Madeleine Grand

Dumma tand!

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en helg men tabletter då jag haft en jäklans tand som haft en blödning under eller vad han babblade om så var jag hos tandläkaren och fixade det idag, tog bara 1 timma och 45 minuter... Nu är jag helt slut, har nog spänningar som släppt osv. Sen kan jag ju inte påstå att jag sov så jätte mycket i natt men nu håller bedövningen på att släppa så nu kommer jag somna gott! 

Önskelista

Kategori: Min vardag i Sverige

Då flera frågat vad som står på önskelistan när jag fyller år så kommer den här! 

Smycken (silver)
Salladsskål med bestick
Massage, ansiktsbehandlingar m.m.
Kastruller
Cykel
Presentkort (le och landa, cervera)








Spinning

Kategori: Min vardag i Sverige

Andra dagen på nya arbetet är avklarat och jag måste erkänna att jag är lite lätt förvirrad fast det känns galet bra. Nu är maten i magen och jag ska strax bege mig på ett spinning pass och rensa hjärnan. Ha en go kväll! 

Puss & kram 

This is it

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var även denna helg över, gårdagen som bestod en hel dag av sport och bilåkande gick väldigt fort. Rångedala åkte ut gruppen i fotbollscupen, innebandyn förlorade dom med 8-6 och sen vann Brynäs över HV71 på straffar, det var ingen bra dag med resultat men det var en rolig och trevlig dag. Idag har det varit lugnt, latat mig i soffan osv sen avslutade jag det med ett pass spinning. Nu är det sängen som kallar så att jag är utvilad ovh laddad för min nya arbetsplats imorgon!
Puss & Kram

Fotboll - Innebandy - Hockey

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en mysig dag, lugn och skön med lite lunch med Jullan så blev det även en snabb städning.. Sen körde jag mamma till fest, dom skulle ha rock tema på jobbet. Tog med spice'n Rice hem som vi åt tillsammans med en film. Jag ligger kvar i soffan och David har förflyttat sig till sängen. Imorgon kommer bli en dag i sportens dag. 9.00 är det cup i dalsjöfors för David sen direkt efter gruppspelet är klart är det bara att hoppa in i bilen och åka till Lidköping för där ska han spela innebandy match och när den är slut styr vi bilen mot Jönköping och kollar på HV71-Brynäs. En dag som kommer att bestå av alla dess sporter. 
Nu i soffan har jag råkat surfat in på en ljuvlig sida där jag hittade en favorit väska som jag bara måste köpa, jag är kär! 


Bio bio bio..

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken dag alltså.. Först fick jag ett glädjande besked angående jobb. Sen var det lite lugnt och matlagning innan jag och mamma skulle kolla på hundraåringen. Hon kom ner till mig vid 18.00 och vi gick tillsammans till biografen, köpte popcorn och Cola... Sen frågar kassörskan vilken film vi ska se då svarar vi glatt hundraåringen. Den som börjar 17.45 eller 21.00, den som börjar 18.45....? Det finns inga filmer som börjar då, jag kollar på biljetten och det står 17.45.... 😩 så var bara att gå hem och boka en ny tid, stackars lilla mammsen, nästa gång får hon hålla koll på biljetterna och tiderna. Dagen som började så bra! ☺️

Pussel som pyssel

Kategori: Min vardag i Sverige

Här har vi dagens aktivitet... 

One day..

Kategori: Min vardag i Sverige

Hallå, 
Efter att ha haft en lugn förmiddag så gick jag upp till sjukhuset där farmor hade gjort en lättare operation som gått bra. När man varit duktig hos doktorn får man ju blommor, så var ett litet blomsterbud idag! Nu ska jag ta bilen och styra mot Ulricehamn för att bättra på brännan och spela lite boll! :) 

Wake up!

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon gott folk. Man kan väl nästan inte vakna bättre än att få ha ansiktet mot ett varmt bröst som bara luktar så gott, 👌 det är vad jag kallar en bra start på dagen och kärlek. Nu blir det lite frukost innan jag ska få med mamma ut och få lite frisk luft, hon har varit mat förgiftad så nu måste hon ut och luftats. Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda! 
Puss & kram


Spontanitet.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter att ha jobbat sissta dagen idag på Aditro (som det verkar just nu) kom jag hem och tvättade upp all tvätt och det var inte lite vill jag lova, nu är det gjort iaf. Blev en lite spontan fredags promenad med Emma innan jag hoppade in i duschen och fick sätta mig i soffan med mina efterlängtade revben. Att revben kan vara så gott. Nu har jag stängt av tv, plockar undan allt och fixat, så när mannen är i väg och spelar match ska jag nu läsa i lugnans ro, underbart! Skönt att vardagen är igång igen och att jag får tillbaka egentid. Det är fantastiskt på alla sätt och vis med ledigheter och massa mys men det är ibland oslagbart att få en liten egentid också alla behöver det. 
Trevlig helg gott folk.

Friday

Kategori: Min vardag i Sverige

Nu med alla mellan dagar och ledighet tycker jag att det ha känts som fredag varje dag, vilket är underbart. Nu är det dags för mig att gå upp och ta bilen till Ulricehamn och träffa tandläkaren och några efterlängtade vänner. 
Puss puss