemma hos henne en dag i veckan med olika saker och även lite barnpassning ibland, jag har ju så mycket ledig tid på dagarna så varför inte tjäna lite extra pengar. KUL iaf! Sen när jag väl kom hem gick jag över till Lisa och där fortsatte snacket om vad jag egetligen vill göra. Hennes värd mamma sa också att är det någon gång man ska vara här så är det ju över sommare och spann även på det att jag förmodligen bara kommer vara här en gång så varför inte stanna så länge som möjligt!?
Ska jag vara här i denna familjen till december (den tid som vi sagt) och sedan byta till en kiwi familj, eller ska jag åka och fira jul med min familj i Thailand eller ska jag åka och fira jul med dom där och tillbaka sen eller ska jag VAD???? Jag blir tokig, HJÄLP MIG!
Jag tror ändå att Thailand och min familj finns kvar nästa år och här kommer jag bara vara en gång och varför inte passa på och vara här så länge mitt visum håller, så är det jag tänker just nu men jag kan inte fatta något beslut alls för detta handlar om mer än ett halvår så hur ska jag kunna fatta ett beslut nu om vad jag vill om ett halvår!?
Jag måste prata med mamma och pappa typ NU, jag är förvirrad!
Tur att jag ska åka till Albany och träffa lite andra au.pairer och få andra saker på tankarna!

Vad tycker du att jag ska göra?
/En förvirrad Madde

Torsdag.

Kategori: New Zealand..

Hej hela världen där ute.
Idag har jag städ dag men eftersom dammsugaren är trasig och jag redan gjort det jag ska göra finns inte så mycket mer att göra, :)
Ska snart skicka i väg Mira till skolan och sen vänta på att Annika ska komma så vi kan gå till gymmet!
Ha en bra dag!
Pussss

Ja, så bra!

Kategori: New Zealand..

Äntligen har min tjej kommit till Devonport och äntligen har hon skaffat ett meddlemskort på samma gym som mig och tack för det fick jag en månad gratis! Toppen!
Idag har solen lyst och jag har varit på gymmet med det tog mig typ två timmar att komma ner, haha. Sen gick jag över till Lisa för hon var ensam hemma med tvillingarna så myste med dom (7månader) så otroligt söta men så olika, hahaa. Efter det kom Annika och vi gick ner på en lunch. Så nu har hon precis åkt iväg och jag ska gå och möta Mira i skolan och sen ikväll ska jag till Jessica på några glas vin.
ÅÅåå, ja, jag kommer rulla hem till Sverige sen, alla dessa glas vin är inte bra alls, förbered er på det värsta!
PUSSS

Höst, Vinter, Vår & Sommar..

Kategori: New Zealand..

Hmm, det är bra konstigt väder här, idag har vi haft sommar, vår, vinter och höst på en och samma dag! Dock lite tråkigt att det är "sommar" på eftermiddagarna då jag behöver vara hemma så om jag på något sätt kan ändra det så vill jag ha sommar på dagen och så kan det regna på eftermiddagarna/kvällarna.
Men även fast det regnade så fick jag iaf till gymmet och var där i två timmar, sen skulle jag ju gått ner och lunchat med Jessica, men det regnade något så fruktansvärt att jag flyttade det tills imorgon, hoppas då på uppehåll.
Nu ska jag hjälpa Mira med att öva på hennes Jazz! Sen ska jag laga middag och efteråt hoppas jag att det fortfarande håller upp så jag kan gå en promenad. Ha en underbar Tisdag Sverige!
XOXO

http://izzah.blogg.se/images/2008/namnlst-1e-kopiera_18730612.jpg