Madeleine Grand

En fin, solig dag

Kategori: Min vardag i Sverige

jag vaknade tidigt utan mobilen eller någon klocka! Mamma körde snällt ut mig till Älmestad där min bil stod och väntade på mig efter helgen! Var och hälsade på farmor en snabbis innan jag begav mig tillbaka till uhamn och lite frukost, mums, blev yoghurt med blåbär och hallon! :) Ska strax fixa det sista innan jag åker till jobbet! Redan tisdag idag ju! :)
Ciao!

naken, tom, ensam.

Kategori: Min vardag i Sverige

Hur kan man åka ifrån sin mobil på jobbet? Jag känner mig naken, som om någonting fattas, så tomt! Kommer aldrig åka ifrån min lilla going igen, kan ju inte ens ställa klockan imorgon för vem har en väckarklocka i sovrummet när mobil finns... blir så trött på mig själv! Bäst att sova så kanske minnet kommer tillbaka! :)
Gooood Natt.

bye bye.

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår blev allt bättre framåt kvällen och jag tog mig upp till träningen där vi sprang massor, eller så kan det varit så att det kändes extra jobbigt bara för att man varit ute...
Idag är yttligare en ny vecka, Emma och Elina lämnar nu Sverige i cirka 4 månader, inte alls avundsjuk! Kommer bara sakna dom lite! ;) Fast just nu skulle jag lätt kunna räka upp tio stycken som är i Thailand, jag vill också åka ju.... På torsdag fyller mamma år, onsdag är jag ledig och på fredag händer en hemlig liten sak, plus att jag är ledig den dagen också! Sen blir det äntligen en helg på Vagabond!
Ciao!

MaaaT

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja bakis är man här! Fy, tror huvudet ska sprängas snart! Tur att David gör stuvade makaroner och falukorv till mig, bästa bakis maten ever! Mums!

....jag tror mitt hjärta blöder....

Kategori: Min vardag i Sverige

Aw, efter en fartfylld morgon, jobb och träning så ligger jag nu nyduschad i mina nya lakan, ljuvligt! Imorgon är det fredag och ännu en ledig helg väntar på mig! Galet men skönt!
Natti natti

energi

Kategori: Min vardag i Sverige

Vilken energi det fanns i mig idag, tvättat, packt, varit ute och gått, dammsugit och bäddat rent i sängen, jag är nöjd med min morgon idag! Nu väntas jobb och efter det blir det ett nära döden pass på onyx, nämligen dags för bodypump idag igen. Känns bra att veta att jag bara kan gå direkt till sängen när jag kommer hem sen!
Ha en trevlig dag!

Craziness

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag håller verkligen på att bli tokig, ladda ner denna app craziness och när ni kommit till "tryck inte på den röda knappen" snälla skriv och berätta hur man gör! :)

choklad

Kategori: Min vardag i Sverige

Fick världens sug på en marabou helnöt här i sängen eller varför inte en kladdkaka men massa vaniljsocker eller jordgubbar doppade i choklad och sedan rullade i kokos... Aw, give me! Bäst att sova så att jag inte går ner och börjar baka nu hör jag men vilket choklad sug jag fick..!

New monday, new week!

Kategori: Min vardag i Sverige

Måndag och en ny vecka på Sjöboden min andra och nästan sista, jobbar ju halva nästa vecka där också, massa polacker i gällstad idag vill jag lova! Blev en liten runda imorse också, så skönt! Däremot så fick jag en chock när jag skulle åka hem, termometern visar -9 grader och jag tappade hakan! Har det varit så kallt innan denna vinter? Sitter nu i soffan och kollar handbollen men usch så dåliga dom är så hoppar mot sängen ist så kommer jag upp tidigt imorgon! :)
HejSvejs!

Test

Kategori: Min vardag i Sverige

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Var bara tvungen att göra ett test och visst, lite stämmer men inte allt, eller..?

3.33

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja, inatt blev det väldigt sent, även fast jag inte var ute! Blev en otippad resa till Borås med biljad och intog sängen 3.33! Så sov länge imorse och sen har jag inte gjort något alls! Blivit bortskämd hos pappi med kvällsmat och bu väntar två timmars fotbollsträning! :) Pusss

Sweet dreams.

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter jobb och innebandy säger jag GodNatt och hoppas att snön inte når hit! Dröm Sött!

It's friday and the weekend is here.

Kategori: Min vardag i Sverige

Det gick fort att jobba elva dagar på raken nu när man tänker tillbaka och vilken lyx jag har nu, två helger på raken som jag är ledig, helt otroligt, kommer int ihåg när detta hände senast! Blir cup och mys i helgen iaf, något annat har jag inte planerat utan får bli som det blir, helt underbart! Får hoppas på sol och värme också!
Nu ska jag ut till Gällstad, först öppna på Vagabond och sedan bara gå rakt över och öppna Sjöboden!

variation.

Kategori: Min vardag i Sverige

Då var det en hel vecka sedan vi var på onyx och körde bodypump, så idag var det dags igen men denna gången stod functional moves på programmet, vilket var mycket roligare, mer mage och rygg, mindre vikter men mycket "göra flera saker samtidigt" vilket var lite klurigt ibland men roligt! Misstänker träningsvärk imorgon! :)
Imorgon kommer det bli en liten blandning med jobb, börjar dagen på Vagabond men avslutar den på Sjöboden, det kallar jag variation! :)
God Natt!

reminders

Kategori: Min vardag i Sverige

För er som kanske vill hinna köpa någon fin, dyr, tokig, knasig eller rolig present så ska ni veta att det endast återstår 19, nitton, ETTA NIA, dara kvar till min födelsedag!

Australian crew.

Kategori: Min vardag i Sverige

Många som var nyfikna på denna och under bilden finns mer information, finns även till herr!
 

   
Finns i Sjöboden för endast 595kr i storlekarna xs-xl i färgerna white, navy & red.
   
Fler frågor maila: [email protected]   

Sjöboden.

Kategori: Min vardag i Sverige


 
 
 

Smakprov!

Kategori: Min vardag i Sverige



Ett litet smakprov från pippi hörnan!

Pippi.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jag håller ju på o grejar för fullt i Sjöboden så hann inte riktigt klart idag får se vad jag har att erbjuda imorgon.! Blev en efterlängtad simtur med Anna efter jobbet och nu väntar en lugn kväll hemma i soffan! :) imorgon klockan 09.00 är det en powerwalk med Malin vet inte hur det kommer sig men massa motion denna veckan blir det iaf och det ska jag verkligen inte klaga på! Nu blir det handboll! Heja Sverige!!

Projekt!

Kategori: Min vardag i Sverige

Igår var första dagen av tre veckor på Sjöboden och där drog jag genast igång världens projekt, ändra om allt, plus att jag fick två bänkar jag kan fixa med osv! Idag har jag fortfarande o göra för blev aldrig riktigt klar så tänkte att jag får ta lite kort sen när jag är klar så får ni säga vad ni tycker! Tror även att jag får en lunch kompis idag! :)
Efter jobbet ikväll blir det simning med Anna, som kommer bli så skönt! Nu måste jag göra mig redo och åka ut till jobbet och fortsätta där jag slutade igår och hoppas att jag hinner klart idag! Puss & Kram

Illa!

Kategori: Min vardag i Sverige

Hm, jag har varit med om något mycket konstigt nu det senaste på jobbet. Varje dag jag försökt käka värmd mat i micron så mår jag bara illa. jag som aldrig har haft problem alls med det, likadant med vissa mat lukter klarar jag inte av, hoppas nästa vecka blir bättre för yoghurt kan jag ju inte leva på.
Nu har jag gjort tis-söndag på vagabond nu väntar nästan tre veckor på sjöboden, Jonna den lilla filuren åker till Thailand ikväll.
Måste bara säga att träningsvärken är mycket bättre idag, dock jäkligt ont i högerarmen ist men ikväll har vi träning och hoppas kunna springa ur all den sista träningsvärken! :)

Hej

Kategori: Min vardag i Sverige

Helg!

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter dagens jobb blev det Borås och tacos! Nu ligger jag i soffan mycket mätt och belåten vill jag lova! Blir dock en tidig kväll för imorgon väntar jobb igen! Trevlig hel!

fredagen den trettonde.

Kategori: Min vardag i Sverige

Jaha, är det en oturs dag eller en tur dag idag.. Det återstår väl bara att se! :) mina armar och ben mår verkligen som jag trodde idag, ömma!! Bäst att bege sig ut på en promenad och släppa lite på värken! :)
Puss.

Onyx.

Kategori: Min vardag i Sverige

Ja efter ett pass bodypump med fotbollslaget på onyx vet jag inte vart jag ska ta vägen, armarna skakar, benen vägrar lyfta sig, jag bara fasar för morgondagen och lördag! Får bli en promenad innan jobbet imorgon annars komemr det aldrig att gå, får bara hoppas att jag kommer upp från sängen! Bara åtta arbetsdagar kvar innan en hel helg med massa ledigheter!
Cioa!

What doesn't kill you makes you stronger!

Kategori: Min vardag i Sverige

God morgon, direkt ifrån sängen.. Vilket rackarns väder vi har regn och rusk, det gillar vi inte! Nu blir det till att hoppa upp ur sängen och göra sig redo för jobb på Vagabond, där final sale har börjat, massa skor för halva priset plus att andra leveransen med vår skor ska börjas packa upp, spännande! Kom gärna ut och ta en titt!
Puss puss

Bebis!

Kategori: Min vardag i Sverige

Kunde inte konstigt nog lägga upp bilden på sötaste lilla Lilly igår när vi var ute på promenad, så här kommer den nu ist!
  

Snö

Kategori: Min vardag i Sverige

Det är så fint med all denna snö! Fick med mig mamma på en lite promenad och vädret är super ute! Nu blir det frukost och sen jobb! Ha en underbar dag alla! :)

Söta lilla Lilly!

Kategori: Min vardag i Sverige

Efter en lång sovmorgon... Gick upp vid 13-tiden! Blev det lunch och promenad med söta lilla Lilly, hem och ladda om för träning och nu ligger jag i sängen igen! Ja fattar ni vilken lugn och skön dag jag har haft..? :)

Natti natti!

Kategori: Min vardag i Sverige

Då ska vi se om NCIS kan få mig att sova lika gott som David brukar, tvivlar dock på det men ett försök är det ju ändå värt! Imorgon väntar en ledig dag innan 11 dagars arbete...