Madeleine Grand

Stuga

Kategori: Min vardag i Sverige

Är det någon som har eller känner någon som har en stuga på skrea att sälja så är vi väldigt intresserade så håll gärna ögon och öron öppna och ha oss i tankarna, tack. 
Fick med mamma på en mycket längre promenad än räknat, en mil blev det.. Så nu blir det dusch och talang innan jag somnar ifrån denna måndag. 

Strålande sol!

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken fantastisk morgon.. Jag sa till David igår att om jag vaknar innan klockan nio idag så ska jag gå på promenad fast jag ska inte ställa någon klocka. Idag klockan 7.40 slog jag upp mina blå och ser solen strålar så det är lika bra att få det gjort. Klockan nio är jag hemma igen och har gått sju kilometer i ett strålande solsken och helt fantastisk morgon. Jag blir så glad och full med energi, jag bara älskar det. 




Vill ha å vill ha..

Kategori: Min vardag i Sverige

Åååh, vad jag vill ha massa saker nu. Kan någon vara så snäll och ge mig ett stort hus, en ny garderob, en cykel, massage, en resa till ett varmt land i höst, någon snäll liten själ som känner sig manad? ☺️

Varför får man sådana MÅST HA perioder ibland? 

Fredagsfikat

Kategori: Min vardag i Sverige

Varje fredag har vi fredagsfika på jobbet och imorgon är det min tur så direkt efter jobbet och innan träningen så slängde jag ihop min favorit glass/tårta som Elina lärt mig äta, hoppas den ska smaka minst lika gott imorgon (provsmakade precis).
Nu ska jag strax hoppa ner i sängen och ladda för fredag och helg!! Som jag har längtat!✌️ 

Tjoff in i frysen så var det klart! 😋

Fantasico

Kategori: Min vardag i Sverige

Detta ljuvliga vädret gör ju att man blir alldeles sprallig och glad, energifylld. Var ute och gick en lång sväng med bästaste mamma och njöt av solens strålar. Helg städet är klart och imorgon är det torsdag, dagen innan helg! På lördag ska vi spela vår första träningsmatch och jag börjar bli nervös nu.. :) 




Tisdagsgåva

Kategori: Min vardag i Sverige

Det är verkligen inte varje dag man får tisdagsgåvor, tack Mellis👌💫
  



Vy

Kategori: Min vardag i Sverige

Idag var jag med mamma ute på promenad och fick denna vackra utsikt från liljeberget, älskar värdet ut nu massor blir ju hel kär! 



My weekend

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken underbar helg men ett fantastiskt väder. I fredags fick jag med mig David ut till daljsjöfors för att shoppa på le och landa, vilken toppen affär! Sen fick jag pizza sällskap av Emilia! 
I lördags vaknade jag tidigt, David jobbade så jag åkte ut till farmor och pappa, fick lunch hos farmor innan jag åkte på en ljuvlig helkroppsmassage hos Elin på tid för dig, kan varmt rekomenderas. Måste unna mig mer massage, det är ju så galet skönt. Efter massagen åkte jag och kollade på Davids sista innebandy match för denna säsongen som dom vann! På kvällen var vi hos Sandra och kollade melodifestivalen, drack vin och dansade.
Idag blev det en lång promenad i solen efter en lång och skön sovmorgon, var även duktiga och tvättade en bil idag, min får vi ta i veckan. 
Kollade på BHC idag, herre gudars vilken match, KAOS skulle jag vilja kalla det men riktigt underhållande och bra, en hel del slagsmål och en domare som gjorde bort sig men vinst blev det för BHC efter straffar. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort helgen ovh ladda om för en vecka med arbete och sol hoppas jag på. 


This is what it's

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var det lill-lördag och halva arbets veckan är gjord, den här helgen längtar jag efter massor, bara göra ingenting och precis som man känner för. Ska på massage på lördag, inget jag känner någon jätte ångest över precis. Tänkte även passa på att boka in en lunch hos farmor innan massagen, världens bästaste kock och farmor också för den delen.
Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ringer klockan 4.44, det är lite som ska hinna bli klart på jobbet imorgon så då är det bäst att vara i god tid! :) 

Sov så gott!



Hej hej hej, 👋

Kategori: Min vardag i Sverige

Hej hej hej, hemskt mycket hej, 👋

Monday

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en lång dag på jobbet idag så hann jag bara innanför dörren och byta om och sedan var det bara att följa med el Davido ut på en liten löpis, 4km för min del och David tog ett extra varv och sprang 5,5km heja heja oss! Nu ligger vi som två utslagna hjältar i soffan, mätta och belåtna. Talang går på tven, mitt nya favorit program, dog lite när han jojkade förra veckan måste hitta den på Spotify. 
Puss & Kram

Friends are like stars.

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken underbar helg det har varit, träffat massa vänner jag inte sett på riktigt länge tänk vad det kan göra mycket.
I fredags efter jobbet dök jag ner i soffan och bara lång där hela kvällen. I lördags fick jag en ganska lång sovmorgon sen var det fotbollsmatch, pojkvän vs lillebror (rångedala vs timmele) rångedala vann DM-matchen med 1-0. Sen fick jag tillbringa eftermiddagen med de fantastiska systrarna Dungel, härlig energipåfyllning. Svirade om till party kläderna och styrde bilen mot underbara Mia i Jönköping med bästaste Sandra, Jennifer och Jasmin. Där hade vi en ljuvlig kväll med god mat och vin, ingen vanlig kväll dock då det var Mias födelsedag.
Idag var det ingen vanlig dag heller utan lilla Filippas dop dag. Så fint det var och så galet söt hon var, bra gjort Anna och David och all lycka till er. Det blev alltså ännu en dag fylld med massa fantastiska vänner och ännu mer kärlek. Har fått en riktig boost med energi i helgen, känns så galet bra. 
Nu ska jag se om jag hinner umgås lite med min andra hälft innan jag somnar och vaknar pigg för en ny vecka. 

Puss & Kram till er!